medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
A sad, spisak:
Zimski kralj, Bernard Kornvel - obožavala sam njegovu trilogiju o Stogodišnjem ratu, ovo je prvi deo trilogije o kralju Arturu. Iako mi tema nije neka, očekujem da je dobro, on je odličan pisac.
Miris kiše na Balkanu, Kuić - ništa njeno do sad nisam čitala
Đavolja kraljica, Kalogridis - svidela mi se njena "Žena jednog Bordžije", očekujem da je i ova super
Bela kraljica, Filipa Gregori
Nelsonova senka, Bari Ansvort - njegova "Sveta glad" me je oduvala
Bakarni bubnjevi, Miomir Petrović - I "Lisičje ludilo" i "Persijsko ogledalo" su mi jako prijale
Deda-Rankove riblje teorije, Đurđević
Avanture nevaljale devojčice, Ljosa
Moralni poremećaj, Atvud
Eto, sve u svemu niš' posebno, plus što sam sve opušteno mogla da kupim i bez one gužve i frke i plaćanja parkinga
Videla sam Crvenog lava, neko je to ovde preporučio i baš me zaintrigiralo, al' brate, 1200 ili 1500 din, na guz-papiru.
I još nešto, od čega piz.dim iz godine u godinu i opet ću da napišem: Fukoovo klatno (a i ostalo Ekoovo je u istom rangu) u Platou 1900 din sa sajamskim popustom I kako da se čovek čudi što i deca i odrasli čitaju Bačić-Alimpićke, Grabljivice i kompaniju?
 I kako da se čovek čudi što i deca i odrasli čitaju Bačić-Alimpićke, Grabljivice i kompaniju?

Zimski kralj, Bernard Kornvel - obožavala sam njegovu trilogiju o Stogodišnjem ratu, ovo je prvi deo trilogije o kralju Arturu. Iako mi tema nije neka, očekujem da je dobro, on je odličan pisac.
Miris kiše na Balkanu, Kuić - ništa njeno do sad nisam čitala
Đavolja kraljica, Kalogridis - svidela mi se njena "Žena jednog Bordžije", očekujem da je i ova super
Bela kraljica, Filipa Gregori
Nelsonova senka, Bari Ansvort - njegova "Sveta glad" me je oduvala
Bakarni bubnjevi, Miomir Petrović - I "Lisičje ludilo" i "Persijsko ogledalo" su mi jako prijale
Deda-Rankove riblje teorije, Đurđević
Avanture nevaljale devojčice, Ljosa
Moralni poremećaj, Atvud
Eto, sve u svemu niš' posebno, plus što sam sve opušteno mogla da kupim i bez one gužve i frke i plaćanja parkinga

Videla sam Crvenog lava, neko je to ovde preporučio i baš me zaintrigiralo, al' brate, 1200 ili 1500 din, na guz-papiru.
I još nešto, od čega piz.dim iz godine u godinu i opet ću da napišem: Fukoovo klatno (a i ostalo Ekoovo je u istom rangu) u Platou 1900 din sa sajamskim popustom
 I kako da se čovek čudi što i deca i odrasli čitaju Bačić-Alimpićke, Grabljivice i kompaniju?

Mada, nekako mi super ako još mogu da otkinem na dečju knjigu
 Mada, nekako mi super ako još mogu da otkinem na dečju knjigu  

Mislim, verovatno se secate toga
 Mislim, verovatno se secate toga 

Budi bez brige. Tek početkom decembra.
 Budi bez brige. Tek početkom decembra.