lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Ako nije. Salim se.Nije mi se dopala stvarno
Ja sam mozda i starija od tebe![]()
Ali nisi starija to je sigurno.
Ja samo tako mladje nego sto jesam "zvucim".
Pitaj Esterku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nije. Salim se.Nije mi se dopala stvarno
Ja sam mozda i starija od tebe![]()

Ma neee, Bi. Nemoj da brisesŠta ćemo sad ovde, pored natjecanja za najsporije čitanje, imati i natjecanje ko je stariji...
Lamar, imaš još 10-15 godina.... nije ti još vreme.... prvo Strah od 50-ih (jel ima takva knjiga Erike Jong-Džong??), a i to nećemo još...
Uh, sad sam te razotkrila, obrisaću post ako hoćeš
Ima tamo neka tema gde ko želi piše koliko ima godina, vrlo je interesantno, kako smo za neke žene i devojke sticali pogrešno mišljenje o tome koliko imaju godina.

nego 15 

Šta ćemo sad ovde, pored natjecanja za najsporije čitanje, imati i natjecanje ko je stariji...
Ima tamo neka tema gde ko želi piše koliko ima godina, vrlo je interesantno, kako smo za neke žene i devojke sticali pogrešno mišljenje o tome koliko imaju godina.
. Jok more, konfekcijski.
) čitanja tiče, ne znam gde mi je gore. Za bus nosim Perine memoare, ali pored mene sedne neko ko bi da pričamo. Kod kuće čitam Dezire, pismeni zadaci su u toku, stalno neke obaveze. Nije isključeno da vas sve pobedim.
Toliko mi je nahvališe. 
A i od Dezire sam više očekivala, mnogo mi nekako jednostavno. Pisano je u formi dnevnika. Dobro, do sada je Dezire bila dete, a dečiji dnevnik znamo kakav je. Sad kad se udala, iskreno se nadam da će i pisati zrelije.Toliko mi je nahvališe.
.
Ja sam tek završila prvi deo, do 140. strane. Sve nešto u njoj vidim moju ćerku (15,5 god). Ali, nekako mi je mnogo jednostavno, čak nestvarno, k'o da čitam žutu štampu.Ja sam je hvalila u pocetku(od njene 14 do 18 godine)mladalacko i bezbrizno;sada sam na 483-oj strani(od 660) i ona je ista.Pa sam onda gledala na to kao pozitivnu stranu njene licnosti,zena je optimista
![]()
Mene je neko na početku pitao da li je 65 u niku broj mojih godina. Jok more, konfekcijski.

Koju citas od Selenica?Svaka čast Seleniću, rečenice su mu zlatne, ali tematika me malo smara, moram da priznam.

Koju citas od Selenica?
Ja jos pre par dana pocela Kaju![]()
Uh, meni su Memoari mozda ne najbolji, ali su mi najjaci. Meni su bili sokantni kada sam ih citala u svoje vreme. Sve hocu da ponovim barem jos jednu Selenicevu, al' ne stizemMemoare Pere Bogalja.
Kaju neću ni da čitam.

nagrdise mi Dezire bezobrazluk
nagrdise mi Dezire bezobrazluk

(Kako mu bre majka tol'ko smrdi?
)

Oooo, dici ce se jadnikNeee, nego sam više očekivala pa sam se malo razočarala. Ali, tek sam na četvrtini knjige.
lamar, meni je najbolji Timor mortis pa Ubistvo s predumišljajem. Očevi i oci nikako da stignu na red za čitanje.
Možda se i Pera do kraja digne.(Kako mu bre majka tol'ko smrdi?
)
videces.

.

Ne! Necu da se uclanim u kljub ljubitelja knjiga - Virdzinija Ajronsajd, Laguna, 250 str.
Ja sam tu knjigu kupila pocela da citam i mnogo me nervirala ta babetina i njen usiljen prenaglasen smisao za humor
Poklonila sam je mami koja se raspametila knjigom![]()
Ja sam je kupila mami, a usput sam je i ja pročitala. Šta ja znam, nije loša, ali nije mi ništa posebno. Na mamu je takođe ostavila osrednji utisak.
Drago mi je što je produžena Lagunina akcija (mada mom novčaniku sigurno nije)

Dobro jutro!
Pročitala sam Dezire-Anemari Selinko,svih 660 strana
Moram da biram reči,imam ja obzira prema drugaricama.
Jednostavno ovaj roman nije bio za mene.Moguće je da sam ga čitala kada i Prohujalo sa vihorom(oko moje13 godine) da bih sada imala lepa sećanja na Dezire. Imam osećaj da ga je od početka pa do kraja napisala neka tinejdžerka.Možda oni koji obožavaju istoriju i nađu nesto dobro u knjizi,to ne znam ,ja nisam među njima....
Samo pišem i brišem,odmeravam reči,ali moram reći da osećam ogromno olakšanje što sam ovo završila i mogu da počnem nešto novo
Za Radu:ne mogu da te utešim,sam početak romana je bio najbolji deo
![]()

Lepo od tebe sto si pazljivo birala reci
Mozda je fora kod mene sto sam je ja prvi put procitala sa oko 13 godina,i odusevila me i dan danas je obozavam

Osetila sam ja da si je ti u tom uzrastu čitala
![]()

Preporučujem Ptice umiru pevajući, divan roman o ljubavi, porodici, problemima, životu... Popularan je zaista, verovatno ste ga čitale, bila je i serija '80-ih