Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja gledala film i bas je tuzan kao i knjiga:sad2:,citala sam je prosle godine,i hvala vam:worth: jer da ne videh ovde na temi da ce biti film propustila bih ga(a inace nisam ni znala da taj film postoji).Citala sam i hiljadu cudesnih sunaca.
Nego pre neki dan je bio film na rts/u Devojka sa bisernom mindjusom i film je katastrofa,knjiga je 100 puta bolja i opsirnija,film skroz povrsan.
Ma tek ces da vidis koliko ti znacimo :mrgreen:

obnovila sam chlanstvo u biblioteci ovde :zurka:
pita me bibliotekarka je l josh pmf?
pa valjda sam ga zavrshila majku mu njegovu, od kad sam se prvi put uchlanila :lol:
trazila sam Baba Jaga snela jaje iako nemam pojma o chemu se radi, vidim da je spominjete ovde..ali nema-imaju 2 i obe su na chitanju...
hteo je onda da mi uvali M.Atvud-rekla sam ne, hvala lepo...izvukla sam letos u biblioteci kod mene kuci spisak knjiga koje sam uzimala i nashla sam Atvudovu na spisku iako se apsolutno ne secam da sam je prochitala..znachi da sam probala i da mi nije ishlo :neutral:
uzeh 3 knjige, nemam ih ovde, ali kad pochnem da ih chitam izveshtavacu vas :D

i bila u biblioteKu (sad je to po našem maternjem pravilno, vjerovali ili ne)
Ne znam gde živiš ali ja bih se brzo uklopila, obzirom da sam iz Niša...:rumenka:

do biblioteke imam vazdušnom linijom 15o m, putem 1ooo m
normalno da sam krenula vazdušnom linijom...a put mi je bio ovakav
ulica bez trotoara 2om , pa prešla ulicu, jedva, jer pješačkog prelaza nema
onda kroz nekakvo trnje i makiju i kozju stazu kamenitu gore.dolje,jedno 5o m
i sapletem se, normalno, jer sam žurila i nosila 1o kg knjiga (samo Dževdet beg ima 5 kila)
i neka što se sapletem i padnem i izgrebem kroz to trnje..nego mi se i pokida sandala..one sandale na prst pa se vežu oko noge
pa nastavim bosa
pa onda malo nekog betona, pa opet krši, pa stigoh u ustanovu, novu, sve granit dolje..a meni noge glibave i sve tragovi ostaju
prvo portir ovako :eek:..ja ništa, k'o da sam obuvena regularno, sa sve sandalama u jednoj ruci i pertlama koje se vuku za mnom i kesom sa knjigama
onda i ona što radi u biblioteci isto:eek:..ali je odma' počela da se smije
e..i onda sam birala knjige..i sad vidim jednu sam uzela duplu, tj, već sam je pročitala, ali nema veze, zabavna je
kući sam tabane ribala 2 sata
Znam da nije kulturno smejati se drugom u nevolji , ali moram malo :zcepanje:

:zcepanje: Esterka, stvano, kakva avantura, ulepšla si mi dan :zcepanje:
Ja i dalje čitamŠangajsku konkubinu, počela je zanimljivo, ali sad me malo smara, pa sam počela da čitam ''Kompanija-portret jednog ubice'' Arabele Edž. Čini mi se da je glavni lik neki bolesnik, poput onog Grenuja iz Parfema. Kul.

Jel se seca neko one narodne "preko prece, naokolo blize"? To povodom Esterkine precice do biblioteke.

Inace citam "Ameican Fuji", Sara Backer, i ne ispustam iz ruke. Odlicno je opisan potpuno drugaciji mentalitet zapadnjaka i Japanaca, plus i sama prica je interesantna.

E Lamar gde se seti bešamela:zcepanje:

Završila sam Svet koji nestaje, jednostavno napisana, možda i previše za moj ukus. Brzo se čita, tanka plus krupna slova. Nije loša, mada sam očekivala nešto jači utisak.

Sad počela Mačje oko i već mi je zanimljiva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back