Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 233.164
i tako bese,84 ravno smor laganica ravnica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi to onog iz oglasa sto si kachio ovdje uzeo ili neki drugi?
Meni danas došao novi bajs, Trek 1400, trkački sa alu ramom! Odmah sam bacio 50 km posle posla! Koje je ovo uživanje od vožnje, ne može se porediti sa MTB, koji sam do sada imao, za vožnju po cesti. Ovaj Trek bukvalno leti.
MTB pogotovo sa sirokim gumama i kramponima nije ni namenjen voznji po asfaltu. Ljudi ih kupuju iz neznanja i po sistemu "kud svi turci tu i mali mujo"
kad sam kupovala gledala sam i neki trek iz 7iljada serije i neki fx
al me bilo frka da uzmem jer nase staze - mislim na plocnike, ivicnjake i to...bas i nisu benigne
a ja iskljucivo cestu da vozim to me jos uvijek frka
pa sam ipak uzela mtb...
sad da uzimam, kao drugi bajs, mozda bi uzela drumash ili nesto tako...hibridno : )
kad pojma nemas, ko sto ja tad nisam imala, uzmes sta vecina uzima
mada se ne kajem, ok je moj bajs skroz : )))
a ko zna...mozda i od krampona odustanem kad se jos malo ohrabrim
za sada se ovako osjecam nekako sigurnije + ne jurcam pretjerano pa mi je i ovako ok
inace, razlika u cijeni nije bila velika
i bila je u korist ova dva druga bajsa
Treking bicikle uglavnom nemaju uske gume kao drumasi tako da nema razloga da se ljudi brinu za rupe i slicno. Samo mora da se tvrdje napumpaju gume nego uobicajene siroke koje se stavljaju na MTB.
Veruj mi, na asfaltu kramponi ama bas nicemu ne sluze. Ustvari skroz je obrnuto, na asfaltu mnogo bolje leze gume bez krampona a i voznja je udobnija.