moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Pa vidim vec radis ovo
A sta bi drugo i mogla?
A ja sad Milice odoh da spavam![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidim vec radis ovo
A sta bi drugo i mogla?
A ja sad Milice odoh da spavam![]()

milice, moramo da koristimo priliku (kao što mi je lamar gore rekla) što nas vole (kao i mi njih, najviše na svetu) i što su naša mala šećer (kako je ona slatka, stalno se setim kako je ispričala Crvenkapu) i da radimo to što žele, ti da se igraš u sred noći, ja da čitam Tračaru....

Udruzenje ljubitelja knjiga i pite ljuskuse - Meri En Safer i Eni Barouz, Laguna, 280 str.
E pa bas sam se nauzivala. Knjiga je sva nekako starinska, topla… Govori o ljudskoj jednostavnosti, dobroti… Bas mi je bila nekako potaman.
Ima dosta likova, ali su zacudo sasvim dobro dati, i ako knjiga nije po obimu nesto narocito. 280 str., krupna slova, veliki razmak izmedju delova-pisama, koji se cesto smenjuju…
E sad… Kraj je ocekivan. Nekome se to mozda ne bi dopalo, ali ovoj knjizi bas takav kraj i prilici.
I zakljucila sam da smo i mi, clanovi ove biblioteke, kao ovo ULJKIPLJ. Jedno saroliko drustvance, kao i oni. Verovatno smo veoma razliciti po svemu. I po obrazovanju, po zanimanju, materijalnim mogucnostima, mestu stanovanja, zivotnoj proslosti, godinama… Ali nam to, kao uostalom ni njima, ne smeta da se ovako lepo druzimo zbog tog jednog zajednickog hobija![]()
A i zato sto je stvarno diiiiiiivna knjiga!Čitala sve tri pomenute i mnogo mi se svidele. Da nisu ne bih čitala tri. Ja volim to tako romantičarski...
A ja čitam Tračaru (Gossip girl) Sesili fon Zigesar, tinejdžerska u beskonačno mnogo nastavaka, pa ima i serija. Moja ćerka je oduševljena, a meni to tako isprazno i bezveze. Pa možete da mislite, siroti mali američki bogataši. Mada sam i ja u svoje vreme volela seriju "Beverli Hils", "Gimnazija na Beverli Hilsu" ili kako se već zvala.
Ćerka tu "Tračaru" smatra najboljom knjigom i najboljom serijom svih vremena i jako bi volela da je pročitam, pa da onda zajedno gledmo seriju. Dete željno majčinog društva. A ja sad moram da iskoristim tu naklonost i jako se trudim da čitam. Ako ćemo pravo, knjižice su idealne za autobus, do 200 strana, bela hartija, pristojna veličina slova. Za sada imamo 7 nastavaka. Pa kad ovako kao danas ne stignem do biblioteke, dobra je da se prekrati vreme u busu, a možda me i uvuku u njihove intrige, tek sam 60 strana pročitala.

Pročitala sam jednu tu knjigu o Tračari i mislim da je bez veze i da može da se dopadne samo mlađim tinejdžerima (u nižim razredima srednje škole, oni stariji traže već nešto ozbiljnije). Takođe smatram da pruža negativan primer mladim, povodljivim umovima, prikazujući taj život dece bogataša, njihove spletke, poroke i sl.

dodje mi da sad idem da pokupujem sve i da vidim jeste li Hajduk izgubio na kvalitetu tim stancovanjem.Moja generacija je rasla na knjigama o Hajduku.
Hajduk u Beogradu sam procitala jedno 1000 x najmanje
Super su bili i nastavci...u moje vreme ih je bilo dva - Hajduk protiv vetrenjaca i Hajduk sa druge strane.
Pre neki dan vidim da je Gradimir Stojkovic napisao jos 106 nastavaka
Sto ne volim hiper produkcijudodje mi da sad idem da pokupujem sve i da vidim jeste li Hajduk izgubio na kvalitetu tim stancovanjem.
Cerki sam pricala o tim knjigama al mislim da ce one za nju doci mnogo ranije nego za mene.
Ja sam ih citala u V npr a bojim se da ce njoj posle III vec biti dosadne.
Ne znam sta mislim o tom ubrzanom odrastanju nase dece...nit sam srecna nit nesrecna ...nesto mi je to ...tako ...

Srecan jubilarni rodjendan[/url][/IMG]![]()
Lepo se provedi 12 dana![]()
Pročitala sam jednu tu knjigu o Tračari i mislim da je bez veze i da može da se dopadne samo mlađim tinejdžerima (u nižim razredima srednje škole, oni stariji traže već nešto ozbiljnije). Takođe smatram da pruža negativan primer mladim, povodljivim umovima, prikazujući taj život dece bogataša, njihove spletke, poroke i sl.
Hvala u njegovo ime!
Napeto je kao na noši...Upravo mu ostavljaju poklon vaučer i čokoladne tompuse na sto, da ih nadje kad se vrati sa doručka..( jer on još ne zna da putuje sledeće nedelje ...psssst)
Izvin'te na spamu.

Milice imas 20 novih knjiga u steku ponesi 3.

.Ali koje tri Mirka?![]()
U pravu si donekle, ali neće na nju ta knjiga uticati drugačije nego što već utiču razne tv emisije i serije, časopisi i sajtovi. Nisam oduševljena što ona sve to gleda i čita, ali sam se pomirila s tim da je to deo njenog odrastanja. I naravno da slabo čitaju knjige (zato sam srećna da čita bilo šta, makar i Tračaru) kad imaju sve i svašta na kompjuteru i TV interesantnije i šarenije. Ja sam odrastala 70-ih godina, kada smo mogli da idemo napolje ili kod drugarice da se igramo ili da čitam knjige.
A ja ću baš da se potrudim da pročitam knjigu, (bar jedan-dva nastavka), da ona vidi da se ja ipak zanimam za ono što ona voli. Znači, čisto iz pedagoških razloga.
samo ti spamuj, izvesti nas kako je prošlo, kako je reagovao. I čestitke za jubilarni rodjendan. Ima divnu ženu

Udruzenje ljubitelja knjiga i pite ljuskuse - Meri En Safer i Eni Barouz, Laguna, 280 str.
E pa bas sam se nauzivala. Knjiga je sva nekako starinska, topla… Govori o ljudskoj jednostavnosti, dobroti… Bas mi je bila nekako potaman.
Ima dosta likova, ali su zacudo sasvim dobro dati, i ako knjiga nije po obimu nesto narocito. 280 str., krupna slova, veliki razmak izmedju delova-pisama, koji se cesto smenjuju…
E sad… Kraj je ocekivan. Nekome se to mozda ne bi dopalo, ali ovoj knjizi bas takav kraj i prilici.
I zakljucila sam da smo i mi, clanovi ove biblioteke, kao ovo ULJKIPLJ. Jedno saroliko drustvance, kao i oni. Verovatno smo veoma razliciti po svemu. I po obrazovanju, po zanimanju, materijalnim mogucnostima, mestu stanovanja, zivotnoj proslosti, godinama… Ali nam to, kao uostalom ni njima, ne smeta da se ovako lepo druzimo zbog tog jednog zajednickog hobija![]()