Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja citam ``Kinesko-engleski recnik za ljubavnike``...
Hvala ti Lamar na preporuci. Nisi pogresila sto si mi je predlozila.
Setila sam se mojih pocetaka na engleskom, ali nisam bila u Ujedinjenom Klaljevstvu, vec u Sjedinjenim Dlzavama.
Ja koja sam celog zivota u skoli ucila tvrdi nemacki... pa sad vi vidite na sta je moj engleski licio...
A znala engleski samo onoliko koliko sam naucila gledajuci americke filmove i ono malo sto me bivsi dragi ucio preko Skajpa ;)
Posle sam se opustila i naucila isti.
Slatka knjiga.

moja ti...za moj engleski, rođeni Englez mi rekao..(na engleskom, naravno)....jao, kako vam je šarmantan izgovor..ja već :D od uva do uva...kao engleska kraljica sa nigerijskim učiteljima ...ja :roll: :dash:

moja ti...za moj engleski, rođeni Englez mi rekao..(na engleskom, naravno)....jao, kako vam je šarmantan izgovor..ja već :D od uva do uva...kao engleska kraljica sa nigerijskim učiteljima ...ja :roll: :dash:
Stvarno si lik i obozavam te! sad sam se nasmejala od srca! :zcepanje:
i naravno :zag:
i naravno :bye:

Ko me ter'o da pocinjem Lausevica.........kakva tuzna sudbina, kakav nasretan splet okolnosti:sad2: Auu! Ne zna covek sta da kaze.........Do kraja cu se :rida:

Mozda mislis na "Kuhinju' Banane Yoshimoto? Nije ista knjiga u pitanju (ova druga kuhinja je u boji safrana jel :))

ta, ta, mnogo slatka, dopala bi ti se...i mnogima
i još sam nešto pročitala od te Banane japanke :D...mnogo lijepo piše...ustvari, mislim još dvije knjige, kol'ko je bilo u biblioteci
nepretenciozne..uh, jedva ovo napisah...ali..baš slatke..i nisu "debele"..taman za nošenje i čitanje u pokretu

Poslednja izmena:
ta, ta, mnogo slatka, dopala bi ti se...i mnogima
i još sam nešto pročitala od te Banane japanke :D...mnogo lijepo piše...ustvari, mislim još dvije knjige, kol'ko je bilo u biblioteci
nepretenciozne..uh, jedva ovo napisah...ali..baš slatke..i nisu "debele"..taman za nošenje i čitanje u pokretu

A pa procitala sam ja sve njene knjige :) svidele su mi se 'Kuhinja' i 'Zbogom Tsugumi'.

Inace, virus je usao u nas dom. Prvo ja, pa onda i moja cerka...limun, caj, med,supa, brufen.....
Samo jos malo,pa cemo da preguramo to :lol:

E,sad krevet i svi knjige u sake.:) brz oporavak,naravno!
Da znas samo koliki sam ja hipohondar,uzas-mada se brzo dam razuveriti:)
Ne citam i ne gledam filmove gde se provlaci bolest!:(
Dovoljno mi je sto se "macujemo"sa astmom.:sad2:

Neegoo,lep dan nekako:whistling:?!

Poslednja izmena:
Jens Kristijan Grendal, “Tišina u oktobru” .
Ovako jaku knjigu, nisam čitala skoro. Knjiga koja vredi.
U isto vreme nam odaje način razmišljanja muškarca i pokušava da odgonetne zagonetnost i nedokučivost žena.
Knjiga pisana kvalitetnim rečenicama, koje se čitaju pažljivo.

Jens Kristijan Grendal, “Tišina u oktobru” .
Ovako jaku knjigu, nisam čitala skoro. Knjiga koja vredi.
U isto vreme nam odaje način razmišljanja muškarca i pokušava da odgonetne zagonetnost i nedokučivost žena.
Knjiga pisana kvalitetnim rečenicama, koje se čitaju pažljivo.

A sta sam ja pricala i nagovarala vas da je kupite!:)
Bas mi je drago da ti se svidela!
Milice,jesi li je kupila?:heart:

Definitivno,jedna od najboljih knjiga...mislim,moje misljenje.:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back