ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
kako ti tek tako ide na spiiiisak Ruska zima? msm, neprovjerena je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) dovoljno.Samo sa ove stranice na spisak idu Ruska zima, Izabela, Slepilo...
I film Zajedno.
Milica je veceras sa Lauevicem, a ja cu biti sa B Popovicem.
A sutra cemo da vam pricamo![]()
ja ne zelim ovo da citam
Meni muz na putu, deca spavaju kod babe, Lausevic i ja sami

Ništa ne mogu da gledam,okrenuli se ka nekom drugom satelitu i više ništa nema....Opsada: http://laguna.rs/n114_knjiga_opsada_laguna.html
Ja planiram da gledam veceras taj film.
Hajde Ester i ti ako hoces
Moze Bi na yutube bez problema, vec sam ranije gledala nesto![]()

Ja počinjem![]()
odlična je Opsada, jrsam čitala...hvala moja drugar'ce
Samo sa ove stranice na spisak idu Ruska zima, Izabela, Slepilo...
I film Zajedno.
Milica je veceras sa Lauevicem, a ja cu biti sa B Popovicem.
A sutra cemo da vam pricamo![]()

Al' vi nemate pojma...
Čini mi se odlična ova nova predstava...
Evo mene, odgledala film. I kao što sam i mislila, nije mi to trebalo. Užasno su mi neprijatni ti novi domaći filmovi gde uvek ima neki kriminalac koji vedri i oblači i ne otvara usta za manje od par hiljada evra. I uvek nekog maltretiraju, biju, vezuju.... Zbog toga sam i prestala da gledam domaće filmove, samo nešto tipa Zona Zamfirova, sad će biti i Šešir profesora Vujića (mada sam čula da baš nije slavan). Naravno rasplakala sam se na kraju... mislim, baš je šablonski, kriminal, nasilje, kriza (para, identiteta, inspiracije...) i na kraju jeftina i predvidiva ljubavna priča. A da, Branimir Popović, zbog koga je sam i gledala fillm. Pa, nije me oborio s nogu. Bar sam sredila nokte dok je trajao film
Branimir uvek igra negativce, kriminalce. Ja bih samo kraj promenila, jer mi nije realan.
, pa i glas onako hrapav, sva sam se zabalavila.On je baš brrrrrrr, pa i glas onako hrapav, sva sam se zabalavila.
A meni je baš kraj realan. Sve je to život.
Patetično na kraju, ali dobro, svako ima pravo na svoj izbor kraja. U Normalnim ljudima je još gori...
Patetično na kraju, ali dobro, svako ima pravo na svoj izbor kraja. U Normalnim ljudima je još gori...
Ti ko Esterkina ćerka...![]()
Podseti me molim te na ćerku, šta to beše?
Patetično jeste, ali muž je od samog početka odavao utisak tipa koji je u stanju da pređe preko takve stvari, nekako me kraj nije iznenadio, ali me niko tu nije ni oduševio...
Bar sam sredila nokte dok je trajao film.

Jeste solidan.A film nije filmčina, ali mi se dopao, tako da neki ekstra film ne očekujete već sasvim solidan, samo bih ja kraj promenila...![]()

Jeste solidan.
Ja bih samo promenila to, da Popovic igra Sreckovicevu ulogu, i film bi bio mnogo vise![]()
Jer objektivno Srećković nije bar meni neki mačo tip.
Čini mi se odlična ova nova predstava...
Nisam, ali me baš zanima kakva je? Rado imaš li je?
A ni internet nisam imala celo po podne.