Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa dobro su se setili.
Nista onda sutra zaobilazim lagunu ako je guzva, grabim samo deda Ranka i potpis pa cu natenane u subotu da kupujem u knjizari.
Ma milinkovic imacu vise para za ostale izdavace :)

Uf taman i plata u petak ...ma bruka !

E al izbor knjiga je tugaljiv ...Kupicu samo klinki ogromnu knjigu za devojcice :super: ostalo je :confused:

E drugari toliko sam piskala i vriskala da je svekrva kapitulirala i idem sutra na sajam i znate sta jos ....Dana zna tipa koji zna tipa koji zna Djurdjevicku ( dobro nisu tipovi al zvucalo je bolje ) i ima preko veze da se upoznam sa njom i bicu mnogo hepi. Ma bicu hepi i ako samo potpis dobijem bas cenim zenu.

Jaoooooooooooooooo srecna Pogledajte prilog 156431

I ja hocu tu za neustrasive devojcice,ako pretekne do subote..Imam utisak da ce se sve sto ja hocu rasprodati dok stignem...
U pravu si, nikakav izbor..na tom spisku..
Vidim ima neka Mali slatki otkazi 149,00 rsd - nisam imala zivaca da iscitavam odlomak,ali ono malo sto sam bacila pogled - na foru Kinsele..laganica..

Poslednja izmena:
Ipak nisam uspela da odem na sajam,kako sam mislila.
Dragi i ja smo u Delfiju uzeli:Sireninu stolicu,Klub debelih zena,Knjiga o ocinstvu(moj poklon njemu),Dante,Tanisova stena(za njega):)

Za sada to...:D

Ipak nisam uspela da odem na sajam,kako sam mislila.
Dragi i ja smo u Delfiju uzeli:Sireninu stolicu,Klub debelih zena,Knjiga o ocinstvu(moj poklon njemu),Dante,Tanisova stena(za njega):)

Za sada to...:D

Klub debelih -žena je dobra...druženje tokom i poslije trudnoće, žene koje su se slučajno našle, različitih senzibiliteta...za tu tematiku, odlična...

Davno sam citala jednu knigu.
U pitanju je svedska spisateljica, a radi se o pacijentkinjama klinike za odrzavanju trudnoce.
Sve pacijentkinje su potpuno razlicite, ali sve imaju isti cilj. Da iznesu trudnocu do kraja. Pojavljuje se cak i jedna pacijentkinja u kasnim cetrdesetim godinama, koja zna da nosi bebu sa deformitetom, ali je ipak zeli. I jos puno neobicnih sudbina. I tako...

Podsetiste me sa ovim Klubom debelih zena (citala sam je davno, slatka je, ali mi se nastavak ni malo ne svidja).
E pa htela sam da vas pitam da li je neko citao ovu gore pomenutu knigu, i kako se zove ako je citao. Cesto je se setim, a nemam pojma kako se zove.

Unapred :hvala:

Ajd da krenem redom.
Dosla sam na sajam oko 3 , kolektivno smo zbrisali sa posla pod etiketom da moramo da obidjemo "nase" koji tamo izazu.

Nije bila guzva. Ni u 8 kad su zatvorili nije bilo strasno, mislim da se nestasica novca oseca u narodu.

Posto ja jedina od nas 3 imam dete isli smo prvo na sajt Kreativnog centra.
Tu sam se raspitala za Knjigu za svaku devojcicu sasvim slucajno kod autorke licno. :D
I mogu vam reci to je bilo najprijatnije iznenadjenje za mene danas.
Upoznala sam razne pisce, kreativne ljude od reci, al niko nije bio toliko srdacan i otvoren za mene kao Violeta Babic. Bez problema sam dobila i posvetu na knjizi naslovljenu na gdjicu Nanu licno i to ne ono standardno srdacno bla bla bla nego bas pravu posvetu od srca. Znam da je jedna nasa drugarica forumasica sa Violetom dobra i ovom prilikom je molim da joj se jos jednom zahvali u moje ime i da prenese gospodji moje impresije,meni je bilo neprijatno da joj to licno kazem da ne deluje kao ulizivanje. Takodje zelim da prenese da moja cerka bas ovog casa sedi lista i cita i vec 15 minuta nije glasa pustila sto je meni vrlo ocigledan pokazatelj koliko je ta knjiga dobra za nju i kako utice iako je ona na prvi pogled mala za nju. :heart:

( ako sam opsirna kazite al ovo mi je bas bio super dan pun utisaka pa sam se raspricala)

Dalje ..

od standa do standa redom.

Stubovi kulture nisu izdali Kucu mrtvih mirisa tako da tu knjigu ne mozete trenutno kupiti nigde . Nemoj posle da neko kaze da nisam Vidi pruzila drugu sansu.

Na standu Lagune je haos. Imaju jedno 10 kasa na svima je ludilo , knjige idu od ruke do ruke i mene je ta atmosfera malo odbila zalicila mi na neki buvljak :confused:
Cene bezobrazne ako mene pitate , clanovi kluba imaju bolje i uopste se ne isplati kupovati Lagunine knjige na sajmu. Nisam kupila Deda Ranka a evo i zasto...

Na standu Agore pronasla sam svim 5 knjiga koje je Djurdjevicka izdala do sad i to ukoricene kako dolikuje jednoj KNJIZI. Te sam posto sam rekla dajte sve dobila i popust :klap: . Onda sam lepo odnela jednu od tih knjiga na potpis.

Djurdjevicka kao sto sam i ocekivala dobar lik. Vesela nasmejana ...ja sam prisla rekla molim vas potpis veliki sam fan, i dobila jednu potpuno formalu posvetu Mirjani od Mirjane srdacno ....zahvalila se otisla. Nisam ocekivala da ce da padne u nesvest predamnom, naprotiv, ali kako sam bila medju retkima koji su dosli za potpis ocekivala sam bar malo promisljeniju posvetu. No dobro ...cilj sam postigla, razmenile smo energije i dalje mislim da je lik.

Ako nekog zanima napisacu koje sam tacno knjige kupila .

Onda sam obisla Mono i Manana , kupila sakupljacicu badema i englesko kineski recnik, ostalo ce malo da priceka.

Na carobnoj knjizi rade neki cudni ljudi ....necu da pljujem obecala sam :evil:el ko bre da prodaju kajmak...koliko hoces knjige ? kilo? ne 750 gr - evo 750 ...hvala -hvala.
Za knjige od 200 din je tuca , tinejderke pomahnitalo kupuju ako one znaju sta kupuju e ovde me presecite. Drugarica i ja smo se poklopile sa knjigama pa smo umesto da kupimo po dve iste podelile spisak. Tako je kod mene Sexualni zivot moje ujne i Kraljevski citac a kod nje .....:think: zaboravila sam :sad2:

Poslednja izmena:
Konacno!!! Povratnici...
Cekam Mirka celo popodne da se vratis.
Kakvi opsirna..volim opsirno..
Da, da lepo redom, spisak knjiga
I ja cu , obecavam, u nedelju...

Poslednja izmena:
Na standu Alnarija ...cene kao u Laguni, ako kupujete preko sajta vise se isplati. Izbor knjiga nista spec, tako da sam kupila samo Knjigu za odvazne devojcice po neverovatnih 799 dinara. Topla preporuka !

Gde smo kafu pile vas ne zanima al cisto da znate da me sad boli stomak tako da kafa mozda i nije bezbedna na sajmu :roll:

I ono sto je meni bilo onako najsladje , srela sam Gorana Petrovica :heart: svi znamo kako se ja lozim na petroviceve knjige kao i sta mislim o njegovom liku :roll:

Ostajem pri tome da Petrovic koga vidim nema sanse da je napisao one knjige :heart: jer takvog mrguda davno nisam srela. Ja sam ga videla na kilometar razume se i reagovala ovako :D sa ciljem da kazem dobro vece Petrovicu al petrovic me osinu pogledom ovako :evil: i onda ja ovako :sad2: i podvijem rep i kazem dobro Petrovicu ti si kreativni genije sve ti je oprosteno :(

Moje zapazanje sa ovog sajma je sledece :
Geopoetika vrlo vrlo kilavo, sta se njima desava ja ne znam ali ako bi sudili o njima na osnovu standa i izlozenih knjiga nikad ne bi nista kupila kod njih. Malo Pamuk, malo Murakami, minimalno gorder i puno nekih nezainteresovanih ljudi .

Plato standardno gungula i ludnica , lose organizovan stand nepregledno grozno.

Ko ima decu evo info izasle su nove Tea sisterke , mislim da je evro giunti izdavac i cene su super 420 din knjiga sto je pola od regularne cene. Svrbeli su me prsti al nisam kupila.

Stubovi kulture ...gde odose oni stubovi kulture , urusise se i tuzno ih je gledati , knjige iste vec 10 godina :roll: Velmar Jankovic i Velmar Jankovic i malo Ognjenovic pa opet Velmar Jankovic. Volim Velmar Jankovic al brate mili sve sam vec procitala poodavno.

Mono i Manana ...joj ne znam ja imam pik na njih od proslog sajma mrzi me da objasnjvam zasto.

Sve u svemu Laguna ubija sa prodajom i samo oni rade punom parom, to se vidi i po broju ljudi koji tu cirkulise i po broju naslova koje izbacuju. O kvalitetu ne sudim samo izvodim zakljucak.

E da ko voli Mir Jam - Mali princ je izdao sve ponovo.

Na stand Psihopolisa idite samo ako imate kesa u dzepu do u dinar inace cete kao ja morati sve iz ruke da spustite na patos dok ne nadjete sitan novac jer tamo ne daj boze da vam daju knjigu od 2200 din ako imate 2190 jer propasce :roll:

Jel ima nesto da nisam rekla ?

Poslednja izmena:
Jos ovo moram da vam ispricam mnogo sam popizdela :roll: iako nema bas veze sa temom.
Danas u mom statusu na fb stoji SAJAM.
I sad dodjem nadjem komentar mog brata od ujaka
"Sister ti citas?"

:evil: :roll:

Pa sad ne znam dal da mu se nane nanine il sta?
Covek misli da je nevidjeno pametan a izgleda ja njemu delujem kao neka novokompovana pevaljka ili sta :dontunderstand:

E tako sad sam se pozalila pa mi lakse :dash:

Mirka, kazes Geopoetika kilava? :(

Jesi li primetila dela Dzulijana Barnsa?

"Sto od limunovog drveta" i "Istorija sveta u 10 1/2 poglavlja" su mi u planu.

Zanima me i Jerofejev, Peljevin, Pol Oster.

Planiram kupiti i "Okorelu zemlju cuda i kraj sveta" ali rekla si da ima Murakamija, ne brinem. :)

Zanima me i ona akcija u Delfi knjizari.

Na spisku su Hamsun ("Viktorija"), opet Peljevin ("DPP iz niotkuda u nikuda"),
Bukovski ("Beleske matorog pokvarenjaka"), From ("Umece ljubavi")...
Jos nekolicina, no da ne duzim recju.

Ima li pomenutih romana?

Mozda su blesava pitanja, ali racunam da si snimila uprkos guzvi. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back