Biciklizam

Divljaka ima svuda.

Mene fascinira kako u jednoj bogatoj zemlji poput Holandije ljudi radje voze biciklu nego kola. Jednom sam gledao neku emisiju iz Danske, neke ribe se namontirale za izlazak a prevozno sredstvo do kluba naravno bicikla. Nasi ljudi samo kukaju da nema para a na ulicama nikad vece guzve. A kada im spomenes biciklu kao da ih ubodes prstom u oko.

102 do indjije ,od 12 do 5 je uzasno tesko, posle 5 odjednom se lakse dise i manje umara

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 590"]Mokra Gora, 25-27 jul: DH kup Srbija - treća trka
Pozivamo sve ljude željne zabave i avanture da dođu. Učestvovanje na DH trci može biti zabavno, a ukoliko ste prvi put učesnik savetujemo da prođete jednom stazu peške i vidite gde sve mogu da se zaobiđu prepreke koje niste sigurni da možete da savladate.
Za sve koji dođu (bilo da su takmičari ili ne) obezbeđen je kamp. Za one koji bi hotelski smeštaj, u ponudi je noćenje za 1100 din (+ opciono doručak za 300 din) - treba rezervisati (pogledajte sajt).
Startnina iznosi 1800 din (15 evra) - plaća se po dolasku.
Pravo učešća u klasi rekreativaca imaju svi koji poseduju bicikl i fullface kacigu. Za učestvovanje u trci nije bitno da li ste ili niste učestvovali na prethodne dve trke.

Za sve ostale detalje kliknite ovde, ili posetite fb stranicu dogadjaja.
[/TD]
[TD="width: 130"][/TD]
[TD="width: 7"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 130"] Slike staze bi trebalo da budu objavljene u utorak.

Bojan
063 298 344

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Poslednja izmena:
603607_709594405742844_2259689326007978865_n.jpg

da video sam nego uopsteno nisu okretni ti bajsevi i nema potrebe da se voze po gradu jer nema zurbe u ovom haosu,ja sam skoro krampone vozio oko 2 meseca i to je udobnija varijanta po ceo dan vileneo po gradu preko ivicnjaka tamo vamo milina

da video sam nego uopsteno nisu okretni ti bajsevi i nema potrebe da se voze po gradu jer nema zurbe u ovom haosu,ja sam skoro krampone vozio oko 2 meseca i to je udobnija varijanta po ceo dan vileneo po gradu preko ivicnjaka tamo vamo milina

U pravu si da nisu bas okretni ali nemam neki problem sto se tice udobnosti. Preko ivicnjaka prelazim samo kada moram.

Back