Biciklizam

530163_473175399360578_872373356_n.jpg

necu da ti kazeeeem :P blizu je grada bas bas a imas jedno 50 km ovakvih puteva isprepletanih. uglavnom solidan je put moze da se djira opasno brzo, ja sibam tuda skoro svaki dan

nema bas mnogo uspona i spustova al za brzinu rodjeno, moz lepo i da se skoci , a taj deo koji sam slikao danas ima bas dosta nepreglednih krivina pa ako juris neoprezno moz da se skucas u auto nekog iebackog para, mada je meni vrh vrhova posle kisurine ogromne sto traje par dana da jurcam kroz blato od pola metra, znaci osam kila blata sa sebe i bajsa skinem kad zavrsim djir al vredi :)

20km x 2
Borca-N.Bg

skoro da i nema uzbrdica na marsuti,cak i kad sam se vracao pa imao bocni vetar i u lice, drzao sam 17-20km/h ,ne znam sta sam jeo ali sam bio pun snage taj dan

Poslednja izmena:
20km x 2
Borca-N.Bg

skoro da i nema uzbrdica na marsuti,cak i kad sam se vracao pa imao bocni vetar i u lice, drzao sam 17-20km/h ,ne znam sta sam jeo ali sam bio pun snage taj dan
e to je fora dodje i meni tako nekad snaga da letim..narocito predevce kad malo zadje sunce a i izgleda neki tajming sa hranom da se nekad ubode..od borce do centra sam isao oko 27min cini mi se..a ovo sto si ti bogami uz semafore i guzvu nije lose

Back