Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
čitam prepisku Meda i Bijićke
....
k'o da sam čitala kineski imenik
eto toliko mi je jasno o čemu su pisale![]()
hahaha, a ja ću u ponedeljak na poslu da proverim da li je meni jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čitam prepisku Meda i Bijićke
....
k'o da sam čitala kineski imenik
eto toliko mi je jasno o čemu su pisale![]()
Uzela bih i ja štošta od Geopoetike, na primer, ali tamo su knjige po 700-800 dinara...
,i bas sam juce razgledala na njihovom sajtu i stavila mnogo zanimljivih knjiga na listu,al su stvarno skupi i nema nikakvih akcija,popusta.Al sigurno cu neke od tih kupiti uskoro
Tako ja (tj. moj sestric jer ja se slabo u to razumeme), nisam uspela da skinem film Kuca cudnih dusa
Nece pa nece. Kaze nesto kao "skidanje ce trajati narednih 108 sati", recimo
Al' nema veze, lepo cu da ga kupim. I njega i Sibirskog berberina, koga odaaaaaavno hocu![]()
Skoro sam sigurna da ce ti se dopastii ja bi ove ljubavnike da čitam, baš ste ih nahvalile
divan je taj osječaj kad neka knjiga dobro legne
Meni je to jedan od najlepsih filmova ikada.a živo me zanima, dal' je berberin sniman po nekoj knjizi..i ako jeste...po kojo
eto, ako neko zna da mi kaže, rado bih je pročitala
film sam gledala u bioskopu , išla dva dana zaredom...diiiiivan i tačka.

Ja mislim da ako se ti navuces na Makina, zbrstices ga dok si reko keks.Slično sam se osećala s Makinom. Počela sam Ženu koja je čekala, i u početku sam se pitala što ga tol'ko hvalite..
I meni je jedan od najlepših fimova. Mislim da nije rađen po knjizi , proveriću.Skoro sam sigurna da ce ti se dopasti
Meni je to jedan od najlepsih filmova ikada.
Ne znam da li je po nekoj knjizi, ali si u pravu da deluje kao da jeste![]()
i, da, ništa nisam čitala danas
bila sam u PG..tamo sam odrasla..pa su nas cijeli dan razvlačili
i, kao riješimo, ja i mlađe dijete, da ostanemo da spavamo
i samo u jedno pero, ja trasss šakom u glavu,,,kučka smo zaboravile da imamo, i da je kukavac ostao sam u stanu

Das na citanje tu za zauveka dobila sam jednu knjigu zauvjek
i jednu na čitanje

Pa se vi posle bunite kad neko bude rekao da smo k'o sekta.I meni je jedan od najlepših fimova. Mislim da nije rađen po knjizi , proveriću.
A na Limundu cu da se igram mada mislim da se necu poklapati sa vama, kupujem uglavnom decje knjige![]()
Ima li nešto što mi ne znamo, a trebalo bi?
Pojedinacno mozda i imaIma li nešto što mi ne znamo, a trebalo bi?
![]()

film sam gledala u bioskopu , išla dva dana zaredom...diiiiivan i tačka.

..Ima li nešto što mi ne znamo, a trebalo bi?
![]()
Oooo, a vidi mene debilozneDanče?

Oooo, a vidi mene debilozne
Ja mislila da Rada misli na raznovrsnost literature
Pa sam takav i komentar dala![]()

i, ja sad u mome gradu, evo već tri godine nemam bioskop
i bilioteka je bila u istoj zgradi
tuga

)

U Nišu više nema bioskopa.i, ja sad u mome gradu, evo već tri godine nemam bioskop
i bilioteka je bila u istoj zgradi
tuga

Oh radosti...Sto se tice decjih knjiga na Limundu... pa.... trebalo bi da znate da.... cekam bebu!!!!!!!!! (Lamar mila, dajder onog smajlija sto ljulja malog smajlija)
Ko zna da li ce ono uopste voleti knjige, eto i vi ste mi ovde svedoci da to uopste ne mora da znaci, ali meni se sad samo decje knjige kupuju. Kad sam luda![]()

I bilo mi je sumnjivo kad si ono morala da ležiš ...

Neću da se razbacujem onim vatrometima i orkestrima, to ću kad se beba rodi.