Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Vala bas. Vidi nekako da zavrsis do ponoci
Od Djurdjevicke sam citala sve 3.
Najmanje mi se dopao Deda Ranko a najvise Kad prezivim...

Pocela sam Jakuzzi u liftu,121 strana,za cas cu ja to da smotam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala bas. Vidi nekako da zavrsis do ponoci
Od Djurdjevicke sam citala sve 3.
Daleko sam od tebe po upotrebi smajlija, ali trudim seSladak je Jovana sladak je i ovaj trsavi jezic
![]()
A videla sam ti i ovaj smajlina kuvanju, i nisam odolela, maznula sam ga![]()
![]()
Ja nisam čitala te tri, nego: Deda Ranka, Parking svetog Savatija, Prvi, drugi, treći čovek i Čim preživim ovaj roman (a ne kad preživim)Od Djurdjevicke sam citala sve 3.
Ne znam konkretnog pisca, ali dešava se tako da sa nekim delom totalno omanu. Tako sam se ja malo razočarala u Ishod naših dana Izabele Aljende, koja me je nekim drugim delima potpuno osvojila. Onda su mi objasnili da je imala ugovor i rok da završi tu knjigu, pa je malo koristila odlomke iz nekih predjašnjih i zbrzala i natrpala malo ovog, malo onog.... Ko zna zašto je Tarik to tako napisao.Kako je tuzno razocarati se u delo coveka koga cenis...bolje da nisam uzela u ruke U senci nara, ostadoh prazna i nekako potistena...do juce sam velicala um Tarika Alija, sada odvajam njega kao poltickog aktivistu i njega kao pisca, koliko mi se dopada prvi Tarik toliko me ne ispunjava drugi...ne bih se usudila da proporucim knjigu prijateljici
Nisi daleko...Daleko sam od tebe po upotrebi smajlija, ali trudim se
Ja nisam čitala te tri, nego: Deda Ranka, Parking svetog Savatija, Prvi, drugi, treći čovek i Čim preživim ovaj roman (a ne kad preživim)
Meni se Deda Ranko najviše svideo, verovatno zato što sam to prvo čitala, pa mi je bilo nešto potpuno novo i drugačije. Posle više nije tog faktora otkrića, ali prijali su mi svi njeni romani. Od tih koje sam pročitala najmanje mi se svideo Prvi, drugi, treći čovek. Nemam neku želju više da je čitam.
Ne znam konkretnog pisca, ali dešava se tako da sa nekim delom totalno omanu. Tako sam se ja malo razočarala u Ishod naših dana Izabele Aljende, koja me je nekim drugim delima potpuno osvojila. Onda su mi objasnili da je imala ugovor i rok da završi tu knjigu, pa je malo koristila odlomke iz nekih predjašnjih i zbrzala i natrpala malo ovog, malo onog.... Ko zna zašto je Tarik to tako napisao.
Svratih danas u Lagunu, kad ono, novi naslovi od jutros za "4 za 999". Između ostalog, Soba. Ne znam zašto sam ovo ispričala, ali, možda će nekome da koristi.
A jel citao neko Svi smo mi od istog lepka?
E pošto sam prokometarisala vaše postove, da sad još nešto podelim sa vama. Šetala sam malo večeras, pa ušla u Lagunu na Terazijama i pogledala malo knjige na akciji 4 za 999. Malo su proširili ili izmenili spisak od 30. aprilia, pošto su produžili akciju do 31. maja. Pa su mi od pale u oči Soba, Eme Donehju, koju su neke od vas skoro čitale i Udovica Zevedejev, koja je izazvala baš snažne utiske.
Ono što nisam znala, valjda nisam obraćala pažnju kad ste pisale o njoj, da je to pisala naša književnica Brankica Bogdanović Ćašina. Ništa više interesantno nisam videla, ali ja to ionako uvek bolje vidim na sajtu. Mada ne znam zašto uopšte gledam kad neću da kupujem.
pa ja to napisah sinoć, dva posta ispred Radinog, ali ovde se izgleda slabo čitaju tudji postovi
Radu cemo da nateramo da nam preprica zadnjih 10 strana![]()
Pa da vidi kako je to kad se ne pazi na casu![]()
Kad ste baš zapele, priznaću vam svoju tajnu. Retko čitam postove duže od tri reda. Nemam ja živaca za to. Eto...
ti onda nisi pročitala ništa od onih divnih daninih prikaza onolikih knjiga. Cccc, baš si u gubitku
Kad pricate o kupovini...
Obicno kupim kad nesto novo izadje, jer racunam da ce u mojoj bibliteci stici za godinu-dve u najboljem slucaju. Pa eto da ja ne cekam.
A onda nastavim da uzimam knjige iz biblioteke dok one moje kupljene cekaju na polici, i tako jednog dana vidim da su iste stigle u biblioteku![]()
![]()
Da nije to bila DunjaInace, iskoristila sam ovaj suncani komadic dana da prosetam i svratila i do biblioteke.
Pitaju me kad je termin, i tako to, i kazu mi kad se porodim da obavezno dodjem sa bebom, one ce ga cuvati dok ja biram knjige (a to traaaje)
Kazu da su jednoj bebi cak i pelene menjale dok je mama bila medju policama![]()