krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Normalno da važe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E pa dobro su se setili.
Nista onda sutra zaobilazim lagunu ako je guzva, grabim samo deda Ranka i potpis pa cu natenane u subotu da kupujem u knjizari.
Ma milinkovic imacu vise para za ostale izdavace
Uf taman i plata u petak ...ma bruka !
E al izbor knjiga je tugaljiv ...Kupicu samo klinki ogromnu knjigu za devojciceostalo je
![]()
E drugari toliko sam piskala i vriskala da je svekrva kapitulirala i idem sutra na sajam i znate sta jos ....Dana zna tipa koji zna tipa koji zna Djurdjevicku ( dobro nisu tipovi al zvucalo je bolje ) i ima preko veze da se upoznam sa njom i bicu mnogo hepi. Ma bicu hepi i ako samo potpis dobijem bas cenim zenu.
Jaoooooooooooooooo srecna Pogledajte prilog 156431

Ipak nisam uspela da odem na sajam,kako sam mislila.
Dragi i ja smo u Delfiju uzeli:Sireninu stolicu,Klub debelih zena,Knjiga o ocinstvu(moj poklon njemu),Dante,Tanisova stena(za njega)
Za sada to...![]()
Ja sam na poslu ako ti je lakse brojim minute do poletanja na sajam![]()

Kakva je ta o očinstvu?Jel neki humor u pitanju?
Da,na duhovit nacin opisuje faze od prvog ultrazvuka do postporodjajnih radosti i strepnji.Ima dosta pohvala za ovu knjigu.A i cena je super 250 din.

Ipak nisam uspela da odem na sajam,kako sam mislila.
Dragi i ja smo u Delfiju uzeli:Sireninu stolicu,Klub debelih zena,Knjiga o ocinstvu(moj poklon njemu),Dante,Tanisova stena(za njega)
Za sada to...![]()

. Onda sam lepo odnela jednu od tih knjiga na potpis.
el ko bre da prodaju kajmak...koliko hoces knjige ? kilo? ne 750 gr - evo 750 ...hvala -hvala.
zaboravila sam 
svi znamo kako se ja lozim na petroviceve knjige kao i sta mislim o njegovom liku
jer takvog mrguda davno nisam srela. Ja sam ga videla na kilometar razume se i reagovala ovako
i onda ja ovako
i podvijem rep i kazem dobro Petrovicu ti si kreativni genije sve ti je oprosteno