Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Procita li ti to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procita li ti to?
Ja zamalo da zaplačem u busu od ovih Slatkiša za doručak.![]()
Mnogo sam emotivna. Ima tužnih delova. Inače, laka za čitanje.
šta ću sad, šta ću sad
Mnogo sam emotivna. Ima tužnih delova. Inače, laka za čitanje.
šta ću sad, šta ću sad
Rale, Esterkic, da vas pitam: je l' bilo ludaka u vasim porodicama? : lol:potpisujem...sve
i ja sam emotivna jedna osoba
Pa, Baba jagu, sta bi drugo![]()
nem'rem
biblioteka mi se regeneriše, a nema da se kupi
a i rano mi je da je čitam
suviše sam mlada![]()
ja završila Brajsona
i malo sam razmislila i došla do sledećeg zaključka
nije me smorio ON i njegovo pisanje, smorila me ta malovaroška Amerika.."njihova sumorna, zatupljujuća istovetnost"...misleći na 38 država kroz koje je prošao
bilo je tu i neke ljepote, ali vrlo rijetko i vrlo malo..i to što je bilo, sve je komercijalizovano do besvijesti
eto
Rale, Esterkic, da vas pitam: je l' bilo ludaka u vasim porodicama? : lol:
ja završila Brajsona
i malo sam razmislila i došla do sledećeg zaključka
nije me smorio ON i njegovo pisanje, smorila me ta malovaroška Amerika.."njihova sumorna, zatupljujuća istovetnost"...misleći na 38 država kroz koje je prošao
bilo je tu i neke ljepote, ali vrlo rijetko i vrlo malo..i to što je bilo, sve je komercijalizovano do besvijesti
eto
Kako Brajson opisuje Luizijanu?
Zanima me bas, bas.![]()
zada mi ti domaći
e, pa , u ovoj knjizi je putovao po istoku i zapadu (II poglavlja ima knjiga) usput je stigao i na sjever, kol'ko ja imam američke orijentacije...
Luizijanu nije ni pomenuo
Jok, Koki, ja sam prva.
Iako takoreći bez umetničke vrednosti, Slatkiši mi napuniše baterije, onako, brzinski. Tipična ženska knjiga.
Da li je Petrovićeva Opsada pravi izbor za povratak među ozbiljne čitače?Neka me neko (osim Mirke, ona je pristrasna
) upozori, ako je smor, još malo ću da je eskiviram.