Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
ja sam bila večeras u onoj knjižari što je nedavno otvorena na Bulevaru, negdje preko puta Crkve Sv.Marka
... možda mi se učinilo, ali su mnogi naslovo djelovali daleko jeftinije nego u laguni
mnoga djela su tvrdo koričena, i baš lijepo izgledaju
mada prodavci nisu bili obaviješteni... laguna ima nekoliko onih seper prodavačica koje sve živo znaju, pogotovo ona pričljiva plavušica kod Vuka... to mi se mnogo sviđa
... možda mi se učinilo, ali su mnogi naslovo djelovali daleko jeftinije nego u laguni
mnoga djela su tvrdo koričena, i baš lijepo izgledaju
mada prodavci nisu bili obaviješteni... laguna ima nekoliko onih seper prodavačica koje sve živo znaju, pogotovo ona pričljiva plavušica kod Vuka... to mi se mnogo sviđa
) Od njegovih knjiga citala sam "Pesme kraljeva" koja mi nije bila nista posebno (doduse i davno sam je citala) i "Rubin u njenom pupku" koja mi se veoma dopala u domenu istorijskih romana ali mi je "Nelson" neuporedivo jaca psiholoski i emotivno. Bukvalno ti glavni lik tone u ludilo pred ocima i sve to prolazis s njim i kao da hoces da ga iscupas a ne mozes, mozes samo da posmatras i slusas njegove opsesije. Vrlo snazno i potresno (iako se naravno, nisam prepoznala

o meni je film mozda bolji jer je nekako sve skoncentrisano i brze prodje
ali ne mogu reci da mi je zao sto sam procitala knjigu.Nisam je zaboravila a to je meni sasvim dovoljno
Mislim da nikad nisam citala dosadniju knjigu. Cenim zelju spisateljice da istakne los polozaj zena nekada, ali....