Biciklizam

Meni danas došao novi bajs, Trek 1400, trkački sa alu ramom! Odmah sam bacio 50 km posle posla! Koje je ovo uživanje od vožnje, ne može se porediti sa MTB, koji sam do sada imao, za vožnju po cesti. Ovaj Trek bukvalno leti.

Meni danas došao novi bajs, Trek 1400, trkački sa alu ramom! Odmah sam bacio 50 km posle posla! Koje je ovo uživanje od vožnje, ne može se porediti sa MTB, koji sam do sada imao, za vožnju po cesti. Ovaj Trek bukvalno leti.

MTB pogotovo sa sirokim gumama i kramponima nije ni namenjen voznji po asfaltu. Ljudi ih kupuju iz neznanja i po sistemu "kud svi turci tu i mali mujo"

MTB pogotovo sa sirokim gumama i kramponima nije ni namenjen voznji po asfaltu. Ljudi ih kupuju iz neznanja i po sistemu "kud svi turci tu i mali mujo"

Ili zato što je 90% bajseva u našim prodavnicama MTB, ili zato što su bar duplo jeftiniji od drumaša, ili zato što ih je tehnički gledano dosta lakše voziti nego drumaše.

Ne mora da bude klasican drumas. Ja vozim treking. Na MTB mogu da se stave uze gume kao sto i na drumas moze da se stavi klasican volan kome ne odgovara volan sa drumasa... 90% bajseva u prodavnicama su MTB verovatno zato sto je za njima veca potraznja. A sto se tice cene to stvarno ne znam. Mozda nema jeftinih losih delova za drumase a mozda su i ljudi koji voze drumase spremniji da plate kvalitet.

kad sam kupovala gledala sam i neki trek iz 7iljada serije i neki fx
al me bilo frka da uzmem jer nase staze - mislim na plocnike, ivicnjake i to...bas i nisu benigne
a ja iskljucivo cestu da vozim to me jos uvijek frka
pa sam ipak uzela mtb...
sad da uzimam, kao drugi bajs, mozda bi uzela drumash ili nesto tako...hibridno : )
kad pojma nemas, ko sto ja tad nisam imala, uzmes sta vecina uzima
mada se ne kajem, ok je moj bajs skroz : )))

a ko zna...mozda i od krampona odustanem kad se jos malo ohrabrim
za sada se ovako osjecam nekako sigurnije + ne jurcam pretjerano pa mi je i ovako ok

inace, razlika u cijeni nije bila velika
i bila je u korist ova dva druga bajsa

Poslednja izmena:
kad sam kupovala gledala sam i neki trek iz 7iljada serije i neki fx
al me bilo frka da uzmem jer nase staze - mislim na plocnike, ivicnjake i to...bas i nisu benigne
a ja iskljucivo cestu da vozim to me jos uvijek frka
pa sam ipak uzela mtb...
sad da uzimam, kao drugi bajs, mozda bi uzela drumash ili nesto tako...hibridno : )
kad pojma nemas, ko sto ja tad nisam imala, uzmes sta vecina uzima
mada se ne kajem, ok je moj bajs skroz : )))

a ko zna...mozda i od krampona odustanem kad se jos malo ohrabrim
za sada se ovako osjecam nekako sigurnije + ne jurcam pretjerano pa mi je i ovako ok

inace, razlika u cijeni nije bila velika
i bila je u korist ova dva druga bajsa

Treking bicikle uglavnom nemaju uske gume kao drumasi tako da nema razloga da se ljudi brinu za rupe i slicno. Samo mora da se tvrdje napumpaju gume nego uobicajene siroke koje se stavljaju na MTB.
Veruj mi, na asfaltu kramponi ama bas nicemu ne sluze. Ustvari skroz je obrnuto, na asfaltu mnogo bolje leze gume bez krampona a i voznja je udobnija.

nesam vozio bajz jedno vreme al cu oped da vozim

- - - - - - - - - -

izgubio sam cajger kad sam bio na voznje i prikenia mi se ,ja sta cu.stado pokraj jedan dzbun, bacim ono biciglo i ka sam kreno posle u po put mene nema ga cajger

Treking bicikle uglavnom nemaju uske gume kao drumasi tako da nema razloga da se ljudi brinu za rupe i slicno. Samo mora da se tvrdje napumpaju gume nego uobicajene siroke koje se stavljaju na MTB.
Veruj mi, na asfaltu kramponi ama bas nicemu ne sluze. Ustvari skroz je obrnuto, na asfaltu mnogo bolje leze gume bez krampona a i voznja je udobnija.

ma vjerujem ja tebi, al kad sam kupovala bilo me frka
rekoh i zasto
sad kad znam mrvu vise mozda bi drukcije odabrala
kapiram da je tako kod vecine

ne drumas ko uzima taj ga ne moze voziti u pamucnoj majici i patikama za setnju..to je ozbiljno ulaganje i kilometraza se ne gleda..pa cak se retko mogu videti ljudi da sami voze vec u grupama ozbiljni treninzi..meni se taj polozaj tela ne dopada prvi mi je bio fbpov 10obrzinac..ovako slikovi na mtb i niko ne moze to ispratiti

besplatni bicisi:mrgreen:
U stanici policijie na Novom Beogradu nalazi se dvadesetak bicikala koji su nađeni, ali nema nikakve informacije o tome ko su vlasnici.

Ukoliko vam je ukraden bicikl, otidite do stanice policije kako biste naknadno prijavili krađu i time dobili mogućnost da pogledate ove bicikle koji stoje na parkingu ispred stanice - možda pronađete svoj.

thumb.php

Drage kolege biciklisti, mom drugaru Bojanu je 12. avgusta ukraden bicikl Cannondale Lefty. Tamno zelene boje. Objavljujem jedinu fotografiju koju imamo.
Molimo vas, ako nešto saznate o biciklu, javite Bojanu na broj 069 1777 007. Nalazaču nagrada.

sexy%20cycling%20calendar%20swiss%202014%205.jpg

Nisam baš siguran da je sve to kradeno, većina su bajsevi koje na zapadu ''odbace'', tamo ne voze bajs ko mi 10 godina nego 3,4 godine top...

- - - - - - - - - -

sexy%20cycling%20calendar%20swiss%202014%202.jpg

- - - - - - - - - -

sexy%20cycling%20calendar%20swiss%202014%201.jpg

- - - - - - - - - -

sexy%20cycling%20calendar%20swiss%202014%207.jpg

- - - - - - - - - -

sexy%20cycling%20calendar%20swiss%202014%203.jpg

- - - - - - - - - -

sexy%20cycling%20calendar%20swiss%202014%208.jpg

- - - - - - - - - -

sexy%20cycling%20calendar%20swiss%202014%206.jpg