Zar samo jedan, prvi?

Sto rece moja drugarica, Kustina knjiga se prodaje, isto kao i ulaznica za sajam, na kraju hoces neces, moras je kupiti.

Rijetko padam na te "izvikane sheme", ali ovaj put je prvo tata pao, pa na njegovu preporuku. I zaista dobra knjiga. Zanimljiva, i sa nevjerovatnom lakocom se cita, jedna od onih knjiga sto se ne pusta iz ruku...
Evo nekih momenata koji su mene nasmijali do suza...
Opis "gradnje" skolskog projekta iz OTO-a, on je izabrao da napravi Titanik, i kao jarbol mu je posluzila jedna noga iz male stolice tzv. "tronozca", kad je komsinica dosla da pije kafu kod njegove mame, uzela tronozac, sjela i pala, zaradivski modricu na guzi, rece- Eto, Senka, vidis kad iz bosanskog tronosca izvadis jednu nogu sve ode u piz*u materinu!
Ili kad je trenirao atletiku "za kaznu" pa u jednom sprintu ga trener bodrio dizi noge, dizi noge, a ovaj trenirajuci u patikama za 2 br. vece shvati da ima misa u jednoj, i pocne trcati kao nenormalan...
I opis njegovog druga kako prosi svoju buducu zenu...Slusaj, tebi ne treba neki intelektualac, dosadio bi ti brzo..a ni puki mangup, ma svakako bi poslije 3 mjeseca dosla da me trazis da ti budem svaler, ajde postedicu te truda, podji za mene, bicu ti i muz i svaler!
I dirljivi opisi roditelja, svoje supruge, djece, kriza licnih, opstih...