Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idem da citucnem par redova pa
smilie_girl_344.gif

Ja batal'la Fukoovo klatno. Mnoooogo teško i dosadno za nekoga bez predznanja. Bacam se na Šlinka, prvo Čitač, pa priče. :zskace:

ahahaha vidi kako je priznala =D
ja sam ga bogme izgurala do kraja onomad, ali sa mukom, a neke delove sam samo "preletala"
ne vredi, kad ima neka radnja ja ne mogu da ostavim
a da je dosadno, davi ko zmija žabu

Oma bude. Ako nemaš ništa drugo, mogu sutra da ti dam. Ako imaš, čekaj ja da svršim s njim (msm, kad počnem).:lol:
Sad sam u Forumu u Mladinskoj knjizi gledala sve njegove knjige. Mnooogo, bre, skupe, sve po 600 dindži.

Gde mi je nestala poruka....?
Ovo mi se dešava treći put....

Nemoj da žuriš ,počela sam tri knjige u isto vreme. Imam šta da čitam.

Pročitala sam prvu trechinu Kevina. E, sad zašto je po trećinama. Neki lik, ili pre će biti likuša (što bi rekla moja ćerka) je verovatno raskupusanu knjigu (jer su uglavnom sve loše povezane) zaheftao po nekih 150 strana, vodeći računa da bude kraj poglavlja. I mnogo mu hvala. Em stranice ne ispadaju, em je debelu knjigu sveo na tri tanje koje su mnogo lakše za nošenje u tašni i držanje u ruci. A već sam rekla da mi se mngo dopada kako Lajonej vodi priču.

Ja baš volim ovakve knjige:znamiguje:
Ovih dana sam u nekoj gužvi pa sve sitno čitam Tajni zapis, ali ovo što sam do sad pročitalaje odlično. Baš mi se sviđa kako Bari piše.
Gosti mi se samo smenjuju, a ja samo spremam. A sad i dečiji rođendan. Tako da je čitanje malo zapostavljeno.
Sinoć uspavala dete, a u drugoj sobi imam goste na spavanju pa ne mogu da udjem i ja tako da ne palim svetlo da ne probudim dete čitam na svetlosti televizora. Ulazi mm u sobu i ne veruje:pop2::amen:

Bambi, kupljeno! :)

I ne samo to. U Indigu je neka akcija IPC izdanja, nakupovala sam po 169 dinara tri knjige. :( Šta ću, željna duša, ne ume da odoli.
Nobelovac 2008. Le Klezio, potpuno mi je prošao neprimećeno, nisam ga čitala do sad, kupila sam Uraniju i Tužbalicu od gladi, deluju privlačno, i Kraj ljubavne priče- Grejam Grin.

Bravo Rado naša!z:dm3: Ala ćemo da čitamo!:konfete:
Kako je jutros bio super sneeeg:zimag::zgrudvanje:, samo sam tako izgrudvala ovo moje dete, a sad je već grozno sve se topi.
Večeras gledam film, baš me zanima kakav je u odnosu na knjigu. A i volim Mišelicuz:)

Večeras na Prvoj, u 21:25 Beli Oleander sa Mišel Fajfer.

Znači da malo pobegnem s posla ! Videla sam sinoć reklamu za taj film, ali uopšte nisam povezala da je to po knjizi koja je ovde često pominjana. Pa sam sad malo pretražila i videla da su različiti utisci.
A u reklami vidim scene u zatvoru. Sad me zanima. A i volim Mišel Fajfer.

Znači da malo pobegnem s posla ! Videla sam sinoć reklamu za taj film, ali uopšte nisam povezala da je to po knjizi koja je ovde često pominjana. Pa sam sad malo pretražila i videla da su različiti utisci.
A u reklami vidim scene u zatvoru. Sad me zanima. A i volim Mišel Fajfer.

A ja obrnuto, čujem najavu, pričaju o filmu, ja pomislih, isti Beli oleander. Kad ono, to...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back