Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smilie_girl_183.gif

Bi...
Sad dok polemišemo ustvari shvatam da i ona ne voli muškarce, vidiš da predlaže romane u kojima je prikazana njihova slabost.
Ispravite me ako grešim ali svuda je istaknuta veličina i jačina žena.

Bi...
Sad dok polemišemo ustvari shvatam da i ona ne voli muškarce, vidiš da predlaže romane u kojima je prikazana njihova slabost.

Može biti. A i u svojim romanima se bavila jakim i značajnim ženama. Ali ne mislim da ne voli muškarce. Samo je realna. :)

Bi...
Ne, neee. Neces je navuci na tu pricu.
Ljuta je na te zene sto na svojim ledjima vuku sve zivo, i njega, i mnogobrojnu familiju, i decu, i kucu, i prevaru, i izdaju, i...
Ne vredi Dasty, probaj sutra :lol:

Ne, neee. Neces je navuci na tu pricu.
Ljuta je na te zene sto na svojim ledjima vuku sve zivo, i njega, i mnogobrojnu familiju, i decu, i kucu, i prevaru, i izdaju, i...
Ne vredi Dasty, probaj sutra :lol:

Već je sutra....
P.S. Nisam ja videla u postovima da je Bi ljuta na mene...već je pogodila tema knjige koju sam pročitala.

Poslednja izmena:
Sad ozbiljski.
Ni ja ne volim tu zenu-mucenicu.
Odnosno ne volim sto cesto zena, htela-ne htela, to mora da bude.
A knjige o njima mi nekada legnu, a nekada bih sebe da postedim toga.

upravo tako. Pa i Zvava Kazati Modiljani čiju sam Igru istine nedavno pročitala upravo o tome piše. Malo prizemno, na nivou ljubića, ali o tome. A gde se ta tvoja knjiga dešava, nightmare?
Ovo je bio odgovor na prethodnu poruku, lamar.
A Vuk ti nije baš neki reper. Bolja si ti od njega u ovoj diplomatiji.

Pazi, ako ona može toj knjizi da se vraća više puta...valjda ja mogu jednom da je pročitam.
Napisala sam šta sam ja u knjizi videla i kako sam je doživela, nažalost isto ono o čemu ti govoriš i što te pogađa....
Ona se knjizi vraćala , ja ne bih...
Vidiš da pišemo o istom...
I za kraj , ne volim tragične knjige a ova se upravo tako završava.

Poslednja izmena:
Bila na Čolićevom koncertu.
Volim ga, ali ne mogu reći da slušam to.
Pre bih rekla, da znam dosta pesama, jer i svi mi znamo, ali da sam prosto imala želju da idem.
I otišle cimerka i ja.
Čovek je pevao od 20.45 do 23.40.
Neumorno, neiscrpno. Pauza jedna, od 10ak minuta.
Presvučen, i oran da nas izludi do kraja i izmori đuskao je, šmekerski.
Sa rukama u džepovima, trčeći po bini, sa stilom, mada loše obučen za moj ukus.
Glasčina. Trud. Pesme. Sve je sjajno uklopio.
Mnogo relaksirajući provod.

Dobro jutro, drage moje:)
Nema me (potraga za Fabijanom traje, ali me hvataju praznici....) pa rekoh da vas "vidim" i pozdravim...
Ziva sam, mada nisam zdrava, ubi me ovaj post (oprosti Boze) ionako imam stalno nizak pritisak, svaki post mi presedne, ali, dobro, proci ce...
Pritisak mi je (ipak) podigao fantasticni triler (za one koji nisu citali) KRVAVA ZETVA
k1i36v3r271_krvava_zetva_delfi_knjizare.jpg

Sad je vidis...

Sad ne vidis...

Sad bezis...

Pre dve godine, nestala je Džilijanina kćerka. Iako su svi ubeđeni da je dete stradalo u požaru, Džilijan i dalje veruje da je njena kći živa... Psihoterapeut Evi uzaludno pokušava da joj pomogne...
Braća Flečer, desetogodišnji Tom i njegov mlađi brat Džo, žive pored zapuštene crkve... Da li to samo njih dvojica vide i čuju ono čudno, usamljeno dete koje se igra tamo na groblju? I šta ona to pokušava da im kaže?
U gradu je novi vikar, Hari. Uprkos rečima dobrodošlice meštana, niz veoma neobičnih događaja ipak sugeriše da je on tu nepoželjan. Kakve li to užasne tajna krije ovo mesto?

Potresno i na momente uznemiravajuci osecaj da vas "neko posmatra", toliko je sugestivno:zpozdrav2:

:zpozdrav:

sve smo se razlećele...kud koja...

ja sam bila juče na pravom paštrovskom Božiću
bilo je predivno
sva neka starinska jela
makarule i zmaj torata...to se samo ovdje može pojest'

završila sam ...konačno...sa Miljenkom sinoć
Miljenko je Miljenko, al' sitna slova su sitna slova...nikad kraja

ispred mene je knjiga Dete 44...Tom Rob Smit..laguna ofkors
obilazila sam je nekoliko puta u bbiblioteci, ovaj put je uzeh, pa ćemoo da vidimo
čitao neko

i, nosim ovog čovjeka na popravku
sve me nešto zeza

Gde ste, veštice jedne mile, nema vas od juče?
Esty, mila, dve godine zaobilazim to Dete, prvo su mi rekli dobro je, pa sam si ga kupila za rođendan, posle neka reče da je dosadno... Sad čekam tvoj sud.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back