Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Ja verujem da oni sve to imaju u Geopoetici iako nisam videla. Videces sama kad odes , ogroman stand al trci trci pa knjiga. Na sredini kao pult centralni na kome kazem ti pamuk i murakami stoje , onako dosta je to kilavo. Na policama jedna knjiga tipa sta sve treba da znaju o ....pa u hiljadu verzija ...zapamtila sam o Zapadu jer mi nije bilo jasno sta je pa sam listala i o razvodu ...to ne znam sto sam uzela da vidim, dal podsvest ili sta li ....
Uglavnom jedna polica 10 istih knjiga udaljenih na po 20 cm.
Ja iskreno ne razumem jel to fora ili je oskudacija al izgleda traljavo i odaje utisak neke bzvz izdavacke kuce .
Ja volim geopoetiku i uvek prvo tamo idem al ovog puta ...kod njih nista
Ostalo za sta me pitas na zalost ne mogu da ti kazem nista.
Isla sam namenski po spisku, stand po stand i nisam bistrila ostalo.
Prosto sam prerasla to idenje tamo da pregledam sve , sad imam malo vremena i koristila sam ga maximalno racionalno.
Carbona knjiga rekla sam gore , guzva laktanje, prodavci ko mesari...zaboravila sam da kupim knjigu jednu jer sam zaboravila gde se nalazim trudeci da se izborim sa pomahnitalom ruljom tinejderki koje kupuju knjige za 100 dindzi kao da je alva.
Uglavnom jedna polica 10 istih knjiga udaljenih na po 20 cm.
Ja iskreno ne razumem jel to fora ili je oskudacija al izgleda traljavo i odaje utisak neke bzvz izdavacke kuce .
Ja volim geopoetiku i uvek prvo tamo idem al ovog puta ...kod njih nista

Ostalo za sta me pitas na zalost ne mogu da ti kazem nista.
Isla sam namenski po spisku, stand po stand i nisam bistrila ostalo.
Prosto sam prerasla to idenje tamo da pregledam sve , sad imam malo vremena i koristila sam ga maximalno racionalno.
Carbona knjiga rekla sam gore , guzva laktanje, prodavci ko mesari...zaboravila sam da kupim knjigu jednu jer sam zaboravila gde se nalazim trudeci da se izborim sa pomahnitalom ruljom tinejderki koje kupuju knjige za 100 dindzi kao da je alva.