goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ali zar se baš ti ne zalažeš da ako se ima šansa bolje je kupiti polovan ''firmiran'' nego u radnji novi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni trebaju i lezajevi za viljusku a razmisljam i ja o gripovima. Primecujem da mi trnu sake posle duze voznje. Koje ti planiras da uzmes i sta mislis o ovima http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/Delovi/Ručke%20volana/RUCKE-VOLANA-SYNCROS-EVO-LOCK-ON-black-grey-2013/1981/
ja cu uzeti wcs ali i meni trne ne verujem da je do gripova, mozda do oslanjanja na kraj volana ili rogove
sad cu do pancevaja sam uzeo ove i prezadovoljan sam, mnogo je bolji osecaj kao da mi je sve nekako u peni amortizovano,ali opet pri duzim voznjama vise ruke drzim na rogovima

lakse bidon pa prespes
Ja sam juče nosio pivo Staropramen u jednom držaču pošto imam 2![]()
Ne bi me čudilo da su to neki ruski gangsteri pratili ih koordinirano...Oni to rade jedni drugima...Ruskoj biciklističkoj ekipi Katusha ukradeni su svi bicikli na svjetskom biciklističkom prvenstvu u Italiji, izjavio je vođa momčadi Aleksandr Kolobnev.
"Policija radi. Noćas su nam ukradeni svi bicikli. Nema starta sutra, napisao je Kolobnev, osvajač srebrene medalje na svjetskim prvenstvima 2007. i 2009., na svom Twitter profilu."
Sličan se incident dogodio u februaru na Tour Mediterranéen u Francuskoj gdje su ukradeni svi bickli ekipi Garmin-Sharp.
zalije mi ovo sto je detetu ukradeno
Ukraden Ferari deciji bicikl na Vozdovcu
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]srdjan velickovic[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beograd, RS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]