medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Jao, sad se sećam...Zašla sam na Novosti, ali su imali otprilike samo njega i još par knjiga, pa sam otišla.
Ako nisam nešto pobrkala, ali mislim da je to to.
Ako nisam nešto pobrkala, ali mislim da je to to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar samo jedan, prvi?
Sto rece moja drugarica, Kustina knjiga se prodaje, isto kao i ulaznica za sajam, na kraju hoces neces, moras je kupiti.
Rijetko padam na te "izvikane sheme", ali ovaj put je prvo tata pao, pa na njegovu preporuku. I zaista dobra knjiga. Zanimljiva, i sa nevjerovatnom lakocom se cita, jedna od onih knjiga sto se ne pusta iz ruku...
Evo nekih momenata koji su mene nasmijali do suza...
Opis "gradnje" skolskog projekta iz OTO-a, on je izabrao da napravi Titanik, i kao jarbol mu je posluzila jedna noga iz male stolice tzv. "tronozca", kad je komsinica dosla da pije kafu kod njegove mame, uzela tronozac, sjela i pala, zaradivski modricu na guzi, rece- Eto, Senka, vidis kad iz bosanskog tronosca izvadis jednu nogu sve ode u piz*u materinu!
Ili kad je trenirao atletiku "za kaznu" pa u jednom sprintu ga trener bodrio dizi noge, dizi noge, a ovaj trenirajuci u patikama za 2 br. vece shvati da ima misa u jednoj, i pocne trcati kao nenormalan...
I opis njegovog druga kako prosi svoju buducu zenu...Slusaj, tebi ne treba neki intelektualac, dosadio bi ti brzo..a ni puki mangup, ma svakako bi poslije 3 mjeseca dosla da me trazis da ti budem svaler, ajde postedicu te truda, podji za mene, bicu ti i muz i svaler!
I dirljivi opisi roditelja, svoje supruge, djece, kriza licnih, opstih...

... i meni se svidjaju takve knjige - mracne a protkane humorom![]()
Normalno da niste jer su ga izdale novosti a niko od nas ne zalazi na novosti .
Strasna stvar je sto su novosti izdale i Petrovica malo pre Kuste.
. Sve hocu da vidim kod polovnjaka, ali nikako to i da ostvarim.Nisi komentarisala Tavanicu koja se ljuspa. Kako beše, kupi li je ti? Ja nisam, a ne viđam je nešto.
Završih Avanture nevaljale devojčice. Mogu reći samo svaka čast Ljosi. Uživala sam od početka do kraja. Mirka, ne šali se da je batališ.
Nisi komentarisala Tavanicu koja se ljuspa. Kako beše, kupi li je ti? Ja nisam, a ne viđam je nešto.
Završih Avanture nevaljale devojčice. Mogu reći samo svaka čast Ljosi. Uživala sam od početka do kraja. Mirka, ne šali se da je batališ.
Izludjuje me to sa pozajmljivanjem knjiga!! I z l u dj u j e!
Svi su u fazonu: uzeću od tebe, kad si luda da daješ tolike pare za knjige, što ja da kupim..I to tako pred godišnji odmor - Ej, daj nešto, kod tebe ima svašta, pa nešto mi nadji.
Došla sam u situaciju da devojka kojoj sam pozajmila knjigu (koja mi je kasnije trebala za spremanje ispita, a nije joj padalo na pamet da je vrati,iako joj ne treba više) bude krajnje drska - u fazonu: Doooooobro, vratiću ti je, šta si se uplašila - ne brini dobićeš je!I to u društvu, kao da sam ja neki kreten koji joj ne znam šta traži.A ja je onako sramežljivo pitala, jer mi treba za ispit.Ej bre, moja knjiga.Godinu dana kod nje.Poludela sam.
Druga situcija : koleginica s posla kojoj sam dala moj omiljeni Crveni šator i to nov novcijat ( jedna od retkih knjiga koju sam uzela iz biblioteke, pa poželela da imam svoj primerak i dobila od sestre), tražim posle mnogo vremena i ona me ubedjuje kako mi ga je vratila.Znam da nije, ali ne vredi da se ubedjujem, kad evo nje s knjigom posle nedelju dana,a knjiga ofucana , raskupusana, kao da je rat pretrpela.Došlo mi je da je zadavim!!!
I na kraju još ja nisam normalna, kao šta dramim, jako važno, pa to je samo knjiga...
Od tad se svim silama trudim da knjigfe ne pozajmljujem,a i to što pozajmim zapišem.trenutno mi je oko 5 odličnih knjiga ( medju njima i Sexualni život moje ujne) u inostranstvu kod familije i strepim nad njima, jer nikako da ih poašlju ili ponesu kad dolaze,a vidim da su se nameračili da uzmu još.
Izvinjavam se na opširnosti i detaljnosti,ali dirnuliste me u bolnu tačku..
Evo iznervirah se od ranog jutra...

Mirka, otidji do nekog ulicnog prodavca novina koji prodaje i knjige, pa ga zamoli da ti naruci tu knjigu. Tako sam ja par puta kupovala knjige kojih nema vise u prodaji.

Nisam sigurna da sam te razumela .![]()
Meni uopste nije jasno sta je to trebalo Petrovicu , pored tolikih izdavaca on izda za novosti![]()

Meni uopste nije jasno sta je to trebalo Petrovicu , pored tolikih izdavaca on izda za novosti![]()
A pogled kad to izgovoriš? Kao da si ih najstrašnije uvredila, a kad oni ne vrate ili vrate u listovima, onda je -Šta dramiš?Daaaaaj...pa to je samo knjiga..Ne mogu da verujem...
I ja nameravam da nadalje govorim da ne dam.Eto tako, lepo - ne dam.

Ali zasto je na onom sajtu 699 kad je u trafikama bila 399 zar ne?
Zar samo jedan, prvi?
Sto rece moja drugarica, Kustina knjiga se prodaje, isto kao i ulaznica za sajam, na kraju hoces neces, moras je kupiti.
Rijetko padam na te "izvikane sheme", ali ovaj put je prvo tata pao, pa na njegovu preporuku. I zaista dobra knjiga. Zanimljiva, i sa nevjerovatnom lakocom se cita, jedna od onih knjiga sto se ne pusta iz ruku...
Evo nekih momenata koji su mene nasmijali do suza...
Opis "gradnje" skolskog projekta iz OTO-a, on je izabrao da napravi Titanik, i kao jarbol mu je posluzila jedna noga iz male stolice tzv. "tronozca", kad je komsinica dosla da pije kafu kod njegove mame, uzela tronozac, sjela i pala, zaradivski modricu na guzi, rece- Eto, Senka, vidis kad iz bosanskog tronosca izvadis jednu nogu sve ode u piz*u materinu!
Ili kad je trenirao atletiku "za kaznu" pa u jednom sprintu ga trener bodrio dizi noge, dizi noge, a ovaj trenirajuci u patikama za 2 br. vece shvati da ima misa u jednoj, i pocne trcati kao nenormalan...
I opis njegovog druga kako prosi svoju buducu zenu...Slusaj, tebi ne treba neki intelektualac, dosadio bi ti brzo..a ni puki mangup, ma svakako bi poslije 3 mjeseca dosla da me trazis da ti budem svaler, ajde postedicu te truda, podji za mene, bicu ti i muz i svaler!
I dirljivi opisi roditelja, svoje supruge, djece, kriza licnih, opstih...