Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ni ja gledala Anu Karenjinu. Nisam mogla.
Samo sam jednom bacila pogled i videla da je u boji, da nije ona stara crno-bela verzija.
A ne znam zasto, bas nju sam ocekivala :think:

Puno vam hvala za Maxa :worth:
Prenecu mu sutra sve pozdrave i komplimente :telefon:

Cak sam i ja uhvatila dobar deo filma...nesto s pocetka i kraj..
Gledala sam taj film pre...uh..ima dosta...valjda se tad pojavio...kao najnovija verzija...secam se da sam citajuci sasvim drugacije dozivela i zamisljala, nego sto je ekranizovano, i da sam bila iznenadjena da mi Sofi Marso nije tako lepa kao u onom tinejdz filmu Zurka, koji sam obozavala!

Ja cu najverovatnije sutra uzeti Lausevica :zskace:

PS. Evo jedan link za one koji hoce da pogledaju naseg ljubimca :D
Izvinite ako davim, ali postavila sam album sto je za mene hakeraj svoje vrste :znamiguje:
Pa eto, ko voli... z:)
http://forum.krstarica.com/showthre...1-5-godine?p=20364795&viewfull=1#post20364795

Baš je sladak, inače se bojim pasa i svih životinja, ( a imala dva rota i vučjaka) i verujem da je maza...

Super zbog knjige taman na njegov rođendan. :heart:Možda grešim ali mislim da ti se neće dopasti...

Lamar kuca je prelepa...Sam se voli...
Kerefeko, uživaj i za nas, čas prođe mesec dana .
Anu Karenjinu nisam gledala, nisam mogla.Pravila sam tortu.
Giovanna, sutra je Žarku rođendan ...znam koliko ga voliš.

Bambi , tebi je sutra jedan najradosniji praznik ... Sve najbolje!!!

Za sve ostale ...Hristos se javi !!!

Hvala Nightmare draga puno, a i tebi Giovanna!
Nightmare, čestitam ti tvoj praznik i želim da ga još puno godina slaviš u ljubavi!
Meni je danas definitivno najlepši dan , malo sam spala s nogu od spremanja i jedva čekam da dođu gosti da sednem s njima i nazdravim.
A svima bih vrlo rado poslala po parče:kolac:. Inače sam pravila uz svo spremanje 2 torte bespotrebno, naravoučenije nikad ne eksperimentiši sa neproverenim receptima za neki događajz:((.
Mi ćemo ujedno da proslavimo i Žarkov rođendan!
Lamar, Max ti je divan predivan, imam osećaj da je velika maza, uh ala bih se igrala sa njim!
A Anu Karenjinu sam slučajno sinoć videla i mislila na vas da li znate i gledate, Sofi Marso mi je predivna, ona i da se ošiša na ćelavo i obuče vreću bila bi prelepa:zaljubljena:
Šteta što onako završi, uvek mi bude teško.

mnogo bre četujete, ozbiljno =I
ne liči tema ni na šta osim na vašu igraonicu
filmovi su na drugoj temi, čet na trećoj, čestitanja na četvrtoj a moderatori bi mogli malo da rade svoj poso
meni se ne postuje ovde, a ni drugima, primetićete da vas ima samo 5-6 iako mnoge žene ovde čitaju
e tako

filmovi su na drugoj temi, čet na trećoj, čestitanja na četvrtoj a moderatori bi mogli malo da rade svoj poso
meni se ne postuje ovde, a ni drugima, primetićete da vas ima samo 5-6 iako mnoge žene ovde čitaju
e tako
Verovatno , ali je ovo jedina tema gde pricamo normalno , bar dok nas moderatori ne pobrisu .
Nista vise ne cetujemo nego na ostalim temama...samo nema psovki i podhebavanja.

e tako
Mila, ubaci se u našu družinu, biće nas 6-7. :lol:
Danas nisam ni redak pročitala, pričala sam sa sa šoferom sve vreme. Bez obzira na to, neću da propustim ni ovu priliku da o Šlinku kažem sve najbolje. Eh, da imam više uslova za čitanje kod kuće, klizi ko maslac.:zaljubljena:

Ne znam zašto svi misle da matematičari obožavaju brojeve. Posebno kad nešto treba da se izračuna, dobijem ospice kad mene teraju da im uradim to. :(

Šta ti čitaš ovih dana? (Ovo je pitanje više zbog parke .:zcepanje:)

Čitam vas. :) na temu filma, preporuka, književnih večeri, anegdota. Sve ste u jednom. :)
Šalim se.

Čitam Peščanik, Danila Kiša. Ponovo.
Volim Kiša, ali je delo teže, jer se stilovi i načini pripovedanja smenjuju. O tome već pričah.

Čitam vas. :) na temu filma, preporuka, književnih večeri, anegdota. Sve ste u jednom. :)
Šalim se.

Čitam Peščanik, Danila Kiša. Ponovo.
Volim Kiša, ali je delo teže, jer se stilovi i načini pripovedanja smenjuju. O tome već pričah.

Pa nego, uostalom svaka tema bilo gde je takva. Nisam gledala Anu, nisam bila tu. Sad ćitam Vremeplovečevu ženu...

I ja je baš završavam. U nekim obavezama bejah baš, i imam običa da paralelno čitam više knjiga, kako koju dohvatim, te je i sama čitam. Imala sam prekide usled obaveza. :)
Pričaćemo o utiscima. :)
Trenutno imam zapocete tri.
A kako da odolim da ne zapocnem i Zarka :think:
A pravo da vam kazem, pored njega zapocela bih barem jos tri koje imam na lageru.
A po ovoj jednoj ima snimljen i film :zelenko2:

Pozdrav:zpozdrav:
eto mene da prijavim konacno sam procitala Kevina i jos uvek sam pod utiskom z:cry::zima:
....ostade knedla u grlu i zeludac vezan u cvorz:(

Sta cu sad? Sta cu sad?
Sta izabrati od ove tri?
Paula -I.Aljende
Tajni zivot pcela -Sju Monk Kid ili
Carica- San Sa

Jesu li i ove z:(?

mina, ja sam pročitala drugu trećinu Kevina i sve brže mi ide, ne mogu da dočekam da nastavim.
Od ove tvoje tri čitala sam prve dve i lepe su, ali nisu ni one baš vesele i bezbrižne, daleko od toga. Tajni život sam čitala malo davnije pa ne znam kako bi mi sad legla, a što se tiče Izabele Aljende tu sam potpuno nekritična, ona me je sasvim očarala. Tako da ja ipak glasam za Paulu, ako nisi već počela nešto drugo.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back