Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Ne vredi, ja moram poceti da svracam svaki dan
Moonlight, hvala za komentar o Opsadi, definitivno cu je procitati (ceka me na polici).
Lamar, ovo za Norvesku i njihovu kulturu citanja je predivno. A svidja mi se i kako zvuci ova knjiga 'Prolece', bas cu videti imaju li je u biblioteci.
Kinesko-engleski recnik...Citala sam. Nije losa knjiga. U smislu knjizevne vrednosti ne bih je ocenila nekom visokom ocenom, ali zanimljiva je sama prica, poredjenje dve razlicite kulture, nacina zivota i tako dalje. Neki delovi su me nervirali, kao ono njeno putovanje po Evropi sa upotrebnom trecine mozga...
Budite spremne da citate nepravilan srpski, sa pogresnim padezima i lose upotrebljenim izrazima. Verovatno je ova knjiga bila pravi izazov za prevodioca
Poslednji ruski car... Isto sam citala. Ja obozavam celu tu pricu oko Romanovih i vecim delom sam zbog toga iscitala knjigu do kraja. Vrlo naivan stil, bas nekako plitka knjiga. Po mom misljenju, naravno.
Tisina u oktobru...Kupila bivsem (u to vreme su nam sve kupljene knjige bile zajednicke), i pre nego sam stigla da je procitam raskinuli smo i ja vise tu knjigu nisam videla. Sad kad je toliko hvalite mogla bih da uzmem jedan primerak i za sebe
Perl Bak... Skoro citala Zivu trsku. Rado, nadam se da je nemas u tom kompletu. Bas mi nesto nije legla.
A davno sam citala Ponosito srce i secam se samo utiska, bila mi je prelepa.
Nastavicu u sledecoj poruci, da mi ne budu bas svi postovi na ovoj temi kilometarski![]()
Ovo je sigurno tacno!