BIĆEMO U VEZI PUTEM MOJE MREŽE ;-)

Kakva su vam iskustva kad ste stavljali broj na SOS kanl ili Palmu, koliko su vas zvali i da li ste nesto uspeli tako da ulovite, da li ima zavlacenja, da li ste bili prijatelji, da li su bile duge veze ili avanture i da li su vas cimali ili zvali?
Zanimaju me iskustva oba pola i onih koji su zvali i onih koji su stavljali broj?

mare34:
Kakva su vam iskustva kad ste stavljali broj na SOS kanl ili Palmu, koliko su vas zvali i da li ste nesto uspeli tako da ulovite, da li ima zavlacenja, da li ste bili prijatelji, da li su bile duge veze ili avanture i da li su vas cimali ili zvali?
Zanimaju me iskustva oba pola i onih koji su zvali i onih koji su stavljali broj?

Jednom sam imala vezu koja je pocela preko neta i to sasvim slucajno i bez pocetne namjere! Zivjeli smo blizu, ispostavilo se da smo iz istog kraja, mail po mail i upoznamo se! Trajalo je jedno vrijeme i bilo je lijepo ali nije bilo sudjeno da potraje!

A sto se tice tih brojeva na TV-u jedno vrijeme sam bila malo u tom fazonu! A tu je bilo svega...na kraju sam promjenila broj i odustala od slicnih expedicija u buducnosti!

skoro normalan:
Koliko smatrate da su moderna sredstva (mobilni,kompjuter...) komunikacije uticala na vaš ljubavni život ???
znam recimo mnoge koji se nikad ne bi "smuvali" da nije bilo poruka preko mobilnih telefona

Da nema telefona i neta.......morala bi se preseliti u Srbiju da cujem i widim decka.......znaci....korisno......a i izwlaci me da zbrisem kuci kad mi dopiz...kazem fino....cujemo se.....jawit cu ti se.....korisni su ti telefoni za otkar

skoro normalan:
Koliko smatrate da su moderna sredstva (mobilni,kompjuter...) komunikacije uticala na vaš ljubavni život ???
znam recimo mnoge koji se nikad ne bi "smuvali" da nije bilo poruka preko mobilnih telefona

Ja mobilni nemam a peko neta se ne muvam.Tako da na muvanje,u mom slucaju,definitivno nisu uticala... ;)
Mada sto ti rece,dosta njih ne funkcionisu bez mobilnog...

ja sam slaba kad je komunikacija u pitanju
mnogo bolje mi ide pisanje
mogu da se skoncentrisem na recenicem, da ih oblikujem , i da ih preformulisem , bolje sam svakako
i znam da imam mnogo vise sanse
jer kad nekoga upoznam onda se samo smesim i nema od price nista
ja bi uvek pokusala bas na taj nacin kao sto se ovde kaze ;)

Back