moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad o mom ulovu današnjem, bibliotekarskom
vrtim se ja...tražim da me povedu do Makina..i opet ista priča...čitala si Francusko zaveštanje, nisam, jesi, nisam...e, pa uzeću je..e, pa, uzmi je...i malo sam čitala danas i naravno da sam bila u pravu...nisam je čitala...kako je to moguće, ne znam
i još sam nešto uzela od Makina, ne znam šta..i vraćam se ja tim ne znam šta...kad čujem neki glas u glavi..pogledaj lijevo, pogledaj lijevo
ja pogledam..kad knjiga...i to kakva knjiga
elem knjiga je Čovjek bez osobina...Robert Muzil izd.CID Podgorica i NEVSKI Beograd
knjiga koja je teška brat bratu 5 kg..i ima tačno 127o str...od toga je za čitanje 122o...ostalo su riječ urednika, pogovor, napomene i objašnjenja...
....
e, pa, sad...da se nisam malo precijenila?
Rajka se odmara sad trenutno
malo se isforsirala prije neki dan sa onim tomovima
![]()
Šta smo rekli za Osluškivanje srca? Danas mi ispade povoljno.![]()
Ja ne priznajemko priznaje pola mu se dodaje, stara narodna
![]()
Rada ce dobiti upalu misica![]()
Rajka se odmara sad trenutno
malo se isforsirala prije neki dan sa onim tomovima
![]()
Šta smo rekli za Osluškivanje srca? Danas mi ispade povoljno.![]()
Crna Esterelem knjiga je Čovjek bez osobina...Robert Muzil izd.CID Podgorica i NEVSKI Beograd
knjiga koja je teška brat bratu 5 kg..i ima tačno 127o str...od toga je za čitanje 122o...ostalo su riječ urednika, pogovor, napomene i objašnjenja...
....
e, pa, sad...da se nisam malo precijenila?
Ja nisam odavno "citala", al se nadam veceras cuKako su "načitane" Milica i Esterita....Jel "čitao" još neko?
![]()
Dobar dan svima
Za pola knjiga koje pominjete nisam cula :rumenko:Da l ja citam neke gluposti
Btw, cula sam da je Dobar recnik za izgubljene ljubavnike
Ko je pisao Sobu?
Ja uzela iz biblioteke Posl.ruski car, Kuhinja boje safrana, Andjeoska ljubav..