ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
oču i ja kapicuuuuuu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nisam ja ljuta... prosto ponekad iz mene govori feministkinja... ili neko ko nikako ne može da se pomiri sa tom "ravnopravnošću" polova. U sledećem životu ću da budem muškarac, to sam odlučila još kao dete. Oduvek sam primećivala i smetala mi ta nepravda. Ja sad ko Esterita, sve što imam kažem ovde. A gde drugde i da kažem!?
Neko reče da su te preporuke LJHĐ dosta prihvatljive. Tj. da preporučuje i valjda izdaje dobre i zanimljive knjige.
Ma nisam ja ljuta... prosto ponekad iz mene govori feministkinja... ili neko ko nikako ne može da se pomiri sa tom "ravnopravnošću" polova. U sledećem životu ću da budem muškarac, to sam odlučila još kao dete. Oduvek sam primećivala i smetala mi ta nepravda. Ja sad ko Esterita, sve što imam kažem ovde. A gde drugde i da kažem!?
Neko reče da su te preporuke LJHĐ dosta prihvatljive. Tj. da preporučuje i valjda izdaje dobre i zanimljive knjige.

Pazi, ako ona može toj knjizi da se vraća više puta...valjda ja mogu jednom da je pročitam.Ma nisam ja ljuta... prosto ponekad iz mene govori feministkinja... ili neko ko nikako ne može da se pomiri sa tom "ravnopravnošću" polova. U sledećem životu ću da budem muškarac, to sam odlučila još kao dete. Oduvek sam primećivala i smetala mi ta nepravda. Ja sad ko Esterita, sve što imam kažem ovde. A gde drugde i da kažem!?
sve što je preporučila su baš, baš dobe
Moskva suzama ne vjeruje
Ararat
....
ne mogu da se sjetim više, al' ih ima
što je najgore, i čitala sam ih...al' mi mozak stao sad
ja ne bih imala herca da se javim kad se Bi ovako naljuti![]()

, msm, Bosiljčića.

Najgora stvar koju učinih-Ursula Hegi
Aman-Virdžinija Li Barns
Udovac- Rej Klun
Papa Jovana-Dona V. Kros
Pred ogledalom-Venjamin Kaverin
Anton-Elizabeta Celer
Moskva suzama ne veruje-Valentin Černih
Udati se za Mocarta-Stefani Kauel
Pazi, ako ona može toj knjizi da se vraća više puta...valjda ja mogu jednom da je pročitam.
Napisala sam šta sam ja u knjizi videla i kako sam je doživela, nažalost isto ono o čemu ti govoriš i što te pogađa....
Ona se knjizi vraćala , ja ne bih...
Ali zato imam mudа da joj kažem
Naravno da sam ga stavila da ga gledate, msm, Bosiljčića.
Mrs.Bi,![]()
![]()

...Majstor Hiram i car Solomon,
Priča o Murasaki,
Versaj Marije Antoanete,
Ode žena kod doktora...
(poslednje tri sam pročitala, kao i Papa Jovana, Moskva suzama..., Ararat.
Imam Solomona, Mocarta i Pred ogledalom, ali ko zna kad ću...
Počinjem Evu Lunu- Izabela Aljende

Počinjem Evu Lunu- Izabela Aljende

Bogami, ne bila ja u Dastynoj i Radinoj koziUopšte mi se ne dopada kako recituje.
Ko je to pisao? Ima naslov po sistemu Tetka Hulija i Piskaralo.
E, ja sam se iznervirala već i samo od ovog. Muka mi je od naših jakih žena koje ceo život nose celu porodicu, a često i užu i širu familiju na grbači i još više od tako nekih mlakonja, koji misle samo na sebe i zbog kojih one to i moraju da rade. Da li moraju!?

nemoj da se jedis.
, Bosiljcic se ni meni ne svidja ako ti je lakse, Ja sam čitala Ode žena kod doktora. Tragično jako.
Upozorenje: ovo što sledi je samo za radoznale.
Bolesna je od raka, a on je vara. Eutanazija je izvršena njenom voljom.
Što sad ?Bogami, ne bila ja u Dastynoj i Radinoj kozi![]()
To samo dok te ne prodje ta feministicka fazaEto, još jedna potvrda mog mišljenja o "njima". Znači ni to da ne čitam. Spašću na kupoholičarke i Noru Roberts i takve stvari

Bogami, ne bila ja u Dastynoj i Radinoj kozi
Bi draganemoj da se jedis.
Zena nije nasa nego ruska, Bosiljcic se ni meni ne svidja ako ti je lakse,
a Tetka Safija i manastir je - Egipat, Kopti i muslimani, neka ljubav... videcu.
Što sad ?
Šta sam propustila ?

Bosiljcic se ni meni ne svidja ako ti je lakse

Ma zezam se zbog Bi.Što sad ?
Šta sam propustila ?

Meni je lakše, više ima za mene.![]()
...Najgora stvar koju učinih-Ursula Hegi
Aman-Virdžinija Li Barns
Udovac- Rej Klun
Papa Jovana-Dona V. Kros
Pred ogledalom-Venjamin Kaverin
Anton-Elizabeta Celer
Moskva suzama ne veruje-Valentin Černih
Udati se za Mocarta-Stefani Kauel
Versaj Marije Antoanete-Ketrin Dejvis...itd.