- Poruka
- 55.429
đes' ti, mala
dobra ti sličica
a jel' te nerviralo ovo što i mene?
Hvala Esterita

Meni u principu ne odgovara to paralelno odvijanje radnji, jeste me nerviralo ali ne koliko zna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
đes' ti, mala
dobra ti sličica
a jel' te nerviralo ovo što i mene?
Sasava ti, a sasav i oni, opet me zvao onaj što sam mu pribilježena za ponedeljak...iscerekasmo se malo, i ja mu rekoh, ajd da popijemo tu kafu, da me prekrižiš...govori on..s0 tobom?..., nema šanse, ne smijem
...dobro, onda me zovi uredno svaki ponedeljak
Skoro nije bilo domace serije koja mi se ovoliko dopadalae, da...hit nedelje
imaš li ti srce ili bubulj?..pita Zoro Luku u onoj mojoj seriji
bubulj je inače..kamen..po zecki (po ljudima iz Zete)
Rado mozda nisi dala ono sto trebaU Nišu to ne važi. I ja sam davalac, pa ništa.
e, da...hit nedelje
imaš li ti srce ili bubulj?..pita Zoro Luku u onoj mojoj seriji
bubulj je inače..kamen..po zecki (po ljudima iz Zete)
divan dan danas bio, pravi proljetni
ja sam bila u trku ove dane
malo sam i čitala Vrata krletke
dvije uporedne priče, harem u XVI vijeku i sad...lijepo se čita, dobre su priče, obje
ali...moram, ja moram...znači, ovoj savremenoj bilo u momentu svega dosta i ode ona na kraj svijeta i smjesti se đe treba i sve
pa, majku mu, ja nisam nikad mogla tako...da mi dođe svega dosta i 'ajd zdravo, odo' ja na kraj svijeta
pa kad nisi u romanu, nego u životu.
Nije tuzan avatar,Esterita!To je samo postovanje prema ranim radovima Vinsenta van Goga!
Ovih dana se taaakooo cimam sa sinom po Tirsovoj.....no,sve je OK
Mozda je samo oslikavao trenutno stanje.
I,dobro-menjam za par dana,Ester.![]()
jesi čitala od Irvinga Stona o njemu?...ne mogu da se sjetim naslova...
Zavrsila juce 'Leto' od Tuve Janson.
Prevelika ocekivanja i stil koji mi se nije svideo uopste. Nije uspela da me uvuce u knjigu, niti da se sazivim sa likovima.
Jedva izgurah do kraja, nakon dve nedelje, a nepunih 120 strana
Mora biti da je problem u meni jer su svi puni reci hvale.
Knjiga je pisana u formi kratkih prica, a te kratke price pune jos kracih recenica. Nekako mi je sve bilo neuokvireno, kao da citam skup recenica ali nista ih ne povezuje. Radnja ne postoji, tu su samo segmenti jednog leta.
Kad sam prestala da se nadam promeni stila, mislila sam da mi ostaju makar likovi, mozda me oni kupe. Ti toliko hvaljeni likovi, drugi citaoci su bili opcinjeni, neki plakali kada su stigli do kraja, a najvece iznenadjenje mi je bilo kada sam u pogovoru videla da postoje i oni koji idu u turisticke ture do tog ostrvceta bas da bi koracali svetom iz knjige.
Meni ni likovi nisu izvukli stvar.
Dala sam joj ocenu 2 (od 5), precrtala Finsku sa liste i sad mi ostale samo dve knjige do kraja putovanja
A danas sam pocela da citam knjigu na cijim koricama pise 'Roman koji nas nezno podseca na snagu prijateljstva'.
'Astrid i Veronika', Linda Olson (za Svedsku). Jos je rano za utiske.
Rado, javicu ti se mada ne verujem da cu uskoro dolaziti u Nis.
Inace, ja u Srbiji placam godisnju clanarinu 500 dinara i mogu da uzmem do 3 knjige.
U Solunu je clanarina besplatna, isto mogu da uzmem do 3 knjige. Takodje, u Solunu je i ulaz na sajam knjiga (koji je uvek u maju) slobodan
Ja sam 'Sitnicarnicom' bila odusevljena, i uvek kad neko pomene tu knjigu ja se prvo setim jedne novembarske hladne veceri, mm i ja setamo gradom, on zastao ispred nekog izloga i razgleda, a ja mislim u sebi kako cemo uskoro da se vratimo u stan pa cu odmah da se vratim druzenju sa likovima iz knjige.
Juce sam isla do mog ginekologa, on inace praktikuje da izvestaj pise rucno, a pod papir uvek podmetne knjigu koju trenutno cita, i juce vidim da je to 'Opsada crkve sv. Spasa'Sad cu da pretrazim temu da vidim ko je sve citao i kakvi su vam utisci
Moja Milica, jesi li zavrsila 'Tajni zapis'?
Ono vece kad sam iscitavala propustenih 40-ak strana, bila si mi mnogo slatka
Na svakih nekoliko strana post od tebe - I dalje citam Tajni zapisIzvinite ako sam pisala bez reda, ovako mi doslo kako sam se cega setila.
I pozdrav za Lamar i Nightmare i sve vas![]()
Mozda bubregRado mozda nisi dala ono sto trebaKo zna sta su oni hteli da das...
![]()
Kada sam citala Isidorina Pisma iz Norveske, tada sam saznala da je u Norveskoj jos tada (pre I sv. rata) svakom gradjaninu koji placa porez, upis u biblioteku bio besplatan.Inace, ja u Srbiji placam godisnju clanarinu 500 dinara i mogu da uzmem do 3 knjige.
U Solunu je clanarina besplatna, isto mogu da uzmem do 3 knjige. Takodje, u Solunu je i ulaz na sajam knjiga (koji je uvek u maju) slobodan![]()
Kanela, ja sam čitala Opsadu.
Obožavam taj roman,
Volim elemente istoriografske metafikcije u njoj.
Priču koja ima prevlast nad istorijom.
Maštu koja pobeđuje priznatu istinu.
Volim taj sloj čudesnog u Petrovićevim delima.
Volim dušu koju daje svom delu.
Mislim da je Opsada zaista nepropustiv roman.
Jao dusica moja, ja sam ti bila slatka a ja sama sebi na zivce idem, uzas knjiga 250 strana a ja je citam mesec dana, i jos uvek nisam zavrsila
Al da ne dodje do zabune nisam je rastegla zato sto je dosadna, naprotiv jako mi je zanimljiva i neobicna, ali eto ne stizam i kad imam malo slobodnog vremena za sebe ja pojurim na forum da vam se javim, pa onda malo sa muzem citami tako stalno neke obaveze
![]()
jes'..nije ti lako
a mo''š li što da preskočiš? npr to čitanjesa mužem
btw ja se sinoć žestoko načitala![]()
Rada ovako djuska svaki boziji danI sad sam upravo kupila tu knjigu na kupindujao mojoj sreci nema kraja