-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje...treba da se stidim da postujem na ovoj temi jer ništa nisam čitala već dugo
Nego, koristim staru slavu da se javim i da vam prenesem pozdrave od Mirke...
Pozdravila je sve žene/devojke koje postuju ovde ...![]()
'De ste devojke?![]()
Inace knjiga se bavi srpskom diplomatijom od 1804 (kad je i pojam srpske drzave a kamoli diplomatije bio blago receno klimav)
Danceeee'De ste devojke?![]()
Samo da se javim da sam ziva, a vidim i ovde je zivahno. I da razvejem sumnje - nisam na odmoru (na zalost), ali moram da lezim. Kako ne mogu da uzmem bolovanje (nova sam na poslu), onda sve svoje snage uprem da tu ostanem budna i orna, a kad dodjem kuci moram da budem dobra i da lezim. Nije nista strasno, prezivecu, ali moram da budem disciplinovana, tako da nema forumasenja.
Ali zato citam (ne onoliko koliko bih pretpostavila u ovoj situaciji, ali nesto me ne drzi koncentracija).
Samo vi uzivajte u Barnsu devojke, potpuno podrzavam
za sve i budite mi dobre, pa cu ponovo postovati, nadam se za manje od nedelju dana.
![]()
Dano, kakva je "Otmica Evrope"? Bar mislim da se tako zove, Geopoetikino je, nabasal sam na par feljtona, pa me zagolicalo.
Danceeee![]()
Uh, izvini, zaboravila sam da moras da mirujes![]()
Zato da nazdravimoza tvoj sto brzi oporavak.![]()
(Mozes slobodno da nazdravis, mislila sam ja na tebe, nije neki tezak alkohol u casi)
PS. Barns je stvarno oooodlican. Fantasticno pise
PS. Ante Tomic mi je bio odlican, zabavan, moracu da nadjem i tu Nista nas ne smije iznenaditi.
A sad ozbiljno, cuvaj zdravlje, cuvaj posao, a za citanje i forumasenje cemo lako
Samo ti odmaraj![]()
Malo sam ispreskakala postove jer volim da vas citam natenane, a ovih dana sve neka zurba.
Znam da sam na pocetku pricala kako necu nista uzeti na Laguninoj akciji, no na kraju sam kupila 13 knjiga...
Juce sam naisla na neku 'akciju' ispred knjiyare Vulkan, Alnarijeva izdanja, medjutim, nije bilo nista jeftinije nego na drugim mestima... kakva im je to akcija...
Au, da. Gledala sam ja taj film, i dobar je, dobro je sve zamisljeno, dobri i glumci, ali istina ima nesto sto kvari utisak. Verovatno ta krv... i sigurno ima tu jos nesto, samo ja sad bas ne znam sta tacnoKakav diiiiiivan stripic!
Moras pod hitno da nadjes Nista nas ne smije iznenaditi. Da vidis sta je smehCitala sam je jedno 4 puta. I samo jos jedna napomena: kao po toj knjizi je uradjen film "Karaula" koji je donekle dobar a onda potpuno rusi ideju knjige i postaje tipicno domace
ono gde mora da ima gomila krvi da bi se opravdala radnja. To je steta. Tako da knjiga ostaje zakon sto se mene tice.
PS. Svima hvala na lepim zeljama. NIsam ja stvarno bolesna, kao sto sam bivala ranije, ovo je samo da se predupredi neki belaj i ima ograniceni rok lezanja tako da je toSad sam se iskrala iz kreveta samo da vas pozdravim posto je vikend pa ne moram da radim i imam ceo ostatak dana da budem dobra
![]()
![]()
Nidje citalaca![]()
Hm, kad malo bolje razmislim, ako ne racunam ovu temu, niko nema pojma sta ja citam. Ukucane ne zanima, a ostalima i ne pricam.
Isto takodjeHm, kad malo bolje razmislim, ako ne racunam ovu temu, niko nema pojma sta ja citam. Ukucane ne zanima, a ostalima i ne pricam.
Cru : Ukucane ne zanima, a ostalima i ne pricam.
Nek uzmu, al' slabo nestoJa samo cutim i citam,smejem se i placem,a kad me pitaju zasto ja necu da im kazem .
Neka uzmu i procitaju ako ih interesuje !![]()