ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
samo da izjavim da sam gore od vas prošla što se tiče Arsenijevića..prva do ruku mi je dopala Anđela, onda Potpalublje nisam ni htjela da čitam
eto
eto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a Makina čitam (bar pokušavam, jer me smlatio grip) Život nepoznatog čoveka
a Makina čitam (bar pokušavam, jer me smlatio grip) Život nepoznatog čoveka
niste me trebale maziti, sad ću baš da se iskukam
i mlađe dijete mi je smlatio grip, ali nju samo malo, ima energije da skače po meni
a same smo
i TV oni glupi crtani vrišteeee..a meni sve po glavi tup tup tup tup
znam da je ovo za rupu, al' daleko mi je..ovdje mi lakše, među svojima
Evo i od meneda prodje
al' nabaci ga malo meni da me dotuce,a ne ovako da se mrcvarim sa kijavicom
Mislim,da me dotuce i da prodje.
Nemam nista da prijavim da sam citala,cekam rodjendanda dobijem knjige
(jesam,najgora sam,znam)
Al' si nasa
PS. Ni ja nikako da se odlucim koju sledecu da pocnem citam
Sutra cu da vam javim ako nesto pocnem![]()
Ljudi, Limundo je zaraza veća od Krste. Visim tamo već šest sati k'o debil, pratim nadmetanja, svašta bih kupila.
Pročitala sam Staru šalu, kratak roman koji zapravo uopšte nije šaljiv, jer je stara šala zapravo smrt. Nije još, a nije ni spektakularan.
Obećah Dani Majka je samo jedna, ali sam nestrpljiva da prvo pročitam Dezire, koja sutra treba da mi stigne jer se danas zagubila negde između dve pošte. Meraklijski sam se isvađala sa poštanskim službenikom, koji je pokušao da me ubedi da je knjiga kod poštara u torbi, te da ipak odem sutra po nju. Videćemo.
i mlađe dijete mi je smlatio grip, ali nju samo malo, ima energije da skače po meni
a same smo
Ljudi, Limundo je zaraza veća od Krste. Visim tamo već šest sati k'o debil, pratim nadmetanja, svašta bih kupila.
Pročitala sam Staru šalu, kratak roman koji zapravo uopšte nije šaljiv, jer je stara šala zapravo smrt. Nije još, a nije ni spektakularan.
Obećah Dani Majka je samo jedna, ali sam nestrpljiva da prvo pročitam Dezire, koja sutra treba da mi stigne jer se danas zagubila negde između dve pošte. Meraklijski sam se isvađala sa poštanskim službenikom, koji je pokušao da me ubedi da je knjiga kod poštara u torbi, te da ipak odem sutra po nju. Videćemo.
a same smo
Za vas dve ,"gripozne"
Ja sam planirala da ovde kupim
Dezire-Anemari Selinko(ako je to ta knjiga koju spominjite?)
Spokoj -Atila Bartis
a treca je trebala biti Povest o mojoj zeni-Milan Fist od koje sam ,citajuci vas,odustala![]()
E, bre, nešto mi pade na pamet....Ja ću da tresnem, pa mi recite kako vam to zvuči
A da mi ovde napravimo mali Limundo? Mislim, svako od nas ima neke knjige koje su mu višak, a nekom drugom bi to bilo zanimljivo. Da istresemo lepo spiskove svojih viškova, uz cenu, pa da kupujemo jedni od drugih ili razmenjujemo one iste ili približne vrednosti ili kako god? Ne znam samo kako bismo rešili pitanje forumske anonimnosti...
Nasmejala si me!Teško da ćeš je ovde kupiti. Evo je kod mene.Uzela sam je sada. Nova je skroz, samo što je štampana na toalet papiru.
E, bre, nešto mi pade na pamet....Ja ću da tresnem, pa mi recite kako vam to zvuči
A da mi ovde napravimo mali Limundo? Mislim, svako od nas ima neke knjige koje su mu višak, a nekom drugom bi to bilo zanimljivo. Da istresemo lepo spiskove svojih viškova, uz cenu, pa da kupujemo jedni od drugih ili razmenjujemo one iste ili približne vrednosti ili kako god? Ne znam samo kako bismo rešili pitanje forumske anonimnosti...
Mislila sam da misliš na Limundo.Nasmejala si me!
Dobra si! Za jednu cenu imas duplo uzivanje:kupovinu i citanje
Razmisljam da i ja pocnem tako da kupujem knjige
hvala na informaciji,onda mogu u kupovinu,ovde je ima...uzivacu samo citajuci.
![]()
Hvala, slatka, o'ma se bacam na nju.srećno posjedovanje i čitanje, Rajka
ja sam je skoro negdje pročitala, baš tu..iz biblioteke..ne baš tu, takvu
dobra je, stvarno