Au ljudi pa gde vi nalazite dobru opremu za bajs u BGu??
Od svih sto sam bio, Capriolo je imao najbolji izbor,a tu kako svi pricaju nije bas kvalitet a i ja sam se uverio
Bio sam u Bgu ove nedelje, svaki dan sam setao ko konj, nigde nisam naisao ni na jednu biciklisticku radnju...Znao sam gde je capriolo tu sam i prvo otisao,bio u Planet bike na NBG,tamo je solidno,mada sto se paktregera tice,imali su samo jedan celicni model...

Bio na Dorcolu isto u Planet biku,tamo jedva nesto ima(na NBGu su bolje snabdeveni) Sto sam gledao servise i randnje na ciklonautu,nasao sam samo jednu koja je bila zatvoreno ko zna kolko dugo, i klub "Avala" gde nemaju nista...
Jos pitao jednog iskusnog biciklistu,on mi kaze pravac Planet bike na Dorcolu...ja otisao tamo,neka radnja uvucena u zgradi,jedan prodavac skroz nezainteresovan...A pored radnje planet bike servis... E da video sam na biciklistickoj stazi blizu mosta za tramvaje jedan servis/radnju,al tu je skromna ponuda takodje...
Ista situacija za naocare za plivanje...Najkraju sam uzeo neke za 1300din u Max Sportu,kojih ima u svim sportskim radnjama,al nekih boljih nigde nisam nasao...Na Tasu il mi nisu uopste odgovarale il bile preskupe,a plus nisu imali neki izbor...