A najbitnije je da mi bicikla treba samo da sagorevam kalorije,pa kakva god da je...Posle povrede ligamenata da trcim jos ne mogu,a bicikla bi mi pomogla da pokrenem misice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakvi cini ti se..da vidis uz avalu kad izguram na laganom oko 12/h konstantno kako cepaju misici..i to se ne radi za mesec dana..evo sad tek od pocetka sezone se svaka crta vidi..treba 3 meseca takve voznje ali dobijes definicuju..ne ono nabudzena masa..ja to ne volim i ne treba mi..mislim ne zurim nigde da mi treba brzina..to stabilnije mi nije jasno..kad naviknes sve je tvoja kontrola
Ovde si potpuno u pravu. Bajs najbolje idefinise telo a pogotovo kad postoje malo duze deonice na brdu.
U letnjim mesecima kad sam na god. odmor i kad inace nemam toliko obaveza pa svakog ili svakog drugog dana vozim po 70 ,80km ali cisto trening, ocrtavaju se plocice na stomaku iako ne vodim toliko racuna o ishrani i unosenju masti. Sto god da pojedem za ta dva (dva i po) sata, bas zestokog napora, sagori.
Noge i listovi takodje izgledaju super ali sam primetio da mi rameni pojas slabi tj. misici se "tope" pa u toku zime kad je mrtva sezona i ne moze ni da se trci radim sklekove, vratilo i podizem bucice iznad glave i vrlo brzo povratim rameni pojas.
Najvaznije je to sto mi je broj otkucaja srca u mirovanju 48. Skoro sam bio na pregled (preko firme) na ekg i internista me terao da radim zgibove za trbusnjake tu na onom krevetu sa onim stipaljkama pa mi digo broj otkucaja na 58. Posto ni tada nije bio zadovoljan morao sam da ustanem i radim cucnjeve a sestri je rekao da me pritiska odozgo a onda joj podviknu "zagrli ga"!
Broj otkucaja 66. Odmah na pocetku me pitao dali se bavim sportom. Posle me vodio kod kardiologa (bio jedan stariji covek i po svemu sudeci autoritet) i na snimanje srca da bi mi na kraju rekli da imam srce ko bik.
Ovo sve pisem da bi naglasio da pored lepog fizickog izgleda bajs neverovatno dobro utice na zdravlje i preporucujem ga svakome.