Ne bih ja to koristio za neke lude vožnje po šumama i gorama, uglavnom po gradu svaki dan(kad je fino vrijeme) otprilike 2 ili više kilometara. I koju veličinu rama i točkova da tražim, visok sam 183 cm i oko 82 kg?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja imam takav ali sam ga izmenio skoro 60 % samo ram ostao xaxa...Jak je dosta i izdržljiv...
ako predjem 50ak dnevno u proseku koliko to onda izadje godisnjene znam stvarno po cemu vozis, ali sa onakvim gumama je drugar presao par hiljada kilometara i jos su u voznom stanju![]()
ako predjem 50ak dnevno u proseku koliko to onda izadje godisnje

nema zezanjapa ti druze predjes vise nego Armstrong u svojim najboljim godinama![]()

da li postoji nesto sto coveka moze vise iznervirati od pesaka na biciklistickoj stazi![]()

[/TD]
[/TD]

Ovo ne zvuči loše...[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 562"]Zemun, subota 11. maj od 18h: hepening "Ko šiša bicikliste"
u sklopu akcije "Debeli biciklisti za zemunsku kaldrmu"
Umetničko-sportska družina "Debeli biciklisti" započela je borbu s neizvesnim ishodom protiv automobila na zemunskom keju, parkiranih i u pokretu, čiji se broj svakodnevno uvećava rušeći zakone fizike ali i zakon o saobraćaju koji nalaže poštovanje signalizacije, a u slučaju dela ulice Kej oslobođenja to je zabrana parkiranja i saobraćaja u oba smera od 18 do 2 sata posle ponoći. Zabranu niko ne poštuje a saobraćajna policija toleriše njeno kršenje, budući da nikada ne šalje patrole na kej.Ulica Kej oslobođenja je deo biciklističke rute Euro velo 6, od Atlantika do Crnog mora, i obeležena je putokaznim oznakama kao deo Dunavske biciklističke rute (DBR) kroz Srbiju još 2007. godine. Kej bi prirodno trebalo da bude pešačka i biciklistička zona, umesto da se građani susreću sa problemom prolaska kroz usku kaldrmisanu ulicu između restorana i letnjih bašti, kojom neprestano prolaze automobili. Debeli žele da zemunski kej svakoga dana izgleda kao parking kod Stare Kapetanije 20. aprila, kada je bio potpuno prazan jer je predsednik opštine Branislav Prostran otvarao Dane srpsko-arapsko i afričkog prijateljstva.Družina će narednih meseci u okviru kampanje smanjenja saobraćaja "Debeli biciklisti za zemunsku kaldrmu" nizom akcija kulturno-umetničkog sadržaja apelovati na vozače da šetnjom skidaju kilograme, na opštinsku vlast da uoči lokalnih izbora pomogne inicijativu svojih debelih građana, na saobraćajnu policiju da počne da naplatom kazni puni državni budžet iz kog prima platu, a na Zemunce i ostale Beograđane, da prestanu da se plaše džipova i audija. Za više detalja o družini i o predstojećim akcijama, kliknite ovde.U sklopu ovih aktivnosti, sutra, 18. maja, ugledni i nadaleko čuveni beogradski frizeri Meda i Seka besplatno će šišati sve koji u od 18 sati dođu biciklom u Zemunski mali umetnički centar ZMUC. (Štab Debelih biciklista ZMUC nalazi se na Zemunskom keju, iza restorana Šaran.) Vozače automobila koji tog dana budu vozili pešačkom zonom, bez njihove volje i saglasnosti šišaće neugledni frizeri i antitalenti Goran Denić i Tobić Tobić Mojsilović Bobić.Debeli biciklisti za zemunski kaldrmu!
[/TD]
[TD="width: 15"] [/TD]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[TD="width: 4"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 146"]Akcija "Debeli biciklisti za zemunsku kaldrmu" realizuje se u sklopu programa Aktivne zajednice BCIF-a (Balkanskog fonda za lokalne inicijative). Finansijsku pomoć za program Aktivnih zajednica pružaju Delegacija EU u Srbiji, USAID, a program se realizuje u saradnji sa ISC - Institutom za održive zajednce.
Vesna Tašić
063 83 32 501
zmuc@open.telekom.rs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
moze na 116 kmdjoko oces da se drkamo na sto metara

ljudi na rolerima
po stazi
u krdu
: )

drugi biciklista ispred tebe na putu![]()
povukla se voda duz keja ispod sajma, al naravno niko se nije setio da ga ocisti, onaj vijadukt od mosta na Adi kod sajma je teska sprdacina, nista ludje nisam video, ubio se za slalom