Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ester ode ova tvoja nova Aljende na spisak :D

A Vidojkovica sam procitala jednu, ne znam koju, neku s' pocetka njegovog stvaralastva.
Nisam imala zelju da citam dalje od njega, ali daleko od toga da se kajem sto sam ovu procitala.
Smatram da mi je korisna za razumevanje... veoma mladih ljudi. Srednjoskolaca.
A sto se njega samog tice, nekako mi nije ni najmanje simpatican.

PS. Ja verujem da recimo Radi, to stivo ni najmanje nije potrebno, jer joj je toga u realnom zivotu :roll: preko glave.

:zag: Tako je. Ipak, pročitala sam Pikavce na plaži, čisto da se uverim. Dobio sin od tadašnje devojčice za rođendan, ali, bilo je davno i bili su klinci.

Mozda sam se lose izrazila:rumenko:,htedoh reci iz unutrasnjosti Srbije,inace volim Nis:heart:,imam i rodbinu sa tatine strane tamo.

Nemam ja nista protiv da se ljudima koji nisu iz Bg/a omoguci kupovina u njihovim gradovima,cak naprotiv to je dobro,al malo se osecam diskriminisana jer u Bg/u ne moze.Sta ako me interesuju neka izdanja od odredjenog izdavaca(a da nisu sve za 100) i necu da idem na sajam da se setkam po ceo dan i placam ulaz,kad lepo mogu direktno otici u odredjenu knjizaru i uzeti sta mi treba i ostvariti popust,to bre samo u Srbiji se tako lose posluje,katastrofa.
Ma Limundo je zakon,sto rece neko odavde:super:
Bez brige draga, niko te nije pogresno shvatio :zag:
Ti si samo jednostavno gledala u svoj novcanik, a organizatori u svoj :)

:tašnice, crvena i plava:
smilie_girl_224.gif
Evo stizu :D

A ja se pakujem za put :D
Spakovala sam na sokoćalo Mama Leone, Pamukov Beli zamak i dva Pekića, Generali ili srodstvo po oružju i Odbrana i poslednji dani :D
Mada ću generalno imati vremena samo u avionu, al' nema veze, može mi se :p

Spakovala sam na sokoćalo Mama Leone, Pamukov Beli zamak i dva Pekića, Generali ili srodstvo po oružju i Odbrana i poslednji dani :D
Mada ću generalno imati vremena samo u avionu, al' nema veze, može mi se :p[/QUOTE

ja moram da nastavim, ovo sad čitajte kao da Medo piše, jer su njene riječi

stavim naočare
isučem sokoćalo
ma 'ajde...

:zcepanje:

Upravo sam procitala "What are you like?", irske knjizevnice Anne Enright. Prica prati zivote dve sestre bliznakinje, razdvojene od rodjenja, koje dugo ne znaju jedna za drugu. Naizmenicno prica ide malo o jednoj, malo o drugoj, o njihovim roditeljima, novim porodicama. Malo melanholicna, ali taman uz ovo jesenje vreme. (ali ima srecan kraj)

41YEWD796PL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU02_.jpg

Slucajno sam je uzela iz biblioteke, privukao me je prvo naslov, a onda i korice (na slici iznad).

Mada ću generalno imati vremena samo u avionu, al' nema veze, može mi se :p

Eh, moj tužni slučaj sa Mama Leone, skinut sa Baneprevoza je sledeći: Ne mogu da ga otvorim na poslu :rida: niti mogu da ga skinem. E sad ne razumem se u te formate tipa pdf, kao npr. u word i ne znam može li to da se snimi u neku prethodnu varijantu... (kao npr. pošto mnogi nemaju .docx, ja snimim u .doc i funkcioniše) ili koji mu je djavo što neće da radi tamo. A nije mi cilj da ga kod kuće čitam s kompjutera.... nego na poslu... ono imaš tekst na ekranu, svi vide da radiš :zper:

Počela sam Kći sreće, zahvaljujući Radi i Bambiki.
Dobila me je na prvoj strani,ali 9. strana me je dotukla, javlja se moj datum rođenja. I sad, kako čovek da je ne pročita?

Uuuu, koliko nas čita Kći sreće!!! :D
A kad smo kod datuma rodjenja i gorepomenute Rade, ona se učlanila na forum na moj rodjendan. I tako svaki put kad vidim njen avatar i datum ispod, meni drago :)

Eh, moj tužni slučaj sa Mama Leone, skinut sa Baneprevoza je sledeći: Ne mogu da ga otvorim na poslu :rida: niti mogu da ga skinem. E sad ne razumem se u te formate tipa pdf, kao npr. u word i ne znam može li to da se snimi u neku prethodnu varijantu... (kao npr. pošto mnogi nemaju .docx, ja snimim u .doc i funkcioniše) ili koji mu je djavo što neće da radi tamo. A nije mi cilj da ga kod kuće čitam s kompjutera.... nego na poslu... ono imaš tekst na ekranu, svi vide da radiš :zper:

Ček' ne možeš da otvoriš pdf?

pa znaš kako sam ja to.. skinula sam kod kuće, snimila na USB, na poslu prebacila tamo na komp i ono pokazuje kao da nema ništa. Samo ona ikonica, a prazna, ako se dobro sećam.
A onda probam tamo da skinem, stalno mi nešto traži, ali ja tamo ne mogu da skidam programe. Mislim, nisam baš ni vešta, a i verujem da je administracija onemogućila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back