Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 233.731
pa jes bzvz ono ujutru ili uvece ako malo zaladi nije zgoreg poneti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukraden bicikl
Beograd - Borča: danas oko 12h iz mog dvorišta u ulici
Mitra Trifunovića 11, sa terase pored kuće ukraden mi je
MTB STEVENS f9 Race. Fabričko stanje.
Nalazaču nagrada!
Uroš
uros.rmmh@live.com![]()
gledam dal se lik zaebo sto je stavio cenu 4200e
![]()
Sa amortizerima?
evo recimo da se ne udubljujem i gledam sta je za te pare..da su na pr otisle samo gume za zamenu istih ti treba od 15 do 20e..jel i dalje mislis da to moze vredeti?Pozdrav!
Pošto se ne razumijem u bicikle, trebalo bi da mi neko kaže kakva je marka bicikala "Granit" i "Alpina"? Da li su kineske i isplati li se uzimati s obzirom da sam našao da se polovan Granit prodaje za 25 evra, a Alpina za 35. Evo i linkova da možete pogledati o čemu se radi(nadam se da je dozvoljeno postaviti): Granit Alpina
evo recimo da se ne udubljujem i gledam sta je za te pare..da su na pr otisle samo gume za zamenu istih ti treba od 15 do 20e..jel i dalje mislis da to moze vredeti?
velicina rama je najbitnijaPozdrav svima.Gledam i razmisljam da kupim biciklu.Imam jedan Muski bicikl iz Nemacke. U orginalnom stanju. Potpuno ispravan. 3x7 brzina Shimano. Ali je ram (city bike) od 54 cm a moja visina je 190cm.Imam jos jedan bajs od 58cm Hercules takodje city ali on ima samo 6 brzina Sredjen bicikl bez ulaganja. SACHS menjaci 3brzine u zadnjoj glavi i takodje jos 2 brzine na zadnjem tocku, znaci ukupno 6 brzina. Aluminijum dupla felna, Tourney srednji pogon, chromeinox blatobrani, nove CST gume, velicina tocka 28 kao i kod prvog.Zanima me da li je bolje odreci se 4cm zarad brzina ili uzeti veci ram sa 6 brzina.Cena im je identicna,po 70e.
http://www.kupujemprodajem.com/Muski-bicikl-28--5871671-oglas.htm?filter_id=28708207
http://www.kupujemprodajem.com/Hercules-bicikl-5885969-oglas.htm?filter_id=22706751
Voleo bih da cujem vase misljenje o ovim obicnim biciklama ...
vozim i ja kenda i rubena izdrze jedva sezonu,poenta je u kakvom su stanju na tom bajsu u koji ce uloziti vise nego kosta