lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Da nije Rada?Ma Limundo je zakon,sto rece neko odavde![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije Rada?Ma Limundo je zakon,sto rece neko odavde![]()
Ester ode ova tvoja nova Aljende na spisak
A Vidojkovica sam procitala jednu, ne znam koju, neku s' pocetka njegovog stvaralastva.
Nisam imala zelju da citam dalje od njega, ali daleko od toga da se kajem sto sam ovu procitala.
Smatram da mi je korisna za razumevanje... veoma mladih ljudi. Srednjoskolaca.
A sto se njega samog tice, nekako mi nije ni najmanje simpatican.
PS. Ja verujem da recimo Radi, to stivo ni najmanje nije potrebno, jer joj je toga u realnom zivotupreko glave.
Mozda sam se lose izrazila,htedoh reci iz unutrasnjosti Srbije,inace volim Nis
,imam i rodbinu sa tatine strane tamo.
Bez brige draga, niko te nije pogresno shvatioNemam ja nista protiv da se ljudima koji nisu iz Bg/a omoguci kupovina u njihovim gradovima,cak naprotiv to je dobro,al malo se osecam diskriminisana jer u Bg/u ne moze.Sta ako me interesuju neka izdanja od odredjenog izdavaca(a da nisu sve za 100) i necu da idem na sajam da se setkam po ceo dan i placam ulaz,kad lepo mogu direktno otici u odredjenu knjizaru i uzeti sta mi treba i ostvariti popust,to bre samo u Srbiji se tako lose posluje,katastrofa.
Ma Limundo je zakon,sto rece neko odavde![]()
Bez brige draga, niko te nije pogresno shvatio![]()
Mislim da jeste![]()
Kolačiću, da si ti vlast, sajam ne bi ni postojao.Bila bi sezonska sniženja.
Evo stizu:tašnice, crvena i plava:![]()
A ja se pakujem za put
Spakovala sam na sokoćalo Mama Leone, Pamukov Beli zamak i dva Pekića, Generali ili srodstvo po oružju i Odbrana i poslednji dani
Mada ću generalno imati vremena samo u avionu, al' nema veze, može mi se[/QUOTE
ja moram da nastavim, ovo sad čitajte kao da Medo piše, jer su njene riječi
stavim naočare
isučem sokoćalo
ma 'ajde...
![]()
blah...
niđe nikog
da ne pričam sama sa sobom, odo' ja da spavam
A ja se pakujem za put
Spakovala sam na sokoćalo Mama Leone, Pamukov Beli zamak i dva Pekića, Generali ili srodstvo po oružju i Odbrana i poslednji dani
Mada ću generalno imati vremena samo u avionu, al' nema veze, može mi se![]()
Počela sam Kći sreće, zahvaljujući Radi i Bambiki.
Dobila me je na prvoj strani,ali 9. strana me je dotukla, javlja se moj datum rođenja. I sad, kako čovek da je ne pročita?
Eh, moj tužni slučaj sa Mama Leone, skinut sa Baneprevoza je sledeći: Ne mogu da ga otvorim na posluniti mogu da ga skinem. E sad ne razumem se u te formate tipa pdf, kao npr. u word i ne znam može li to da se snimi u neku prethodnu varijantu... (kao npr. pošto mnogi nemaju .docx, ja snimim u .doc i funkcioniše) ili koji mu je djavo što neće da radi tamo. A nije mi cilj da ga kod kuće čitam s kompjutera.... nego na poslu... ono imaš tekst na ekranu, svi vide da radiš
![]()