Biciklizam

da li inace slusate muziku dok vozite i koji zanr,ponekad mi se bas slusa muzika ali te jacine da mogu da cujem i saobracaj oko sebe,a ponekad mi nije do nje i uzivam u zvuku vetra i okoline

slusam ili nesto brzo ili opustajuce

Nemoj se zezati, opasno je slušati muziku tokom vožnje. Ne samo zbog auta koja prolaze, već se može lako desiti da ti pažnja odluta na muziku koju slušaš, pa lako možeš sletiti s puta ili udariti u nešto.
Zvuci prirode su ipak zakon.

da li inace slusate muziku dok vozite i koji zanr,ponekad mi se bas slusa muzika ali te jacine da mogu da cujem i saobracaj oko sebe,a ponekad mi nije do nje i uzivam u zvuku vetra i okoline

slusam ili nesto brzo ili opustajuce

Slicno i ja.
Nikad nisam slusao neki specifican zanr,vec izaberem pesme koje mi odgovaraju...

Mada ne slusam cesto kad vozim, jedino ako je gluva tisina il mi treba neka motivacija, tj. da mi podigne moral.
Sto rudjer kaze ne bih preporucio slusanje za vreme voznje.

sto rece Ganfajter ja vozim OFF Road (van ulice) tako da jedino prelazak poprecne ulice i okretanje glave levo-desno predstavlja problem sa sluskama,spadaju ;)
kao sto sam vec napisao,ne pustim da ogluvim od nje,vec da cujem i okolinu,a i kad mi neko pominje majku i oca jer proletim pored njega a nisam mu svrnuo na "trubicu"

ja danas ko iz pice 70km..isto ocistio pre neki dan naftom i dobro podmazo ide ko metak..naduvo zadnju gumu na ko zna kolko ko kamen al ide mnogo brze..staklo mi uletelo opet 5i put krpio zadnju gumu i to me sve nesto na svaki 3-4 dan poteralo

ja sam ga prao brate celog,sve komplet,znaci vsro sam se dok sam ocistio sigurno sam pola kile djubreta skinuo sa bajsa,trave petljhane prasine blata xiix
ofroud ima svoju cenu a to je da prlja bajs samo tako znaci iebe mu kevu
i lanac definitivno uljem za menjace znaci nista bolje nema od toga :)

Ne slušam mjuz i ovako je teško povatati šta dolazi odgore oddole sleva desna....Kad vidim one likove bilo pešake bilo druge k oji nabiju sluške i ponašaju se ko da su sami na stazi...Danas sam bio do Ade pa kreno obrenovačkim drumom lepo je tamo ali dosta nesigurno kola samo zuje...

zar je moguce da smo svi prali danas bajseve,i ja otisao do Ade,vratio se u 8 taman pred nevreme,drzo jedno vreme prosek 27km/h posle se smorio uz Takovsku pa ludilo niz Kneza Milosa,kad se vratio kuci prosek 19,ubi me vetar u povratku,a sto rece georgejune presao most na Adi i kod buvljaka predjem ne preko stakla nego preko pola polomljene flase,zdrobila se pod tockovima,ja se nesto zamislio nisam je ni video,mislio sam da sam isekao gume,kad ono jok

527889_356151031131928_1232040111_n.jpg

zar je moguce da smo svi prali danas bajseve,i ja otisao do Ade,vratio se u 8 taman pred nevreme,drzo jedno vreme prosek 27km/h posle se smorio uz Takovsku pa ludilo niz Kneza Milosa,kad se vratio kuci prosek 19,ubi me vetar u povratku,a sto rece georgejune presao most na Adi i kod buvljaka predjem ne preko stakla nego preko pola polomljene flase,zdrobila se pod tockovima,ja se nesto zamislio nisam je ni video,mislio sam da sam isekao gume,kad ono jok
kad je krupno staklo ni meni nikad nije napravilo sranje nego ona sitna kurvanjska koja jedva provalis da su u gumi:evil:

Ja hteo da uhvatim Sunce kako se ''prosipa'' onako belo i srebrno...Al to je oko 2 sata a ja sam tamo bio oko 6 pm...Hehe naš stari dobri canon je pravi veteran ništa fensi ali odličan radnik...:)

ja bih najsrecniji bio kada bih imao neku od onih malih sporskih kamera sto se montiraju na koroman,pa da snimam 2 sata voznje kroz grad,napravim isecke i okacim na yt,sta mi vredi sada kad ta kamera vredi vise od bajsa ,a sa digitalcem mislim da bi toliko treslo da se nista ne bi videlo,nemam antishake funkciju

Back