Biciklizam

UKRADEN DYNAMICS LIGHTNING XT
14612y34g2395345383_54edd830cb116.jpeg
14612Eega2241690216_54edd8323ae1b.jpeg

Naveden bicikl ukraden je juče u Nišu, na Bulevaru Nemanjića (ispred servisa "Foka"). Molim ako neko ima bilo kakvu informaciju da me kontaktira.
Pronalazaču sledi nagrada.0638232237

au dal ce ikad pasti ovakva tura

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 177"][/TD]
[TD="width: 7"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Brevet 200km SremaPoštovani ljubitelji dugih vožnji,

Randonneurs Serbia vas poziva na 200km Srema, prvi brevet ove Paris-Brest-Paris Randonnee sezone 2015.

- Start je u Inđiji, u nedelju 29. marta u 8:00
- trasa vodi istočnim i centralnim Sremom, i prelazeći više puta Frušku
goru, broji 204km i oko 1600 metara dobijene nadmorske visine
- vremenski limit za uspešan završetak breveta iznosti 13h i 30m.

Sve detalje u vezi trase, pravila vožnje i prijave, možete saznati preko web sajta Randonneurs Serbia.
Vidimo se i vozimo! :)
Randonneurs Serbia
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ja moro diskuliram malo danas prijala mi setnja po avali
Nažalost živim u kraju od Banjice prema Avali, pa me vožnja tuda odbija...nisam vozila evo već 2 god. :roll: ne motiviše me baš da me udari neki od onih buseva na 400...dok se izvučem do Avale...cimam se bzv., a ne predjem neku kilometražu.

Kuda Ti voziš? Daj predlog...
Danas sam vozio preko mosta Zemun-Borča...Ala bije vetar, morao sa da stavim kapuljaču preko kačketa..

Ravnica i Srem su već nešto gde bih vozila. Mnogo mi je lakše bilo dok sam živela na Vidikovcu, pa prema Adi... Prošle godine sam pokušala da se izborim kroz Banjički deo i Dedinje, preko Drajzerove(ne smejte se, smučilo mi se prema Avali), da bih stigla do Ade. Tamo neki krug, i onda nazad. "Ubija" me gradski prevoz.

Ovo 'vamo je već počelo da me ubija u pojam!
Ranije nije bilo dana da zamislim bez bajsa.

pa ne vredi se tako ogranicavati,ja uopste ne primecujem saobracaj i ne razmisljam da zbog njega negde ne odem da me spreci guzva,veruj da se ne do bog sranja desavaju gde se najmanje nadas,na adi sam se krvi nagledo ko nigde,nema opasnije voznje od ade vikendom,produzis pored avale do suplje stene,pa polako povecavas i eto te na kosmaju

Hvala. Sad već moram da se raspitam gde je ta "suplja stena". :D Vala jesam ograničila... Ranije mi nije bila frka, nisam ni razmišljala tako da me saobraćaj ometa, narčito ne Ibrskom, npr.
Znam da Kosmaj nije daleko, oko 40-tak km. Što je sasvim pristojno.
Ali eto, više sam ljubitelj vožnje na drugačijem terenu. Vreme je da menjam ;)

Ravnicu. Zato me udaljilo od vožnje poslednjih godina.
Ma nema veze, šta je tu je. I ova pauza mi je SF. Avala mi je na 7km. Zato mi je km.prekratko, a nepoznat teren nadalje. Zujim po kraju, šta ću ;)

Raspitaj se, možda oko avale imaju zemljani putevi koji mogu da se iskoriste za vožnju... više napora uložiš u 20tak km kroz šumu nego u 40 po ravnom, kao plus dodaj nema automobila, u prirodi si i kad se spuštaš niz brdo boljeg osećaja nema :worth:

Hvala, georgejune :super:

Hvala, i ostalima.
Naravno, nisam profi vozač kao vi ostali ovde, ali pre svake duže pauze pregledam šta ne štima, na nekoj kraćoj relaciji od kuće. A i po sećanju od poslednje vožnje znam šta je štimalo, a gde treba korekcija.

Back