=Darkman=
Zainteresovan član
- Poruka
- 172
storm cloud:Ја сам онда тежи случај, мене ни преко екрана не могу да фасцинирају.![]()
![]()
U bre, pa kako NI preko ekrana. Valjda ce lakse uzivo... Bar je meni tako lakse...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:Ја сам онда тежи случај, мене ни преко екрана не могу да фасцинирају.![]()
![]()
Gazdarica:Znate sta, zaista mi je prepizdilo da mi igrate po zivcima... Unormalite se ili brisite sa LJiS-a...!
Ne otima hljeb, nego slobodno vrijeme... 8)chika_doktor:Opusteno....Valjda ti niko ne otima hljeb iz usta...Nije valjda dotle doslo...
mare34:Kakva su vam iskustva kad ste stavljali broj na SOS kanl ili Palmu, koliko su vas zvali i da li ste nesto uspeli tako da ulovite, da li ima zavlacenja, da li ste bili prijatelji, da li su bile duge veze ili avanture i da li su vas cimali ili zvali?
Zanimaju me iskustva oba pola i onih koji su zvali i onih koji su stavljali broj?
skoro normalan:Koliko smatrate da su moderna sredstva (mobilni,kompjuter...) komunikacije uticala na vaš ljubavni život ???
znam recimo mnoge koji se nikad ne bi "smuvali" da nije bilo poruka preko mobilnih telefona
skoro normalan:Koliko smatrate da su moderna sredstva (mobilni,kompjuter...) komunikacije uticala na vaš ljubavni život ???
znam recimo mnoge koji se nikad ne bi "smuvali" da nije bilo poruka preko mobilnih telefona