Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, tragedija mi se dogodila, nešto mi se pokarabasio moj kompjuter, neće da radi. Kaže muž da su može biti neki kablovi, ali ne može iz Nemačke da mi opravi. Valjda će sin znati.... i valjda nije nešto tragično, da pogubim sve moje prevode, spisak pročitanih knjiga i onih za čitanje (moj i od Lamar), fotografije... lele, pa to ceo moj život poslednjih par godina.
Auuu, to bi bilo bas gadno.
Nadajmo se da ipak nije sve izgubljeno :think:

A to sto sti se nesto ne dopada. Pa ako je meni OVDE dozvoljeno da mi se ne svidja Majstor i Margarita (boze od kad vam to nisam rekla!), vala je svima sve dozvoljeno :lol:

hvala-ti.bmp

Lamar :cmok::cmok::cmok:

Aman zene!
Dobro, pa sam mimo svojih pravila naisla dok je jos - ili vise i nije-vikend....Pa ne pamtim kad sam za ta dva dana ovoliko propustila...
I kako sad ja da se ukljucim, kad su sve teme pretresene......

Nista, evo na brzaka>
podvarak - da, hvala
Radina kuca-biblioteka - o da, hvaaaaala.
Mirjam-serija -e nisam gledala - malo mi je muka od Bosiljcica i Micalovicke u svakom delu...glupo skroz...je l ce oni tako sad za svaku seriju koja se snima po Mirjam..
sta ste jos ono bese pricale.....

Sad mi se sa ovim Autostoperskim vodičem dešava isto što i sa Ubiti pticu rugalicu. Zašto ne dozvoljavate da se meni to ne dopada!? Ako mi u prvih 50-ak strana ne zaokupi pažnju i ne zainteresuje da saznam šta će biti dalje, ja neću da gubim vreme s tim. Suviše sam knjiga pročitala u kojima se do kraja (posle dosadnog početka) nije ništa zanimljivo dogodilo. Nemam više vremena za to. Suviše ima knjiga koje mi pružaju zadovoljstvo i u kojima mogu da uživam, a neću nikad stići da ih pročitam. Zašto bih trošila vreme na nešto što mi ne pričinjava zadovoljstvo. Bar tu mogu da napravim izbor, ako ne mogu u nekim drugim životnim sferama. Uh, kakva govorancija :zper:

Pa naravno Bi, ja sam se samo salila (zgodno se namestilo zbog smisla zivota), nisam mislila da te ubedjujem. Nismo u skoli da nam neko zadaje obaveznu lektiru, nego svako po svom izboru.

Citam "Zivot na vratima frizidera", negde davno jos je Mileva pominjala ovde na temi. Poruke koje majka i cerka ostavljaju jedne drugoj, posto se retko vidjaju sto zbog posla/skole sto zbog raznih obaveza... Mislim da cu procitati do kraja za pola sata (ima samo po recenica dve na svakoj strani).

Juče sam bila kod mojih, sređivali smo im drva za zimu, a onda se ćera i ja malo izvukle, brale šipak okolo. Ne da je krupan, ali ne da bode, brate... Kao da sam bila sa dve mačke u džaku.
Ništa nisam čitala, sinoć sam gledala emisiju posvećenu Tošetu Proeskom. Živa nisam kako ću Bambiki da izađem na oči. Odoh da čitam, da nadoknadim propušteno.:)

Zavrsih konacno "U sumi".
Odlicna knjga.Meni odlicna.
Iako sam je citala sa prekidima,zbog cnjenice da je online,drzala mi je paznju do samog kraja.
Mada,ne svidja mi se cinjenica da nije saznao sta se desilo sa njegovim drugarima i sa njim.To mi fali da bih mogla da kazem da sam 100% zadovoljna.
Sem toga,preporucujem je svakome ko voli dobar triler :)

Čitala sam i ja ''Sutra ujutru, bude li sve u redu''. Nije loša, samo što je otad prošlo par godina, a ja sam zaboravila radnju?! Sećam se samo nekih delova, glavne junakinje i sl. To znači da nije 'za uspomenu i dugo sećanje' ;)
I dalje se gnjavim s Njujorkom, dobra vest je da je pri kraju. Nove reči koje mi bodu oči su 'pica sa peperonijem' (više puta se ponavlja) i tenksgiving. Hello? A, da, ime 'prevodioca' je Nada Siljanović-Donati.
Ni meni se ne sviđa novi Lagunin sajt. Inače ne volim kad je prepuno nekih animacija, svetlećih i skačućih aplikacija, pa kad sam na bežičnom, koči mi Internet. A i oči me zabole od tolikog bleštavila.
Danas odštampala spisak za Sajam, ima 9 strana (ali s razmacima, veličina slova 14 Times New Roman, sve pregledno da se lakše snađem u onoj gužvi)

Čovek je veliki fazan na ovom svetu - Herta Miler

Ovo je poezijom napisana proza,interesantno.Kratko je,brzo se cita,i ne ostaje se ravnodusan na procitano.
Tema je priprema za emigraciju nemackih porodica iz Rumunije,osamdesetih godina proslog veka.

Ko je voleo "Ljuljasku daha",zavolece i ovu poeticnu,kratku prozu.

Ovo je poezijom napisana proza,interesantno.Kratko je,brzo se cita,i ne ostaje se ravnodusan na procitano.
Tema je priprema za emigraciju nemackih porodica iz Rumunije,osamdesetih godina proslog veka.

bravo, divan post
pravi

• Podržavam
Reactions: Em.

Ta sam. Hvala na preporuci.:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back