Dobila sam je na poklon i planiram ovih dana da je pocnem. Javi utiske, makar one prve
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam uzela iz biblioteke Kuća orhideja (Lusinda Rajli). Kratko misljenje,ako je neka od vas citala.![]()
Jel citao neko Katedrala na moru?
čitala ja
ako možeš nađi na pretragama
nije loša, u neko pero me malo nervirala, ali u suštini ok, istorijska i ljubavana..
Ako te je strah slobodno piši ovde. Imaš pravo da čitaš šta god želiš, pisce, oni koji to nisu, klasike, psihologiju , a da ti niko ne prosipa da nisi dorasla ili dovoljno školovana da bi išta što si pročitala bilo dobro ili loše samo zato što drugi misle drugačije i pritom smatraju da su njihova mišljenja ispravna...
Izvinite, danas sam kao i prethodnih dana konfuzna...Izgleda mi ne dotiče dovoljno krvi u mozak, ne mogu da sklopim rečenicu, pa sam svakim danom sve gluplja i gluplja. Srećom vadih rezultate danas, pa ćemo videti ima li mi spasa ili ću ostati doživotna glupa plavuša.
Radujem se kada svrati Mirka.
Nego, sta je 15og?
Sve cekate taj dan a ja ne razumevam zasto. :glupson:
S
Posle nje dohvatih se "Volim Pariz" kao nastavka onog "Volim Njujork" sto je bila mnogo glupa knjiga, i "Volim Holivuc" sto je bilo za nijansu bolje...
Uglavnom citam ja to tako i na nekoj 10toj strani od pocetka pominju se neki Tom i Kejti i njihov ruzan kraj, a onda dole u fusnoti stoji objasnjenje da se misli na Tom Kruza i Kejti Holms koji su se razveli.
Kad se ne slogirah.
Lektor ili prevodilac, ocigleni "genije" razvede Tom Kruza i Kejti Holms nicim izazvano.
Aj sto ne zna na koga se odnosi to sto je napisano to mogu da razumem, al sto proizvoljno tumaci pa jos i fantazira e to ne razumem.
U eri gugla napisati takav nonsens...super je zabavno.
Uglavnom Alnari je to tako odstapmao, to je tako izaslo u par hiljada primeraka, a ja sam danas na konto toga prvi put u zivotu napisala mail uradniku izdanja...
Sumnjam da ce mi ikad odgovoriti al morala sam.
http://www.laguna.rs/v1507_vest_potpisivanje_nove_knjige_dejana_stojiljkovica_u_nisu_laguna.htmlRadujem se kada svrati Mirka.
Nego, sta je 15og?
Sve cekate taj dan a ja ne razumevam zasto. :glupson:
U Laguni čamotinja.
Ništa zgodno ne nađoh, a da mi se baš čita.
Šta i da kupujem ondaK, kada kod kuće knjiga za čitanje, broja im se ne zna.
Ne smem biti Rada.![]()
Samo mi je ovo trebalo.Nego, daleko je april.
![]()
Nemoj to, molm teKanela je došla samo da nam saopšti svoj stav o Kosovu.![]()
Samo se ti sali, navuci cu ti ja luciusa na vrat pa...Šalim se, naravno.![]()