ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Ne žuri. Ja sam ih obe kupila na akciji. Znaš da vrte stalno iste naslove. Vrtovi Kjota nisu ništa spektakularno.
ni meni..mislim, onako su..ti Vrtovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne žuri. Ja sam ih obe kupila na akciji. Znaš da vrte stalno iste naslove. Vrtovi Kjota nisu ništa spektakularno.
I rasplaka me knjiga na samom pocetku![]()
majku od MiliceMicoI rasplaka me knjiga na samom pocetku![]()

ni danas nisam ništa čitala
jesam bistrila neka dokumenta
i borila se sa šalterima
i bila službeno u Kotoru
i vidjela 5 onih ogromnih brodova-krastarica na 1o spratova
i krstariće Esterka njima, ne zvala se Esterka
kažu mi da imaju i biblioteke
e, pa, slikaću se u toj biblioteci i postaviču ovdje
a bio je, stvarno, brod-bibloteka, bio usidren u Kotoru desetak dana
ali tada sam bila spriječena debelo da odem da vidim taj brod..i crkla sam od muke
Otkud spamujesja ne spamujem, jel' tako?

i sto nisi slikala 
Znaci za Basaru imam opravdano ako ga ne budem citala (a sva je prilika da necunešto sam čitala, ne znam šta, i nije mi se dopao
i inače, ne volim to, kombinacije razne, zamara mi mozak da se šaltam sa jednog žanra na drugi
a za Marijanu si se zeznula, to što ima 7oo strana, to je varka, to je k'o da si pročitala 1oo..zaista se pretrčava, a zabavna
)?

Basara je po mom mišljenju težak smarač. Još me duša boli kad se setim da mi je pre nekoliko godina sin kupio u Bgu za pare koje sam mu dala za trošak, Uspon i pad Parkinsonove bolesti, jer je znao da će me oduševiti. Tad je baš bio dobio NIN ovu nagradu. Ič mi se ne sviđa. Imam Peking by night, ali neću da čitam.![]()

mis'im, pa šta?!
, završila sam Peto dete, i mogu vam reći, ne razumem poruku. Dete je bolesno, drugačije, rasturilo je celu porodicu, i šta?
Pa nistaVerovatno nema nikakve veze, ali mi palo na pamet i da je jedan ministar zet popularnog pevača narodne muzike.mis'im, pa šta?!
Bolje da idem da završavam LJubavne igre nego što tu filozofiram.

Da l' da se hvalim ili žalim, završila sam Peto dete, i mogu vam reći, ne razumem poruku. Dete je bolesno, drugačije, rasturilo je celu porodicu, i šta?
Rado, to nešto bezveze? Malo je ružan izraz, ali nemam želju to da pročitam
Iju, sta cu sad!?Lesingova. Rekoh, da ne ispadnem glupa u društvu, ništa njeno nisam čitala. Ali, neću više.![]()

Pa nije ti jedino na spisku... uzmi nešto drugo sa spiska. To stavi na kraj, pa ako stigneš. A u medjuvremenu će se spisak povećavati...
Domisljato 

Pa da, šta si se uspaničila kao da je već držiš u ruci. Opusti se![]()
K'o da me gledas.

) i uzela sam, izmedju ostalog, Lavirint ruze