Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ni danas nisam ništa čitala
jesam bistrila neka dokumenta
i borila se sa šalterima
i bila službeno u Kotoru
i vidjela 5 onih ogromnih brodova-krastarica na 1o spratova
i krstariće Esterka njima, ne zvala se Esterka
kažu mi da imaju i biblioteke
e, pa, slikaću se u toj biblioteci i postaviču ovdje

a bio je, stvarno, brod-bibloteka, bio usidren u Kotoru desetak dana
ali tada sam bila spriječena debelo da odem da vidim taj brod..i crkla sam od muke

ja ne spamujem, jel' tako?
Otkud spamujes :eek:
Brod-biblioteka, ej bre :eek:
Pa nisam znala ni da postoji tako nesto!
Steta sto nisi bila :( i sto nisi slikala :(

nešto sam čitala, ne znam šta, i nije mi se dopao
i inače, ne volim to, kombinacije razne, zamara mi mozak da se šaltam sa jednog žanra na drugi

a za Marijanu si se zeznula, to što ima 7oo strana, to je varka, to je k'o da si pročitala 1oo..zaista se pretrčava, a zabavna
Znaci za Basaru imam opravdano ako ga ne budem citala (a sva je prilika da necu :lol:)?

A Marijanu da uzmem znaci :think:

Basara je po mom mišljenju težak smarač. Još me duša boli kad se setim da mi je pre nekoliko godina sin kupio u Bgu za pare koje sam mu dala za trošak, Uspon i pad Parkinsonove bolesti, jer je znao da će me oduševiti. Tad je baš bio dobio NIN ovu nagradu. Ič mi se ne sviđa. Imam Peking by night, ali neću da čitam. :(

I Rada mi potpisala opravdanje
smilie_girl_338.gif

Ja nisam citala nijednu Basarinu knjigu, al sam ga dosta slusala i citam njegove kolumne(sve redje). Nekad sam mislila da je super, sad samo mislim da je jedan od onih smaraca, sto pljuckaju sa visine po svemu i svima izigravajuci da imaju nevidjeni integritet i muda. Muda imaju, al za palamudjenje :roll:
Al zato Slink nije smarac, pocela sam da citam Letnje lazi i uzivam, divan je pisac. :)

Basara je po mom mišljenju težak smarač. Još me duša boli kad se setim da mi je pre nekoliko godina sin kupio u Bgu za pare koje sam mu dala za trošak, Uspon i pad Parkinsonove bolesti, jer je znao da će me oduševiti. Tad je baš bio dobio NIN ovu nagradu. Ič mi se ne sviđa. Imam Peking by night, ali neću da čitam. :(

Rado, slažem se za Basaru. Mada moj spisak kaže da sam dosta toga pročitala.: Looney tunes - nemam pojma o čemu se radi, u tom momentu nisam pisala beleške pored naziva knjige, Napuklo ogledalo -takođe nemama pojma, ali mora da mi se ovo prvo svidelo jer sam odmah zatim uzela i ovo (imam datume kad sam šta čitala) , Bumerang/Oksimoron, ne moram da ponavljam prethodno i Uspon i pad Parkinsonove bolesti. E toga se sećam da je bilo teško smaranje, potpuno besmisleno. Moguće da nisam ni završila....
Eto, Lamar, imaš opravdanje i od mene... ali probaj da čitaš kad si je već uzela. Pa da imaš sopstveno mišljenje...

Poslednja izmena:
Juhu, jos dva opravdanja :D
I da vam kazem. Lepo bi bilo da imam sopstveno misljenje. Al ne bas o svemu ;)
Pravo da vam kazem, vec sam odlucila. Pretrcacu, samo da vidim o cemu se radi. A necu je svakako uvrstiti u procitane knjige. Jer to nece ni biti :)

I ovo je sada mozda glupo, ali ja sam njega stavila na spisak za citanje odaaavno, i sve nesto nikako da dodje na red, ali od kada sam saznala (a skoro je to bilo, ja sam pravi duduk za ta voluminiziranja), da je Crncevicev zet, oooo postalo mi je sve to, i njegovo pisanje i citava njegova aktivnost tako otuznaaaa:roll:
Jel tako? Jel nisam pogresila? On je zet onog (do duse sada pokojnog) Brane Crncevica-Srpske Majke, cega li? I na zalost takodje pisca, i to decijeg.

Verovatno nema nikakve veze, ali mi palo na pamet i da je jedan ministar zet popularnog pevača narodne muzike. :think: mis'im, pa šta?!

Bolje da idem da završavam LJubavne igre nego što tu filozofiram.

Verovatno nema nikakve veze, ali mi palo na pamet i da je jedan ministar zet popularnog pevača narodne muzike. :think: mis'im, pa šta?!

Bolje da idem da završavam LJubavne igre nego što tu filozofiram.
Pa nista :)
Nego ovi su kao iz dve razlicite dimenzije, iz dve razlicite Srbije, ovaj kao Evropejac, demokrata, sta li, a ovaj glavni za humanitarnu pomoc 90-ih :roll:
No odlutasmo mi od teme daleko. Jedino sto su ipak i jedan i drugi pisci, pa eto kao, to ima veze sa temom :)

Da li je neko rekao akcija :D? Opet?? Stvarno, prošlog leta su bile 4 knjige za 1000 dinara. Ako i dalje budu isti naslovi, preskočiću.
Meni Marijana Kiz nije ništa posebno, čitala sam je ranije i dopala mi se jedna njena knjiga, ''Lusi Salivan se udaje'', a i ''Kod Poslednje šanse'' (valjda se tako zove) nije bila loša (mislim da ih je izdala pokojna Narodna knjiga). Ostale koje sam pročitala - ''Rejčel na odmoru'', ''Anđeli'' i ''Ispod pokrivača'' su bile dosadne i nekako šuplje, tako da mi se njeno više ništa ne čita.

Muž mi je pričao o tom brodu-biblioteci (on je iz CG), video ga je, a ja nisam :(

Cruella, tek sad videh onaj tvoj post, hvala ti na odgovoru.
Mnogo je skup taj Sezam, bre, 250 din po knjizi je previse, ja sam toliko placala ukupnu postarinu za otprilike 3-4 knjige. Isto mi dodje da onda kupim u knjizari (kad se pojavi, nije mi tolika frka da je odmah imam).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back