Biciklizam

0_220bc_2147d8fb_XL.jpg

- - - - - - - - - -

e razmisljam dal duzmem ove gume par 4500
CIMG8338.JPG

e razmisljam dal duzmem ove gume par 4500
CIMG8338.JPG

To je ta cena. Ja sam veoma zadovoljan sa mojim Schwalbe Mrathon gumama. Doduse ti verovatno imas drugacije kriterijume(tezina, otpor kotrljanja...) Ja sam uzeo moje da ne bih imao problema sa busenjem, evo 3. sezona bez problema. Mozda bi valjalo da vidis kakvi su komentari na stranim forumima...

e pa daj slike patika, jedino se mislim za ovog kojaka sto je do 90 kila ako se malo ugojim ili netovarim necim sta ce bide:lol:

- - - - - - - - - -

Poštovani,
Pozivamo Vas na još jednu Biciklističku vožnju u subotu 21. septembra! Okupljanje je od 10.30 časova na Trgu Republike, a ide se Beogradskim ulicama i završava se na Ušću. Posetite www.biciklirajbeogradom.com i saznajte više.
Nadamo se da ćete nam se i ovog puta družiti sa nama!
Pozdrav!

Crvena Zvezda BK
Direktor
Petar Rokvić
+381112441684 +381642048484
Ljutice Bogdana 1a Beograd, Srbija

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 550"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Dešava se i to: ukradeni bicikl pronađen posle - devet godina
Kad je već bogami davne 2000. otvorena prva domaća strana zaprijavljivanje ukradenih bicikala, odziv nije bio naročit i tokom sledeće četiri godine bilo jeprijavljeno manje od tuce slučajeva. Tako je poslednji oglas 2004. godine imao tek broj 10 i odnosio se na Capriolo Hydra Shockkoji je nestao u Novom Sadu. I baš njega je vlasnik pronašao eto ove godine, takođe u Novom Sadu - no da prepustimo reč njemu:​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Bicikl sam pronašao u Novom Sadu, sa svom originalnom opremom koju je imao na sebi i kada je ukraden. Jedina razlika je što je imao sitnice poput svetala, zvonceta i lanca kojim je bio vezan.
Na moju neverovatnu sreću, primetio sam ga pri izlasku iz zgrade u kojoj mi živi devojka. Više iz hira, odlučim se da pogledam serijski broj (koji sam zapamtio i posle 9 godina jer je bio jednostavan - CAPO123), te na moje iznenađenje i nevericu - shvatim da je to moj bicikl.Pozvao sam policiju, koja nije došla na vreme i momak koji ga je vozio je u međuvremenu izašao. Kasnije sam mu objasnio situaciju, a on je ostao zatečen. Naime bicikl je kupio mesec dana ranije, sa sve "papirima", od čoveka koji radi u ovlašćenom servisu Capriola. Dogovorili smo se da se da se nađemo par dana kasnije i zajedno pozovemo policiju. Bicikl je tada oduzet i vraćen meni, tri meseca kasnije - nakon što su u policiji pronašli moju zvaničnu prijavu iz davne 2004 godine.[/TD]
[TD="width: 173"]
860.jpg
[/TD]
[TD="width: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
Pouka: uvek, ali uvek
prijavljujte krađu
,
bez obzira na cenu
ukradenog bicikla."​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 550"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Dešava se i to: ukradeni bicikl pronađen posle - devet godina
Kad je već bogami davne 2000. otvorena prva domaća strana zaprijavljivanje ukradenih bicikala, odziv nije bio naročit i tokom sledeće četiri godine bilo jeprijavljeno manje od tuce slučajeva. Tako je poslednji oglas 2004. godine imao tek broj 10 i odnosio se na Capriolo Hydra Shockkoji je nestao u Novom Sadu. I baš njega je vlasnik pronašao eto ove godine, takođe u Novom Sadu - no da prepustimo reč njemu:​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Bicikl sam pronašao u Novom Sadu, sa svom originalnom opremom koju je imao na sebi i kada je ukraden. Jedina razlika je što je imao sitnice poput svetala, zvonceta i lanca kojim je bio vezan.
Na moju neverovatnu sreću, primetio sam ga pri izlasku iz zgrade u kojoj mi živi devojka. Više iz hira, odlučim se da pogledam serijski broj (koji sam zapamtio i posle 9 godina jer je bio jednostavan - CAPO123), te na moje iznenađenje i nevericu - shvatim da je to moj bicikl.Pozvao sam policiju, koja nije došla na vreme i momak koji ga je vozio je u međuvremenu izašao. Kasnije sam mu objasnio situaciju, a on je ostao zatečen. Naime bicikl je kupio mesec dana ranije, sa sve "papirima", od čoveka koji radi u ovlašćenom servisu Capriola. Dogovorili smo se da se da se nađemo par dana kasnije i zajedno pozovemo policiju. Bicikl je tada oduzet i vraćen meni, tri meseca kasnije - nakon što su u policiji pronašli moju zvaničnu prijavu iz davne 2004 godine.[/TD]
860.jpg
[/TD]
[TD="width: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
Pouka: uvek, ali uvek
prijavljujte krađu
,
bez obzira na cenu
ukradenog bicikla."​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:eek::eek::eek:

zimus nisam vozila samo ono kad je snijeg bio
posto me od snijega frka
sve ostalo jesam
sad, vozicu dok ne stignem u tamo 5 - 6 trudnoce pa cu stati
ako mi lijecnik kaze da treba ili ako se prebrzo pretvorim u hampti damptija : P
doduse, necu voziti puno
tek toliko da ostanem u kakvoj takvoj formi

zimus nisam vozila samo ono kad je snijeg bio
posto me od snijega frka
sve ostalo jesam
sad, vozicu dok ne stignem u tamo 5 - 6 trudnoce pa cu stati
ako mi lijecnik kaze da treba ili ako se prebrzo pretvorim u hampti damptija : P
doduse, necu voziti puno
tek toliko da ostanem u kakvoj takvoj formi

Svaka cast. Ne vidim razlog zasto trudna zena ne bi mogla da bude fizicki aktivna ako nema nekih problema.

Back