lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Bas cu da gledam veceras posto knjigu nisam htela da citam.Večeras na Prvoj, u 21:25 Beli Oleander sa Mišel Fajfer.
A mislim da ce film biti dobar.
A volim Misel Fajfer.
A mislim da ce me proci glava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas cu da gledam veceras posto knjigu nisam htela da citam.Večeras na Prvoj, u 21:25 Beli Oleander sa Mišel Fajfer.
Jao Night... bilo je basGledala sam film...Imala sam neke obaveze i jurila da se vratim za film.
Ajde prvo što se pobismo ko će gde da gleda jer je bila i utakmica...
Nego, kako sam izletela iz auta zbog filma ispao mi telefon.
Ne mogu da vam opišem osećaj kad sam sad htela da navijem alarm a telefon ga nigde nema.
Zovi , traži ...nigde da se čuje.
Nisam smela ni dugo da zovem šta ako je pao pored auta i samo prizovem nekog da ga pokupi.
Mm se sprema , silazi dole do auta...
Meni se strah povećava, nisam ograničena iznosom .Može da se telefonira koliko želiš...Razmišljam šta da radim , da li da zovem da blokiram broj...??? Tu se već oprostih i od plate i od telefona
Nestrpljivo zovem supruga , kod njega zauzeto...
Sad on zove moj broj kako bi našao telefon koji je u crnoj futroli....
Konačno , zvoni...
I...
--Tu je ...čuo sam da zvoni ,samo dok ga pronađem...--
Eh radosti......Nađeno je draže od negubljenog ...
![]()
(Imam ja taj običaj, Džek Nikolson stavi brkove i ja ga ne prepoznam. Pa kad nisam prepoznala mog obožavanog Bajagu u Profesionalcu sa onim brkovima i šeširom).
Oooo, i to kolikoBogami, kod nightmare veća drama nego u filmu
Teška tematika.
Uh prvi put u ovom filmu "nisam volela" Mišel Fajfer. E sad, već u knjizi nisam mogla da svarim tu ulogu majke, surovo, samoživo stvorenje koje misli samo na sebe.
Bridžit Džouns je skroz legla ova uloga. Sve sam nekako zamislila kako jeste, i onu Star.
Ali, evo nikako ne mogu da shvatim, kako jednoj tako "inteligentnoj, samosvesnoj" majci može toliko biti bitan neki tip sve i da je jedini, toliko bitan da je njegovo oduzimanje života iznad života vašeg deteta. Bem ti ja tu logiku!
E, ja nemam sta da dodamMeni nesto film onako... malo nategnut, pa malo nedorečen. Verovatno je u knjizi sve to jasnije. Ali nije me zainteresovalo da čitam. Ne volim takve teme.
Meni nesto film onako... malo nategnut, pa malo nedorečen. Verovatno je u knjizi sve to jasnije. Ali nije me zainteresovalo da čitam. Ne volim takve teme.
A Bambi me zbunila sa Bridžit Džouns... meni u glavi Bridžit Fonda, pa ne mogu da skontam kog je ona glumila u ovom filmu, nisam je prepoznala. (Imam ja taj običaj, Džek Nikolson stavi brkove i ja ga ne prepoznam. Pa kad nisam prepoznala mog obožavanog Bajagu u Profesionalcu sa onim brkovima i šeširom).
Onda shvatim da Bambi misli na glumicu Rene Zelveger.
Masala! Ovaj post kao da je preporuka direktano meni...
I Bambiki... I tako jos nekima...
http://forum.krstarica.com/showthre...tno-čitate?p=20315713&viewfull=1#post20315713
Verujem da ste vec cule ali za one sto nisu veceras na B92 u 21h film "Ana Karenjina"![]()
Ja cu najverovatnije sutra uzeti Lausevica![]()
PS. Evo jedan link za one koji hoce da pogledaju naseg ljubimca
Izvinite ako davim, ali postavila sam album sto je za mene hakeraj svoje vrste![]()
Pa eto, ko voli...
http://forum.krstarica.com/showthre...1-5-godine?p=20364795&viewfull=1#post20364795
Bogami, nista ti ne gubis koliko ja znamZbog ovakvih stvari vredi živeti u Bg-u. Baš vam zavidim.
Poštovani čitaoci,
Geopoetika će u četvrtak 19.01. obeležiti rođendan Džulijana Barnsa, dobitnika nagrade Man Buker za 2011. i jednog od najznačajnijih savremenih britanskih pisaca. Njegove knjige će u četvrtak 19.01. i petak 20.01. biti na popustu od 30% u vašoj Kući za čitanje. Dođite da proslavimo uz čokoladu, čaj i dobru knjigu!