krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Kerefeko, kol'ko si platila Doba Šive, da vidim da l' da čekam sajam ili da naručim online?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirka, nemo bre da meces Kustu u isti kos sa gospodzom Mateus i Zikom sarenim![]()

Kerefeko, kol'ko si platila Doba Šive, da vidim da l' da čekam sajam ili da naručim online?
Platila sam je 550 rsd
Još ako bi mi neko rekao koliko Monoimanjana uzima za poštarinu?
pa cu od sutra pisati utiske i sta sam kupila i tako to.
E devojke, ziva sam, i skoro pa zdrava (glas mi je otisao nacisto)
Elem, samo dapa cu od sutra pisati utiske i sta sam kupila i tako to.
Svima![]()

Procitala Jedi, moli, voli i dopala mi se. Nije tralalajka ali nije bas ni da te u dusu gane, cini mi se knjiga je od onih iz trenda- posle debakla od braka, veze, raznoraznih zivotnih brodoloma, kako sastaviti ponovo sebe. Sto meni i nije lose stivo za citanje al priznajem da me tako trendovske teme nerviraju- isti fazon mi je bila i Lovemarks.
Sad citam Peto dete i bas sam potresena, teska, teska prica, videcu kako ce biti do kraja.
. Ako sam se za,,,, utepacu te!
Dobro, znam da to nije isto kad ides kao posetilac pa jos uletis u guzvu pa ne mozes nista da pridjes i vidis i tako, ali posto sam ja radila svih dana na sajmu a kupovala uvece, nekad tek u 15 do 8 kad nema vise guzve, onda nisam imala tih problema. Problem je sto me sad bole ledja i noge i izgubila sam dobar glas ali to je neka druga tema.
Ja posle Petog deteta i dalje ne mogu da se dohvatim još nečeg njenog.
Žena je stvarno odličan pisac, i sve me mami i sve mi frka da me ne otkine opet od razuma.
Pa gde ste slatke?
Okeanova izdanja su se tako prodavala na kilo jer Carobna knjiga moze sebi da dozvoli da ih rasprodaje za dz jer nisu nista ni ulozili u te knjige. S druge strane, to daje neophodan publicitet i videle ste (ko je bio na sajmu) kolika je guzva tamo stalno bila. Medjutim, njihovi zaposleni nisu recimo nista od novih knjiga citali prosto jer su stigle pravo na sajam a nisu ni dobili ocigledno informacije od urednika, direktora, ko vec moze da prica o njima tako da, kad sam na kraju imala para samo za jednu njihovu novu knjigu i pitala redom po standu koja mi je najbolja, knjizevno najjaca i najkvalitetnija, videla sam da niko nista nije citao (bar se nisu folirali) i onda sam fino otisla kod vlasnika Bore koji je stajao tu pored te ga lepo preupitala za preporuku i dobila je (kupila sam roman "Galad" o kojem sam i pre toga, kad su bile najave naslova aktuelne, proguglala malko i imala lep utisak. Javicu kad budem procitala svoje utiske).
Mnogo sam volela Okeanova izdanja, sećam se njihovog prvog predstavljanja na sajmu, kada sam ih i otkrila, još kao student i baš sam bila razočarana što nisam došla do nekih knjiga.Čovek na štandu Čarobne knjige mi je otvoreno rekao da to nisu njihova izdanja i da ih nisu ni čitali.I baš tako su ih i prodavali, kao što kažeš..na podu, u nekom pleksiglasu, delovale su tako jadno...

Poludela sam danas kad sam saznala da su u Bg išle dve intelektualke, jedna pravnica a druga profesor, besplatno, a nisu kupile ništa na sajmu. Ali su zato popile kafu na Slaviji.
Ono što mi je ipak povratilo raspoloženje je da je knjiga nedelje u Laguni Crveni šator, koju dugo priželjkujem.![]()

. meni bila baš razočarenje...i baš sam razmišljala kako je mogla ista žena da to napišeTo mi reci , taman cu da kupim i onu drugu odma sto je sad izdala
Cena?