ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
ja uzela knjigu što je Danče nesebično preporučivala Mape za izgubljene ljubavnike
a sad ču da se malo odmorim i da čitam Taj šarmantni gospodin, Marijana Kiz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja uzela knjigu što je Danče nesebično preporučivala Mape za izgubljene ljubavnike
a sad ču da se malo odmorim i da čitam Taj šarmantni gospodin, Marijana Kiz
Da je nema trebalo bi je izmislitiPrvo sam plakala od filma, a sad od tebe Esterka pa ti si biser!
Hajde da sve pobegulje lepo obnove upisSamo vi ignorišite moju današnju kupovinu, al' evo šta je Dana rekla svojevremeno o njoj. Devojka mi se svidela, sigurno će i ova.
A šta je s Danom?I Mirka mi nedostaje.
![]()
A sta je posle Dana rekla?A onda je Mirka odgovorila:
Ma tek ces da vidis koliko ti znacimoI ja gledala film i bas je tuzan kao i knjiga,citala sam je prosle godine,i hvala vam
jer da ne videh ovde na temi da ce biti film propustila bih ga(a inace nisam ni znala da taj film postoji).Citala sam i hiljadu cudesnih sunaca.
Nego pre neki dan je bio film na rts/u Devojka sa bisernom mindjusom i film je katastrofa,knjiga je 100 puta bolja i opsirnija,film skroz povrsan.
Ne znam gde živiš ali ja bih se brzo uklopila, obzirom da sam iz Niša...i bila u biblioteKu (sad je to po našem maternjem pravilno, vjerovali ili ne)
Znam da nije kulturno smejati se drugom u nevolji , ali moram malodo biblioteke imam vazdušnom linijom 15o m, putem 1ooo m
normalno da sam krenula vazdušnom linijom...a put mi je bio ovakav
ulica bez trotoara 2om , pa prešla ulicu, jedva, jer pješačkog prelaza nema
onda kroz nekakvo trnje i makiju i kozju stazu kamenitu gore.dolje,jedno 5o m
i sapletem se, normalno, jer sam žurila i nosila 1o kg knjiga (samo Dževdet beg ima 5 kila)
i neka što se sapletem i padnem i izgrebem kroz to trnje..nego mi se i pokida sandala..one sandale na prst pa se vežu oko noge
pa nastavim bosa
pa onda malo nekog betona, pa opet krši, pa stigoh u ustanovu, novu, sve granit dolje..a meni noge glibave i sve tragovi ostaju
prvo portir ovako..ja ništa, k'o da sam obuvena regularno, sa sve sandalama u jednoj ruci i pertlama koje se vuku za mnom i kesom sa knjigama
onda i ona što radi u biblioteci isto..ali je odma' počela da se smije
e..i onda sam birala knjige..i sad vidim jednu sam uzela duplu, tj, već sam je pročitala, ali nema veze, zabavna je
kući sam tabane ribala 2 sata
Ne znam gde živiš ali ja bih se brzo uklopila, obzirom da sam iz Niša...![]()
Juče sam uzela Kaporovu Unu, i sinoć počela da čitam.
Gledala sam film Una, bas skoro. Nisam znala da je Serbedzija bio frajer.![]()
A tek koji glas!!!Šerbedžija je i sada frajer.Tešim se da je njegova žena moje godište, kao i Čolina.
![]()
kupi li, zaboga, Rajka koju knjigu danas?![]()