Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad o mom ulovu današnjem, bibliotekarskom
vrtim se ja...tražim da me povedu do Makina..i opet ista priča...čitala si Francusko zaveštanje, nisam, jesi, nisam...e, pa uzeću je..e, pa, uzmi je :mrgreen:...i malo sam čitala danas i naravno da sam bila u pravu...nisam je čitala...kako je to moguće, ne znam
i još sam nešto uzela od Makina, ne znam šta..i vraćam se ja tim ne znam šta...kad čujem neki glas u glavi..pogledaj lijevo, pogledaj lijevo
ja pogledam..kad knjiga...i to kakva knjiga
elem knjiga je Čovjek bez osobina...Robert Muzil izd.CID Podgorica i NEVSKI Beograd
knjiga koja je teška brat bratu 5 kg..i ima tačno 127o str :mrgreen:...od toga je za čitanje 122o...ostalo su riječ urednika, pogovor, napomene i objašnjenja...
....
e, pa, sad...da se nisam malo precijenila?

sad o mom ulovu današnjem, bibliotekarskom
vrtim se ja...tražim da me povedu do Makina..i opet ista priča...čitala si Francusko zaveštanje, nisam, jesi, nisam...e, pa uzeću je..e, pa, uzmi je :mrgreen:...i malo sam čitala danas i naravno da sam bila u pravu...nisam je čitala...kako je to moguće, ne znam
i još sam nešto uzela od Makina, ne znam šta..i vraćam se ja tim ne znam šta...kad čujem neki glas u glavi..pogledaj lijevo, pogledaj lijevo
ja pogledam..kad knjiga...i to kakva knjiga
elem knjiga je Čovjek bez osobina...Robert Muzil izd.CID Podgorica i NEVSKI Beograd
knjiga koja je teška brat bratu 5 kg..i ima tačno 127o str :mrgreen:...od toga je za čitanje 122o...ostalo su riječ urednika, pogovor, napomene i objašnjenja...
....

Nisi,nisi:mrgreen:
Rekla si da je tebi minimum 600:) mada,kad razmislim,dosta si se sinoc "nacitala":rumenka:

Hm, retko koja da prizna da je citala onu kupoholicarsku seriju, a ne zna se koja je gora kad su knjige u pitanju :)
te kupindo te limindo te amazon, te sajmovi te popusti - rekla bih da imamo problem :mrgreen:

Zanimljivo zvuci ta 5kg teska knjiga, sad sam gledala, ali ne verujem da cu citam skoro - nema teorije da to nosim sa sobom svaki dan.

Poslednja izmena:
Vanka, ja priznajem
i htjela sam danas da uzmem onu Nemrtva i neudata i Luda za modom, msm da čitam, al' stvarno nisam mogla da vučem toliko
i ponešto i posjedujem od tih tralalajki
i volim da ih čitam, nekad mi baš trebaju
i šta još
e, da...na moje insistiranje, stavili su u izlog naših pisaca Đurđevićku
htjela sam da uzmem Ringeđpil, al' mi ova iz biblioteke rekla..e, sad nema, kad smo ti mi davale, nisi htjela
ćita se jako...i Vesna Radusinović je trenutno najčitanija, u stopu je prati Bjelica...tako su mi bar one rekle

....
Crna Ester :eek:
Koji li ti je dugorocni plan :think:
Ali kad malo bolje razmislim to su tvoje 2 prosecne knjige :lol:

Citam knjigu Dopler (Erlend Lu).
Zanimljiva tematika!:)
Covek mizantrop koji je utociste i mir pronasao u sumi,ostavljajuci za sobom predjasnji zivot...
Znam da ste mnoge citale,ali ono sto htedoh reci je da sam,mozda,malo vise ocekivala od norveskog pisca.
Nesto mi nista nije potaman ovih dana:metla:

Juče overih akciju.
U hodu sam promenila naslove.
Uzela sam:

Marko Polo - od Venecije do Ksanadua ( ozarih se, kad videh da ima dosta stranica - obožavam kad su knjige obimne...ta Esteritina bi mi leglaaaaaa baš)

Knjiga lekova Deliverans Dejn - malo sam bacila pogled i asocirala me je na onaj film sa Nikol Kidman i Sandrom Bulok - one su kao neke veštice - nisam ga nikad pogledala do kraja,a i ne sećam se kako se zove...

Muzika i tišina - uzeh je umesto Brajsonovog Šekspira, koji mi je došao tanan i kržljav, pisan hmmm nekako dokumentarno, bar ono što s nogu pročitah...I tako uzeh Muziku i tišinu - nikad nije bila u planu, na svakoj akciji sam je izbegavala, ali hvalile ste je. Čitala sam Restauraciju, dopala mi se i eto...nekako je došla na red...kao da je baš bio momenat za nju...sve sam joj se nekako radovala ( a i ima bele stranice, a ne one grozne žute...)

Simfonija Vinaver - e to sam kupila koleginici, jer nije mogla da ukombinuje 4 knjige, pa da joj učinim....Taman posla da ja nisam mogla da nadjem četiri za sebe, nego se mislim, pa ne moraš baš, kad već žena želi...

Poslednja izmena:
A ja citam ``Kinesko-engleski recnik za ljubavnike``...
Hvala ti Lamar na preporuci. Nisi pogresila sto si mi je predlozila.
Setila sam se mojih pocetaka na engleskom, ali nisam bila u Ujedinjenom Klaljevstvu, vec u Sjedinjenim Dlzavama.
Ja koja sam celog zivota u skoli ucila tvrdi nemacki... pa sad vi vidite na sta je moj engleski licio...
A znala engleski samo onoliko koliko sam naucila gledajuci americke filmove i ono malo sto me bivsi dragi ucio preko Skajpa ;)
Posle sam se opustila i naucila isti.
Slatka knjiga.

Dobar dan svima :)

Za pola knjiga koje pominjete nisam cula :rumenko: :rumenko: Da l ja citam neke gluposti:confused::think:

Btw, cula sam da je Dobar recnik za izgubljene ljubavnike

Ko je pisao Sobu?

Ja uzela iz biblioteke Posl.ruski car, Kuhinja boje safrana, Andjeoska ljubav..

Dobar dan svima :)

Za pola knjiga koje pominjete nisam cula :rumenko: :rumenko: Da l ja citam neke gluposti:confused::think:

Btw, cula sam da je Dobar recnik za izgubljene ljubavnike

Ko je pisao Sobu?

Ja uzela iz biblioteke Posl.ruski car, Kuhinja boje safrana, Andjeoska ljubav..

nemoj da crveniš ništa, ako ti je što lakše, ni ja :mrgreen:
il' sam možda čula, pa zaboravila

reci mi..ova knjiga Kuhinja boje šafrana, jel napisala japankinja? ako je , onda je odlična...slatka, mala, baš pitka knjiga ...a ako nije napisala japankinja, pojma ti nemam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back