Biciklizam

3253b_yoga_pants2C_girl_mountain-bike-yoga-shorts1.jpg

Sa ovakvom dodatnom opremom svi bi vozili samo bicikle :per:

Meni trebaju i lezajevi za viljusku a razmisljam i ja o gripovima. Primecujem da mi trnu sake posle duze voznje. Koje ti planiras da uzmes i sta mislis o ovima http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/Delovi/Ručke%20volana/RUCKE-VOLANA-SYNCROS-EVO-LOCK-ON-black-grey-2013/1981/

ja cu uzeti wcs ali i meni trne ne verujem da je do gripova, mozda do oslanjanja na kraj volana ili rogove

Evo posle nekoliko voznji od 50-60km mogu da kazem da su mi pomogli novi gripovi. mnogo manje oseceam da mi trnu sake. Verovatno zato se sada "mesnati" deo oko palca vise oslanja na zadebljani deo gripova. Manji je pritisak na tetive i zivce koji prolaze sredinom sake. http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/Delovi/Ručke%20volana/RUCKE-VOLANA-SYNCROS-EVO-LOCK-ON-black-grey-2013/1981/

To sam video...Truc, truc, krk
ja sam uzeo ove i prezadovoljan sam, mnogo je bolji osecaj kao da mi je sve nekako u peni amortizovano,ali opet pri duzim voznjama vise ruke drzim na rogovima

Ove ručke imam na novom bajku Ritchey i meni bar nisu nešto udobne bolje su mi one stare robusne, možda je stvar navike...

ne znam promenio sam ih nekoliko tokom godina i na kraju kad uzmem najbolje zapitam se cemu odlaganje i agonija..kad sam imao najvise kesa nisam se toliko udubio i usao u to prosto mi zao za propustenim uzitkom
thumb.php

al ovo kad se ovakav entuzijasta pojavi za 320e alivio oprema..pa ni 100 mu ne bi dao

Ruskoj biciklističkoj ekipi Katusha ukradeni su svi bicikli na svjetskom biciklističkom prvenstvu u Italiji, izjavio je vođa momčadi Aleksandr Kolobnev.

"Policija radi. Noćas su nam ukradeni svi bicikli. Nema starta sutra, napisao je Kolobnev, osvajač srebrene medalje na svjetskim prvenstvima 2007. i 2009., na svom Twitter profilu."

Sličan se incident dogodio u februaru na Tour Mediterranéen u Francuskoj gdje su ukradeni svi bickli ekipi Garmin-Sharp.

Ruskoj biciklističkoj ekipi Katusha ukradeni su svi bicikli na svjetskom biciklističkom prvenstvu u Italiji, izjavio je vođa momčadi Aleksandr Kolobnev.

"Policija radi. Noćas su nam ukradeni svi bicikli. Nema starta sutra, napisao je Kolobnev, osvajač srebrene medalje na svjetskim prvenstvima 2007. i 2009., na svom Twitter profilu."

Sličan se incident dogodio u februaru na Tour Mediterranéen u Francuskoj gdje su ukradeni svi bickli ekipi Garmin-Sharp.
Ne bi me čudilo da su to neki ruski gangsteri pratili ih koordinirano...Oni to rade jedni drugima...

zalije mi ovo sto je detetu ukradeno
Ukraden Ferari deciji bicikl na Vozdovcu
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]srdjan velickovic[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beograd, RS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 50"]Telefon:[/TD]
[TD]0113944477[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 50"]Mobilni:[/TD]
[TD]0642143744[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
thumb.php

zalije mi ovo sto je detetu ukradeno
Ukraden Ferari deciji bicikl na Vozdovcu
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]srdjan velickovic[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beograd, RS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 50"]Telefon:[/TD]
[TD]0113944477[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 50"]Mobilni:[/TD]
[TD]0642143744[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
thumb.php

Mozda gresim ali mislim da taj nije tesko zaradio te pare. Taj je detetu kupio Ferrari biciklu da bi se dzekirao. Kupice on drugu...

Hebote kako me nerviraju ''biciklisti'' i automobilisti koji voze levom stranom???!!! Što bre nisu druge dobre stvari od Engleza uzeli , uglavnom su cigani ali ima i ''naših''...Debilana

Danas zamalo dvojica da nalete na mene u istoj ulici, neki cigan i neki ''beli'', bel i se izvinio doduše one je skretao pa je zato prešao na moju stranu ali cigan još bezobrazan...:neutral:
Bio sam danas preko reke pokisao ali vredelo je...:)

Back