Biciklizam

xaxa dobri ste,evo ja na mtb 21 brzina max na ravnom oko 38km/h nizbrdo sam isao 55km/h u Nemanjinoj,i to sve sa prokletih 42 zuba na srednjem pogonu i sirim slikovima,sada jurim neki polovni pogon sa min 48z pa da vidim koliko cu dobiti na brzini,ovo je ko da vrtim u prazno
kad skupim neke parice i prodam ovaj uzecu neki do 35.000 sa 52z i ima da leti,koliko volim bajs i prelazim km zasluzujem postenu masinu ;)

vidim da na drugim forumima u potpis stavljaju predjenu kilometrazu po godinama,ja sam za ovu nakupio skoro 1000km i onda mi ispadne brzinomer i resetuje brojac :rotf: ,sad ko da nisam vozio,idem od nule
nego sta mislite o belo-crnoj (nisam partizanovac) boji bajsa,planiram da ga ofarbam,pa bih isao ram beo,viljusku-s. pogon-koroman-felne,sipku sedista u crno,mozda i rogove,ili da felne idem u belo

pa ne znam kako ce to farbano ispasti meni nesto bela boja ne prija..fox vila je bela i svaka prljava tackica se vidi rado bih crnog uzeo..inace 44 zuba ti je dosta na mountainu..xt pogon polovan oko 75e moze se naci i dobices do 5km/h brzu voznju

U čemu je fora sa gumama brzo se troše i buše misim standardne koje se prodaju po radnjama...Razmišljao sam da stavim punjenu ili da odvojim za mišelinku neku ili obe...Hvala Bogu:roll: naši putevi su žešći od bilo koje planine a ako voziš svaki dan

@georgejune
da si ti meni ziv i zdrav ali bajs ne vredi toliko koliko taj pogon od 75e,dobro lazem,malo vise vredi ali opet,nemam ja za to
sta mislis na ovakav neki http://static.limundoslike.com/originalslika-9742209.jpg ,sumnjam da ce preci 2200din,meni to deluje sasvim ok,samo sto ja izgleda moram da jurim onaj sto ide na cetvrtku ili da menajm ceo patron,ne razumem se u to
video sam vec bele bajseve,jeste da ga treba cistiti ali odusevio sam se kako izgleda
Road-Bike.jpg

polygon-nevada-white-complete.jpg

sto se tice busenja gume sto ne uzmete slime,oko 700din je ,sipas i ne mislis,sad kad sredim pogon i ofarbam bajs to mi je prvo na spisku,skoro sam nabusio gumu na ivicnjak i kada sam dosao kuci bila je busna na 3 mesta,kad zapucam u selo 80km necu da mislim na eksere i gluposti,imate u capriolo-u,samo izgleda ima razlike ako uzimate za one sa unutrasnjom i za tubles

slime7.jpg

Poslednja izmena:
pa ne znam sta ti je otislo ili samo menjas pogon zbog vise zubaca..zao mi sto ne probas nesto bolje da vidis razliku
U čemu je fora sa gumama brzo se troše i buše misim standardne koje se prodaju po radnjama...Razmišljao sam da stavim punjenu ili da odvojim za mišelinku neku ili obe...Hvala Bogu:roll: naši putevi su žešći od bilo koje planine a ako voziš svaki dan

nema to razlike koliko god da je platis zavisi kako i kuda vozis..ja vozim slik kenda i rubena i zadnju malo cesce menjam ali izgura sezonu..pitao ja ljude koji rade s tim kazu nema potrebe bacati pare na michelin isto se potrosi

kako se koristi taj slime?? prvi put vidim :D
i koliko traje ta jedna tuba za 700din?

kolko je pouzdano to,mislim jel bolje nego kad se uzme nova guma?

jer ja vozim po bukvalno svakakvim terenima(uglavnom me priroda na to natera) pa vrlo cesto imam problem sa gumama...

sta cu kad se nema Djole ;) ,voleo bih i ja ferari al imam za juga
menjam pre svega jer hocu vecu brzinu,a sa ovim odnosom zuba nema sanse,sto se mene tice i 53 bih stavio

kako se koristi taj slime?? prvi put vidim :D
i koliko traje ta jedna tuba za 700din?

kolko je pouzdano to,mislim jel bolje nego kad se uzme nova guma?

jer ja vozim po bukvalno svakakvim terenima(uglavnom me priroda na to natera) pa vrlo cesto imam problem sa gumama...

samo ga sipas u gumu i napumpas,pri busenju sama se zakrpi ,cak ne osetis ni pad pritiska u gumi,mislim da je boca za 2 ili 4 gume,sve zavisi od boce

ih ode za 1600din ja ni ne vide
http://static.limundoslike.com/originalslika-9742209.jpg

lep ovaj bajs,vidis kako cuci bela i crna,samo sto bih ja zamenio redosled

ovako informativno ,imas li preporuku za bajs do 350e,moze i polovan,neki hibrid izmedju road-a i mtb-a,ono sto bih ja zeleo da ima je prednji amortizer,pogon 48z,slikove ali ne uske,disk kocnice tesko da moze da ima za te pare,a samo na prednjem sumnjam da mi znaci tako da je to nebitna stavka,da na ravnom moze da razvije vecu brzinu,a i da moze po neravnom bez problema

svidjaju mi se speedster i roadster ali su oni trkacki za ravne terene a ja vozim preko svih terena tako da to nije za mene

ja samo gledam mountain..pogledaj na cikloberzi..nece za te pare biti bas xt oprema ali moze nesto se nadje..najbolje na kraju sezone tad malo padnu cene..treba pratiti i biti strpljiv dok nesto ne uleti

vidis to ti je pametno,na kraju sezone kupiti
nikad nisam probao xt opremu pa je mozda i bolje sto ne znam sta propustam,jeste da sada imam shimano menjac i pogon,ali nesto stariji model,radi posao sasvim korektno

znam sve i ja sam vozio godinama altus pogon i tako neke nize klase menjaca..tesku vilu..svaki sledeci napredak je bila voznja nebo-zemlja..kad sam foxa stavio nema vise truckanja preko shina..odlepio sam od osecaja..pogon xt isto kao da letim..ono bukvalno sam vristao preko pancevackog mosta :lol:koja je to brzina bila i lakoca okretanja..imam xt shamaraljke i to je posebna prica s kojom lakocom se menjaju brzine..o kcenju diskova u odnosu na paknove isto..nema trenja i zanosenja..habanja tockova..stvarno bajs je cudo koliko sam samo kg skinuo na njemu..sad ovaj prevoz kakav je nema sanse da udjem u bus..svuda bajsem i onda mi nije zao koliko god da kosta deo..kazem pre cu nekom dati auto nego bajs:lol:

svuda bajsem i onda mi nije zao koliko god da kosta deo..kazem pre cu nekom dati auto nego bajs:lol:
ja isto volim da idem svugde bajsom al ja sam u malom mestu i skoro da svako svakog zna,pa se ne sekiram previse,ali kako ti resavas pitanje sigurnosti u BGu? :D
imas dobar bajs,i laik ce videti da vredi... :(
i recimo kad svratis do neke prodavnice,a odatle nemas pogled na bajs? :)

Pozdrav svima...Ne razumem se uopste u bicikle,a hocu da je kupim.Mozete li da mi preporucite neku "kvalitetnu" za cenu od 15-20 hiljada i gde bih takvu kupio.Inace sam iz Uzica tako da ima djuture uspona...A ja bih trebao da nosim na takvom bajsu 110 kila :D

...pa kako tako,o fak...Covece ako si profi nemo da se dicis na nama amaterima :bye:
Lepo sam pitao da mi neko preporuci (da ti vako velim...mozda zgapiras lakse sa mi treba) biciklu "najmanje losu " do 20 iljada.Jel more sad ? :klap:

Back