Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali zar nije zanimljivo? Šta je 500-600 strana ako je interesantno. Samo više uživanja. Jel to što ćeš preskakati znači da nije dobro?
Draga moja Bi z:) Na mom spisku stoji da ste Crveni sari citale ti i Rada.
Zato se i nasla na mom spisku. z:) Sinoc sam je pocela.
I nije meni nikakav problem sto ona ima puno strana.
Nego mi nesto... hm... nekako dokumentarno, a sa previse detalja i podataka.

Sta znam. Tako nekako z;)
Ne vuce me da citam, a hocu da iscitam neke bitne stvari iz njihove biografje.

Ja Crveni sari kupila prosle godine, al je debela, pa je debela pa mislim mnogo je debela i nikako da uzmem da je citam :lol:
Ali me je zato Lausevic i srce pogodio, ali najiskrenije z:cry:

i veceras smo sami :zper:

Ima mnogo lepih citata. I ne, ne doživljavam ga kao pisca...Ali volim, što je bar na kratko olakšao svoju muku...(i briga me šta će ko da misli)

Danas je dan smrti njegove devojke Rahele...:(

Izvinjavam se...Nije mi bila namera.

Nemaš zbog čega da se izvinjavaš. Ja sam ozbiljno mislila da je lepo ispalo što si je se setila. Uvek mislim da se treba svakom prilikom setiti i pomenuti divne ljude i velike umetnike. A i Žarko je u knjizi baš lepo pisao o Raheli, specifično. Osetilo se koliko je imala duha.

Eto ti ga sad z:((
Niko ne priznaje da je citao Crveni sari z:((

Malo sam sad pretrazivala i nasla da ga je citala Seherezadina mama z:)
Ostali su samo komentarsali nesto oko kupovine, oko teme, i tako...
Ali ja cu ga malo prebrstiti, a ako mi se bas dopadne (u sta sumnjam) niko mi ne brani i da procitam z:)

ma jes', spavaju đavola
svako za svojim poslom

ja sam se juče iznervirala što se tiče knjiga
sve čega sam se dohvatila, tj svaku knjigu koju sam dohvatila , a donijela sam gomilu iz bibl. bila mi je naopaka
čak sam i jednuu već čitala,

ovdje sunce i plus 1o z:lol:

odo' i ja za svojim poslom

TananaNA.... ja završila Slepog ubicu. E pa, ili sam ja glupa, ili sam žurila da što pre završim pa se nisam dovoljno unela, ili knjiga nije ništa naročito. U svakom slučaju nema opravdanja za 500 sitno kucanih strana.
Počela je sa nekoliko strana, nekoliko paralelnih priča što je u početku stvorilo nevidjenu zbrku. Jesam posle nekog vremena ukapirala koja je koja, ali me sve to ipak nije dovoljno zainteresovalo. Svega tu ima. I ratova i društvene situacije i medjusobnih odnosa.... Rasplet. hm. Pa jesam malo iznenadjena
ričardom i lorom
ali i to je moglo da se pretpostavi. Nekako mi je izostalo veliko finale. A nisam ukapirala ni kakvu je to knjigu napisala Lora (ili ko god da je napisao). Očekivala sam da ta knjiga bude nekako umetnuta u roman. Ili jeste, a ja ipak nisam shvatila neke finese, prenesena značenja, simboliku.
Oni Zajkonjani... ne, ne... ipak sam ja tu nešto propustila ili nisam razumela. Možda je pročitam još nekad kad porastem. :zelenko2:

ma jes', spavaju đavola
svako za svojim poslom

ja sam se juče iznervirala što se tiče knjiga
sve čega sam se dohvatila, tj svaku knjigu koju sam dohvatila , a donijela sam gomilu iz bibl. bila mi je naopaka
čak sam i jednuu već čitala,

ovdje sunce i plus 1o z:lol:

odo' i ja za svojim poslom

Donela i ja gomilu jos pre mesec dana i eno je stoji...10-12 komada...Svaku sam pocela stranu dve i ostavila :roll:
Ja sam antiprotivna toliko dugo da postaje zabrinjavajuce :lol:

Ja sam antiprotivna toliko dugo da postaje zabrinjavajuce :lol:

Ma, vama treba ljubav...:lol:

thumbnail.aspx

Ja sam oslicno raspolozena zato sto sam kuci ne radim do kraja nedelje, mozda razlog i nije tako lep, posto sam na bolovanju jer je Stefan polomio ruku, al sad sta je tu je kuci sam i sve mi je po volji :zurka:

A sto se tice Slepog ubice i meni je knjiga bila konfuzna na pocetku i rastegla sam je dok sam je citala svi se naravno toga secate z:mrgreen: ali mi se ipak jako dopala

Ja nisam čitala, ali me mnogo zainteresovala tematika, pa sam možda komentarisala. Tražila sam je po bibliotekama pa je nisam našla.

A mene je ''Crveni sari'' privukao iz nekog trećeg razloga. Ima lepe korice z:mrgreen:

Završih ovo:
LILA-LILA.jpg

''Lila, Lila'' Martin Suter (M&M). Meni se svidela, mada ne verujem da ću je ponovo čitati. Sadržaj: Mladi konobar David u fiocu pronalazi rukopis (knjigu) koji predstavlja kao svoj u želji da impresionira Mari, devojku u koju se zaljubio. Neočekivano, knjiga postaje bestseler. Davidove najveće nevolje počinju kada se pojavi Džeki, koji tvrdi da je pravi autor rukopisa, i tako upada u mrežu ucene.
Autor je Švajcarac, što se i vidi po stilu, nije neko američko smeće (što sam zla).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back