Biciklizam

Našli su ga...:)
Kamere su zakon...

Ko da smo pronasli gde je zakopan Jimmy Hoffa,svi su se izredjali nad jadnim biciklom

AzDtEmFCUAAUeY0.jpg

Vigins alkoholom žestoko zalio olimpijsko zlato
Agencije - 02.08.2012 14:10

LONDON - Šampion u biciklističkoj trci na hronometar u Londonu, Bredli Vigins, proslavio je svoju ukupno sedmu olimpijsku medalju u pabu uz mnogo alkohola.

Popularni 33-godišnji Britanac je sa Tviterašima podelio osećanja i slike slavlja iz londonskog paba blizu Katedrale Sv. Petra.

"Lešim se", napisao je Vigo na Tviteru pored slike na kojoj pozira sa čašom i prstima pokazuje slovo 'V' (victory) za pobedu. Nešto kasnije, Britanac se opet oglasio na Tviteru: "Mrtav sam pijan... sve je tako emotivno".

Čelnik Olimpijskog komiteta Britanije Kolin Mojnahan izjavio je da je Vigins "potpuno zaslužio fantastičnu zabavu".

Pazario sam one patike, sorts i majicu :P

Hteo sam da pitam da li mi je mala majica? :) Teze je oblacim/svlacim, bas mi je uz telo...

I jel se nose gace na ovaj sorts sa uloskom? xD

4t1Du.jpg

Nije, takva i treba da bude majica tj. dres... da ide uz telo... meni su svi rekli da se ne nose gace, profi ih nikako ne nose, al ja ih nosim... nije nista neudobnije pretpostavljam od nosenja bez gaca, a mnogo je higijenskije... :D

Back