Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sto bi volela da upoznam osobu koja je osmislila ovu akciju :roll:
Od kad je Kupoholicarka LJUBAVNA knjiga ???

Osim toga na sajtu ne vidim cene sa popustom samo cene za clanove.
Ima cela jedna knjiga koju cu da kupim!

Jel se cita nesto u ovoj biblioteci?
Svaki put kad dodjem na temu, nadjem samo spiskove. Samo pricate o spiskovima, cenama, akcijama:lol:

Kupoholicaraka- pa i ja bih rekla ljubavna tra- la- la knjiga. Chick- lit.

Kratak raport:

Samo sam dve (tri) kupila. :)
Pasija po Karmeli i Prošlost. Ovu treću, Slučaj putokaza :mrgreen: , za poklon.
Prve dve po preporuci drage mi prijateljice prodavačice, treću po vašoj.

Zaverenike imam, preporučujem, Pola žutog sunca i Don Huana imam, ne znam još, nisam ih pročitala.

Opsadu počela, uživam u divnim rečenicama, ali se nerviram jer mi je potrebna ogromna koncentracija, a to ne volim.

Na sajtu je cena sa popustom i dodaj svoj popust. Npr. moj popust je 25% i ja sam platila po najjeftinijoj ceni koju nude.:)
Prošlost inače košta 990 din, a ja sam je platila 512.

Poslednja izmena:
Imam i Odluku koju nisam pročitala i Moja mala supruga, koju jesam i koju preporučujem. Jedina knjiga VR koju sam čitala (ali nije moja) je Prijateljice, i mogu vam reći da nije loša.

Kuc, kuc ... ako ne smetam.
Dobar dan, i ja sam knjigoholičarka.

Knjige (ne "Lagunine", nego stara izdanja, s mirisom i ukusom patine) za predstojeće proleće, idealne za čitanje u nekoj bašti ili na terasi s lepim pogledom, uz pićence:

1. Džejms Mičener, "Lutalice" - roman koji je proslavio pisca, dobitnika Pulicerove nagrade. Ko voli priče o egzotičnim putovanjima, ali kroz prizmu različitih, psihološki sjajno opisanih junaka, uživaće. A kome se bude dopala ova knjiga, preporučujem i njegove "Havaje". Mičenerove knjige se, nekim čudom, povremeno pojave u antikvarnicama, mada se nijedan knjigoljubac neće tako lako odvojiti od njih. Dok budete čitali Mičenera, imaćete utisak da ste, umesto u bašti ili na terasi, na drugoj strani sveta. Zavodljivo, uzbudljivo, informativno, prefinjenog stila. Jednom rečju - umetnost.

2. Beti Smit, "Jedno drvo raste u Bruklinu" - takođe kultni roman (ima ga u online antikvarnicama), po kome je E.Kazan snimio istoimeni film. Iako napisan četredesetih godina prošlog veka, još uvek se nalazi u top 100 svetskih bestselera. Neću ništa više da kažem, osim da se glavna junakinja zove Frensi Nolan, i da je ovo roman koji se dugo pamti. Sladak, ali ne sladunjav; pitak ali ne "lak"; za izazivanje suza ali i osmeha; bliži ženskom nego muškom senzibilitetu.

Stigla mi poruka i od Geopoetike:

"Iskoristite ovaj romantični praznik posvećen onom najlepšem u čoveku da razmenite najtananija osećanja sa vama dragim osobama. Prepustite se, izmaštajte nemoguće stvari, zaboravite na sve probleme koje nam nameće svakodnevica i učinite nešto nesvakidašnje za osobe koje volite.

Iskažite ljubav putem knjiga!

Geopoetika je povodom Dana zaljubljenih za vas pripremila darove pune nežnih priča koje će zauvek ostati u srcu vaših voljenih.

Poljupci, uspomene i razgovori

Penelopijada

Najbolje namere

Devojka sa pomorandžama

Emocionalna inteligencija

Grand hotel

Intimna istorija poljupca

Muzej nevinosti

Uz 35% popusta u petak 11. i ponedeljak 14. februara!

U duhu Dana zaljubljenih Geopoetika će specijalno za vas 14. februara objaviti novu knjigu, Sakupljač ljubavnih kazivanja Aleksandra Sekulova, koja će se prodavati sa popustom od 35% samo u ponedeljak.

Vaša Kuća za čitanje"

Ja samo mogu da preporučim Devojku sa pomorandžama. Ostalo nisam čitala.

Postaneš član kupovinom knjige. Ja sam tako prvi put na nekoj akciji kupila jeftinije, i to tako što sam uplatila toga dana na njihov račun iznos koji su mi poslali mejlom, a oni meni knjige sutradan poštom. I tako nekoliko puta. Stalno mi šalju poruke od tada. Iako nemam članski broj ni karticu, ja sebe smatram njihovim članom. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back