Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
niste me trebale maziti, sad ću baš da se iskukam
i mlađe dijete mi je smlatio grip, ali nju samo malo, ima energije da skače po meni
a same smo
i TV oni glupi crtani vrišteeee..a meni sve po glavi tup tup tup tup

znam da je ovo za rupu, al' daleko mi je..ovdje mi lakše, među svojima

i mlađe dijete mi je smlatio grip, ali nju samo malo, ima energije da skače po meni
a same smo

Evo i od mene:cmok2: da prodje
al' nabaci ga malo meni da me dotuce,a ne ovako da se mrcvarim sa kijavicom :lol:
Mislim,da me dotuce i da prodje.
Nemam nista da prijavim da sam citala,cekam rodjendan :mrgreen: da dobijem knjige :mrgreen:
(jesam,najgora sam,znam :rumenka: )

Evo i od mene:cmok2: da prodje
al' nabaci ga malo meni da me dotuce,a ne ovako da se mrcvarim sa kijavicom :lol:
Mislim,da me dotuce i da prodje.
Nemam nista da prijavim da sam citala,cekam rodjendan :mrgreen: da dobijem knjige :mrgreen:
(jesam,najgora sam,znam :rumenka: )

Al' si nasa :)
PS. Ni ja nikako da se odlucim koju sledecu da pocnem citam :think:
Sutra cu da vam javim ako nesto pocnem :)

Ljudi, Limundo je zaraza veća od Krste. Visim tamo već šest sati k'o debil, pratim nadmetanja, svašta bih kupila.
Pročitala sam Staru šalu, kratak roman koji zapravo uopšte nije šaljiv, jer je stara šala zapravo smrt. Nije još, a nije ni spektakularan.
Obećah Dani Majka je samo jedna, ali sam nestrpljiva da prvo pročitam Dezire, koja sutra treba da mi stigne jer se danas zagubila negde između dve pošte. Meraklijski sam se isvađala sa poštanskim službenikom, koji je pokušao da me ubedi da je knjiga kod poštara u torbi, te da ipak odem sutra po nju. Videćemo.

Ljudi, Limundo je zaraza veća od Krste. Visim tamo već šest sati k'o debil, pratim nadmetanja, svašta bih kupila.
Pročitala sam Staru šalu, kratak roman koji zapravo uopšte nije šaljiv, jer je stara šala zapravo smrt. Nije još, a nije ni spektakularan.
Obećah Dani Majka je samo jedna, ali sam nestrpljiva da prvo pročitam Dezire, koja sutra treba da mi stigne jer se danas zagubila negde između dve pošte. Meraklijski sam se isvađala sa poštanskim službenikom, koji je pokušao da me ubedi da je knjiga kod poštara u torbi, te da ipak odem sutra po nju. Videćemo.

Jao Rado, pa ti meni ulepsas svaki dolazak ovde :lol::zcepanje::lol:

a same smo

Za vas dve ,"gripozne":zag:

Ja sam planirala da ovde kupim
Dezire-Anemari Selinko(ako je to ta knjiga koju spominjite?)
Spokoj -Atila Bartis

a treca je trebala biti Povest o mojoj zeni-Milan Fist od koje sam ,citajuci vas,odustala:hvala:

Poslednja izmena:

Joj Rado,bilo je još gore dok ga nisu proširili na Kupindo ( tamo su fiksne cene, nema licitiranja).Toliko naslova je bilo u ponudi, da sam trčala kući da vidim kako mi se ponuda kotira..čak sam i noću ustajala...Ali sam zato nakupovala divnih knjiga...čak i par kompleta novih novcatih....A zarazila sam i svoju okolinu...samo oni kupuju nešto drugo....Tako da te potpuno razumem kad je Limundo u pitanju....

Za vas dve ,"gripozne":zag:

Ja sam planirala da ovde kupim
Dezire-Anemari Selinko(ako je to ta knjiga koju spominjite?)
Spokoj -Atila Bartis

a treca je trebala biti Povest o mojoj zeni-Milan Fist od koje sam ,citajuci vas,odustala:hvala:

Teško da ćeš je ovde kupiti. Evo je kod mene. :lol: Uzela sam je sada. Nova je skroz, samo što je štampana na toalet papiru.
slika-DEZIRE-Anmari-Selinko--2778052x640.jpg

E, bre, nešto mi pade na pamet....Ja ću da tresnem, pa mi recite kako vam to zvuči :D
A da mi ovde napravimo mali Limundo? Mislim, svako od nas ima neke knjige koje su mu višak, a nekom drugom bi to bilo zanimljivo. Da istresemo lepo spiskove svojih viškova, uz cenu, pa da kupujemo jedni od drugih ili razmenjujemo one iste ili približne vrednosti ili kako god? Ne znam samo kako bismo rešili pitanje forumske anonimnosti...

E, bre, nešto mi pade na pamet....Ja ću da tresnem, pa mi recite kako vam to zvuči :D
A da mi ovde napravimo mali Limundo? Mislim, svako od nas ima neke knjige koje su mu višak, a nekom drugom bi to bilo zanimljivo. Da istresemo lepo spiskove svojih viškova, uz cenu, pa da kupujemo jedni od drugih ili razmenjujemo one iste ili približne vrednosti ili kako god? Ne znam samo kako bismo rešili pitanje forumske anonimnosti...

Mogu da kupujem, ali svoje ne dam!!!

Teško da ćeš je ovde kupiti. Evo je kod mene. :lol: Uzela sam je sada. Nova je skroz, samo što je štampana na toalet papiru.
Nasmejala si me!:zcepanje:

Dobra si! Za jednu cenu imas duplo uzivanje:kupovinu i citanje:per:
Razmisljam da i ja pocnem tako da kupujem knjige:lol:

:hvala:hvala na informaciji,onda mogu u kupovinu,ovde je ima...uzivacu samo citajuci.:bye:

meni se sviđa...družićemo se još više
možemo da se trampimo, to je super..kao nekad salvete i sličice

Nasmejala si me!:zcepanje:

Dobra si! Za jednu cenu imas duplo uzivanje:kupovinu i citanje:per:
Razmisljam da i ja pocnem tako da kupujem knjige:lol:

:hvala:hvala na informaciji,onda mogu u kupovinu,ovde je ima...uzivacu samo citajuci.:bye:
Mislila sam da misliš na Limundo. :) Tamo je više nema.
srećno posjedovanje i čitanje, Rajka
ja sam je skoro negdje pročitala, baš tu..iz biblioteke..ne baš tu, takvu
dobra je, stvarno
Hvala, slatka, o'ma se bacam na nju. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back