VidarGof
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
evo ovako prosto..nece te prskati voda sa tvojih guma..ali hoce svaki automobil sa strane..dakle nema voznje po kisi jer je opasno..proklizaces..retrovizor ti samo odvraca paznju da gledas iza sebe umesto ispred..onaj ko je iza tebe treba voditi racuna a ti svakako ides desnom stranom uz ivicu bez krivudanja..ok torbica i mogu razumem za alat i neku klopu..ja nosim ranac..imam samo zadnje svetlo ali ne vozim po mraku..ako vozis to je ok..mislim onda bi mogao i kacigu nabaciti jelbrzinometar se pojavi tu i tamo za 1000-1500..bio je i bezicni koji koristim svojevremeno na cikloberzi za 2 soma..oko 3500 mislim da je nov u planetu..kinesko naravno nista ne uzimas..i nemoj molim te nozica..kakvo naslanjanje na nozicu..a gde si ti tad..sedis pored i cirkas picence
aj ne zezaj..bajs se ili vezuje i naslanja na nesto ili vozi..na pedalu naslanjas ili sediste da ne ogrebes ram i to je cela mudrost..razmisljaj malo bolje da uzmes biciklistice sa uloskom..nesto od alata..active wear majicu..nesto zaista neophodno..a na bajs nista ne trpaj
ok,upravu su...

stvarno mi treba biciklisticka odeca a i obuca jer se bas mnogo znojim i nije mi bas udobnu u obicnom sortsu...
imam ovakvu jednu,samo sto je moja movement session
a sta ti nosis kad ides nesto dalje? +100km... ako imas para,hrana i pice ti nece biti problem,ali ipak ti treba neki alat,mozda preoblaka i jos po nesto
zato mi treba paktreger da barem stavim ranac ako ne bisage...a to bas otezava

================================================
da li mozes reci kakvi su sledeci predmeti,mislim vrede li sta?
Biciklisticka majica
Adidas patike
Biciklisticki sorts 1
Bic sorts 2
Brzinomer
Bic majica Movement
Bic majica Crivit
Rukavice
Poslednja izmena:
brzinometar se pojavi tu i tamo za 1000-1500..bio je i bezicni koji koristim svojevremeno na cikloberzi za 2 soma..oko 3500 mislim da je nov u planetu..kinesko naravno nista ne uzimas..i nemoj molim te nozica..kakvo naslanjanje na nozicu..a gde si ti tad..sedis pored i cirkas picence