medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
I taman kad je skontala da će da se uda, uleteo novi Pračet 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dok Purpurni hibiskus od pre par godina pamtim i pamticu mozda zauvek.
nemac 
jel? E pa sad ću da ga savladamPročitala sam već 150 strana, odnosno 30% , što i nije tako malo. Samo znači da se ne nadam da će postati bolje.
Jao Bi kako je dobar ovaj smajli, a ja ga uopste nisam zapazila do sada 
Sada smem da priznam,kao sto se iz prilozenog vidi nisam nista komentarisala.
![]()

Jel ova mala?ti Lamar, k'o moje dijete
"danas mi je najljepši dan.Pamtiču ga zauvijek"

Dobro, bre, žene, gde ja da nađem Aljendeovu, samo po voćkama da jurim, m?

Sigurna sam da je ovo drugoMedo, ja isto to htela da pitam... pa malo gledala vockice, ima nešto, čini mi se da nema sve (nisam se baš mnogo udubljivala). A ne znam šta ovo Radino "Mh" znači?!
"Da!" ili "Nemoj da zalaziš na moj teren!"

nisi je čitala??????????????

Medo, ja isto to htela da pitam... pa malo gledala vockice, ima nešto, čini mi se da nema sve (nisam se baš mnogo udubljivala). A ne znam šta ovo Radino "Mh" znači?!
"Da!" ili "Nemoj da zalaziš na moj teren!"
Sigurna sam da je ovo drugo![]()

TnxNijednu od navedenih, mada me Ognjena kapija mamila...ima taj tip nešto i o Aleksandru, i to me mamilo.....mada ti je sve ovo potpuno nekoristan odgovor![]()

Jesam mlada,al nisam bas tinejdzerka,znaci nije za meneМоја ћерка је читала У потрази за Аљаском,, добра тинејџерска књига.

Eto. I sad nasa Rada ic nema za citanjeNe zezajte, uze mi sad jedan Dekamerona u poslednjoj sekundi.![]()

Ja sam citala U senci nara -Tarik Ali, i bila mije bas lepa. Mozda malo neki... "kiceni stil", ali definitivno lepaUzela sam od mame dve knjige:
Knjiga o Saladinu-Tarik Ali
Sirom otvorenih ociju-Margerit Jursenar

I taman kad je skontala da će da se uda, uleteo novi Pračet![]()